Oktagon 38: Praha - dátum, informácie, zápasy, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Galavečer Oktagon 38 sa blíži. Organizátori museli urobiť niekoľko zásadných zmien na fight card, ale bude to opäť veľká show.

INFORMÁCIE
PATRIK KINCLKARLOS VÉMOLA
FILIP MACEK vs. GUSTAVO LOPEZ
VÝSLEDKY
VSTUPENKYLIVESTREAM

Oktagon 38 na TV Tipsport!

Hodnotenie Oktagon 38: 9,7/10

  • Dátum a čas: piatok 30. decembra 2022, 18:00 hod
  • Miesto konania: O2 Aréna, Praha, Česká republika
  • Ponuka stávok: Oktagon môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Lopez získal dočasný titul, Mikulášek zdolal Borárosa

V hlavnom zápase turnaja Oktagon 38, v ktorom sa bojovalo o dočasný titul v bantamovej váhe zvíťazil Američan Gustavo Lopez nad Čechom Filipom Macekom po submisii vďaka "gilotíne" 16 sekúnd pred koncom prvého kola.

Losene Keita vo vyrovnanej postojárskej bitke porazil Milana Paleša na body. Rovnako ako Václav Mikulášek, ktorý si poradil na body s Gáborom Borárosom v špeciálnom boxerskom zápase.

V ďalších zaujímavých zápasoch to vyzeralo nasledovne: Alex Lohoré knokatuoval Matúša Juráčka na začiatku tretieho kola. Jorick Montagnac ukončil Daniela Škvora už po 38 sekundách prvého kola. Matěj Peňáz "vypol" Joela dos Santosa po dvoch minútach zápasu. Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 38 sipka

Oktagon 38: Praha - informácie, dátum a miesto

Najočakávanejší turnaj česko-slovenskej MMA scény roka je tu. V piatok 30. decembra 2022 sa od 18:00 hod rozozvučí pražská O2 Aréna veľkolepým galavečerom Oktagon 38. Fanúšikovia sa naň tešili najmä kvôli "vyhajpovanému" titulovému zápasu v strednej váhe Patrik Kincl vs. Karlos Vémola. Lenže z toho duelu napokon vzišlo. Viac sa dočítate v článku. Kliknite sem, zaregistrujte sa, získajte bonus a sledujte Oktagon 38 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW OKTAGON 38: PRAHA
🥊️ Hlavný zápas: Filip Macek vs. Gustavo Lopez (o dočasný titul)
🗓️ Dátum a čas: 30. decembra 2022, 18:00 hod
🛰️ Miesto: O2 Aréna, Praha
💻 Livestream TV Tipsport, Oktagon.TV

Oktagon 38: Karlos Vémola odstúpil pre vážne zdravotné problémy

Necelý mesiac pred turnajom Oktagon 38 sa jeho najväčšia hviezda Karlos Vémola ohlásil fanúšikom z nemocnice, kde musel byť náhle hospitalizovaný. Neskôr oznámil, že možno kvôli tvrdým ranám do rebier na predchádzajúcom turnaji a zrejme i kvôli zranenému ramenu, mu mali v podpazuší prasknúť uzliny, z ktorých sa mu v ramene urobila nebezpečná trombóza. Jeho stav je stabilizovaný, ale vážny a do súboja s Kinclom o titul určite nenastúpi.

Viac o súčasnom zdravotnom stave Vémolu si prečítajte TU sipka

Oktagon 38: Patrik Kincl bojovať nebude, ponuku dostal aj Nate Diaz

Keďže Patrik Kincl (33) nenašiel adekvátneho súpera, promotéri sa napokon rozhodli jeho zápas z programu turnaja úplne vyškrtnút. O titul v strednej váhe Oktagonu sa tak bude bojovať inokedy.

Organizátori robili všetko, aby Kincla po Vémolovom zranení vyškrtnúť nemuseli. Oslovili viacerých bojovníkov a dokonca aj hviezdneho Američana Natea Diaza. Premožiteľovi slávneho Conora McGregora, ktorý strávil 15 rokov v UFC, totiž vypršala v elitnej organizácii zmluva. Podľa medializovaných informácií mal Diaz dostať od Oktagon MMA ponuku v hodnote zhruba 1 milión eur za zápas! K dohode však nateraz nedošlo.

Oktagon 38: Jonas Magard sa vážne zranil - hlavný zápas Filip Macek vs. Gustavo Lopez

Iba týždeň pred štartom museli organizátori riešiť ďalší vážny problém. Po zrušení prvého titulového zápasu medzi Kinclom a Vémolom sa im totiž zranil aj úradujúci šampión z druhého titulového zápasu. Jonas Magard má zlomenú čeľusť a 30. decembra tak rozhodne nastúpiť nemôže. Kto je náhradník, ktorý nastúpi na titulový zápas proti Filipovi Macekovi?

Oktagon 38: Praha - fight card, bojovníci, program, zápasy (výsledky)

Pozrime sa bližšie na fight card turnaja Oktagon 38. Už vieme, že v hlavnom zápase napokon po niekoľkých veľkých zmenách nastúpil Filip Macek proti Gustavovi Lopezovi, bojovať budú o dočasný titul šampióna v bantamovej váhe.

Pozornosť púta aj duel Matúša Juráčka s Alexom Lohorém, bitka Matouša Kohouta s Janom Malachom či návrat Matěja Peňáza, ktorému nateraz nevyšiel pokus dostať sa do UFC.

No a pribudol aj zaujímavý súboj v boxe medzi Gáborom Borárosom a Václavom Mikuláškom, na ktorý sa rozhodne musíte tešiť, pretože to bude niečo špeciálne!

Tesne pred Vianocami na karte pribudol aj lukratívny postojársky súboj medzi úradujúcim šampiónom Oktagonu v ľahkej váhe Losene Keitom a víťazom turnaja Oktagon Underground: Last Man Standing Milanom Palešom. Prečítajte si našu analýzu aj tohto zápasu.

Každopádne sa máme na čo tešiť. Kompletnú kurzovú ponuku na tento turnaj nájdete už teraz v stávkovej kancelárii Tipsport sipka kliknite sem a tipujte Oktagon 38!

OKTAGON 38: PRAHA - FIGHT CARD, ZÁPASY, BOJOVNÍCI (VÝSLEDKY)
Interim title fight
Bantamweight Filip Macek 1(4:44) Gustavo Lopez (SUB)
Main card
Underground 71 kg Losene Keita (BODY) 4(3:00) Milan Paleš
Welterweight Matúš Juráček 3(0:16) Alex Lohoré (KO)
Lightweight Matouš Kohout (BODY) 3(5:00)
Jan Malach
Light Heavyweight
Jorick Montagnac (TKO)
1(0:38) Daniel Škvor
Main card (box)
86 kg Gábor Boráros 4(3:00) Václav Mikulášek (BODY)
Prelims
Featherweight Jakub Dohnal 3(5:00) Ahmed Vila (BODY)
Middleweight Matěj Peňáz (KO) 1(2:03) Joel dos Santos
Welterweight Max Handaganić (BODY) 3(5:00) David Jacobsson
Featherweight Jaroslav Pokorný (BODY) 3(5:00) Can Aslaner
Middleweight Radovan Úškrt (KO) 1(3:54) Ole Magnor
Free prelims
Lightweight Martin Pipek 3(5:00) Hassan Shaaban (BODY)

Oktagon 38: Praha (O2 Aréna) - vstupenky, lístky, online predaj, ceny

Vstupenky na turnaj Oktagon 38 v Prahe si môžete zakúpiť online v sieti ticketmaster.cz alebo ticketportal.cz. S blížiacim sa termínom podujatia sa však rýchlo míňajú, pretože Oktagon v O2 Aréne je vždy veľká udalosť. Ak to teda chcete zažiť na vlastnej koži, odporúčame nakupovať lístky čo najskôr.

Ako a kde sledovať Oktagon 38 NAŽIVO - PPV, priamy prenos, livestream zadarmo na TV Tipsport

Pre tých, ktorí sa pred silvestrovským víkendom rozhodnú zostať doma, je tu opäť možnosť zakúpiť si oficiálny PPV (pay-per-view) stream na Oktagon.TV v predpredaji od 10,99 EUR. Lenže je tu aj ďalšia možnosť, pri ktorej nemusíte platiť vôbec...

Aj tento galavečer organizácie Oktagon MMA s poradovým číslom 38 bude k dispozícii naživo prostredníctvom exkluzívneho livestreamu zadarmo na TV Tipsport. Všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie, ktorí v priebehu mesiaca pred týmto podujatím pretipujú aspoň 1,20 EUR, sledujú 30. decembra Oktagon 38 úplne bez obmedzení sipka Preto sa zaregistrujte v Tipsporte tu a teraz a okrem športových livestreamov dostanete aj vstupný bonus na prvé stávky.

Očakávame znova aj tzv. "Free Prelims", teda otvárací zápas turnaja vysielaný celkom zadarmom pre všetkých prostredníctvom YouTube kanálu Oktagon MMA, prípadne aj na iných sociálnych sieťach. Predstavia sa v ňom Martin Pipek a Hassan Shaaban.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Filip Macek (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

1️⃣ Kedy presne sa uskutoční turnaj Oktagon 38?

Turnaj Oktagon 38 je na programe v piatok 30. decembra 2022 od 18:00 hod v pražskej O2 Aréne. Nenechajte si to ujsť!

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase na turnaji Oktagon 38?

Pôvodone sa v hlavnom zápase tohto turnaja mali stretnúť Patrik Kincl a Karlos Vémola v boji o Kinclov opasok šampióna v strednej váhy. Pre Vémolove zdravotné problémy sa však tento zápas zrušil a hlavným súbojom mala byť bitka Jonasa Magarda s Filipom Macekom o titul v bantamovej váhe. Zranil sa však aj Magard, a ta Filip Macek zabojuje o dočasný titul proti Gustavovi Lopezovi.

3️⃣ Ako a kde môžem sledovať Oktagon 38 naživo?

Galavečer Oktagon 38 si môžete pozrieť naživo niekoľkými spôsobmi. Ak sa nechystáte priamo do O2 Aréne, môžete si turnaj prehrať vo Full HD online livestreame na rôznych kanáloch. Prečítajte si, ako sledovať Oktagon 38 LIVE celkom zadarmo sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...