Oktagon 37: Čepo vs. Melillo - informácie a tip na výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Srbsko-slovenský bojovník Vlasto Čepo patrí na základe svojich výkonov a výsledkov určite k najlepším na našej scéne. Teraz opäť nastúpi v Oktagone.

Vlasto Čepo (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Výsledok: Čepo rozhodol zápasu už v prvom kole

Vlasto Čepo zaznamenal ďalšie víťazstvo v rámci organizácie Oktagon MMA, keď Taliana Giovanniho Melilla zbil už po v prvom kole. Rozhodca ukončil zápas technickým knokautom.

Oktagon 37: Ostrava - informácie, dátum a miesto

Galavečer Oktagon 37 sa uskutoční v ostravskej Ostravar Aréne v sobotu 3. decembra 2022 so začiatkom tradične od 18:00 hod. Ponúkne skutočnú kvalitu aj dôležité titulové zápasy. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 37 naživo!

Kým turnaj vyvrcholí súbojmi o titul vo welterovej (Kozma vs. Brito) a perovej váhe (Sanikidze vs. Tichota), uvidíme veľa atraktívnych súbojov. Menoslov bojovníkov je skutočne nabitý, nechýbajú na ňom známe osobnosti českej, slovenskej ani zahraničnej scény. Jednou z takých je aj Vlasto Čepo, ktorým sa môžu pýšiť v Srbsku aj u nás.

sipka Pozrite si kompletné info a fight card turnaja Oktagon 37

Tipnite si a sledujte naživo Oktagon 37 na Tipsporte!

Oktagon 37: Vlasto Čepo vs. Giovanni Melillo (middleweight) - analýza, kurzy a tip

Rodák zo Záhrebu Vlastislav Čepo (27) niekoľko rokov žije aj pôsobí striedavo v Srbsku a na Slovensku. Práve vlani však prestúpil zo záhrebskej pobočky American Top Teamu do trnavského Spartakus Fight Gym k Attilovi Véghovi a aj preto sa teraz viac sústredí na slovenskú scénu.

V Oktagone debutoval v roku 2020 prehrou s Mateuszom Strzelczykom, potom však vyhral štyri zápasy za sebou v Srbsku i na Slovensku a narazil až na Dracula Fight Night v júni tohto roku, keď nestačil na Joela dos Santosa. Naposledy si vyskúšal aj organizáciu Centurion FC, kde v auguste a v novembri vyhral dva zápasy a zaokrúhlil tak svoju profi bilanciu na 10 výhier – 2 prehry.

Giovanni Mellilo (37) je skúsený taliansky fighter, ktorý sa môže pochváliť skúsenosťami z tých najlepších európskych i zaoceánskych organizácií. Spomeňme len Bellator, Venator, CWFC či ACB. A to všetko z neho robí poriadne nebezpečného chlapíka, ktorý už v apríli tohto roku debutoval aj v Oktagone, no nezvládol zápas s Matejom Peňázom.

"The Punisher" obľubuje predovšetkým súboj v postoji. Ak sa pozrieme na jeho štastistiky, pri bilancii 14 výhier – 7 prehier až 9-krát rozhodol zápas knokautom. Poradí si však aj v grapplingu, takže sa môžeme tešiť na mimoriadne kvalitný súboj.

Náš TIP: Vlasto Čepo zvíťazí (kurz 1,58sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: ČEPO vs. MELILLO
ČEPO 1 (1,58) ⭐ MELILLO 2 (2,23)

Miernym papierovým favoritom je Vlasto Čepo, možno aj preto, že Melillo má už 37 a v posledných rokoch to nie je ten obávaný "pomstiteľ", ktorý kedysi trestal jedného súpera za druhým. Naopak "El Chapo" je, zdá sa, blízko svojho vrcholu, kedy predvádza stále lepšie a lepšie výkony. Čepo to v sobotu zvládne, no bude to drsný zápas.

Ako sledovať zápas Čepo vs. Melillo NAŽIVO - livestream zadarmo na TV Tipsport, priamy prenos na Oktagon.TV (PPV)

Tak ako pri každom turnaji, aj tentokrát si môžete kúpiť kvalitný Full HD priamy prenos z celého galavečera v Ostrave na oficiálnej PPV (pay-per-view) platforme Oktagon.TV. V predpredaji do piatku ešte za zvýhodnenú cenu 10,99 €‎. V sobotu vás to už vyjde o pár eur viac.

Ak ste však zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport môžete sledovať turnaj Oktagon 37 naživo úplne zadarmo prostredníctvom online livestreamu na TV Tipsport. Stačí mať v priebehu ostatných 30 dní pretipované aspoň 1,20 €‎ a kvalitný prenos vám pobeží celkom bez obmedzení.

Vy ešte nie ste zákazníkom Tipsportu? Zaregistrujte sa hneď teraz a ako nový zákazník získate prístup ku všetkým livestreamom vrátane Oktagon 37 na prvých 7 dní zadarmo bez akýchkoľvek ďalších podmienok, ktoré môžu platiť pre už registrovaných zákazníkov. No a k tomu ako vstupný bonus aj 50 €‎ na prvé stávky ako darček.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Monika Chochlíková (Oktagon MMA)

Oktagon 37: Chochlíková vs. Dalisda - analýza, kurzy a tip

Na turnaji Oktagon 37 v Ostrave sa po ôsmich mesiacoch predstaví aj supertalentovaná slovenská bojovníčka ❤️ Monika Chochlíková. Dokáže...

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...

Tyson Fury vs. Derek Chisora

Box: Fury vs. Chisora 3 - dátum, info, kurzy, fight card

Je to oficiálne! Tyson Fury sa napokon predsa len vracia❗ Už v decembri nastúpi v Londýne tretíkrát proti Derekovi Chisorovi.