Oktagon 37: Kozma vs. Brito - informácie, fight card, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na galavečere Oktagon 37 v Ostrave uvidíme dva titulové zápasy. Jedným z nich bude už šiesta obhajoba titulu Davida Kozmu vo welterovej váhe. Prečítajte si o tomto veľkom turnaji viac.

INFORMÁCIE
KOZMA / BRITOSANIKIDZE / TICHOTA
KOMPLETNÉ VÝSLEDKY
VSTUPENKYLIVESTREAM

Stavte si a sledujte Oktagon 37 naživo na Tipsporte! Foto: Tipsport

Hodnotenie Oktagon 37: 9,8/10

  • Dátum a čas: sobota 3. decembra 2022, 18:00 hod
  • Miesto konania: Ostravar Aréna, Ostrava, Česko
  • Ponuka stávok: Oktagon môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Brito porazil Kozmu, Tichota nezvládol Sanikidzeho

Na turnaji Oktagon 37 sa zo zisku titulov tešili legionári. Organizácia má po parádnych bitkách dvoch nových víťazov. V prvom boji o opasok perovej váhy Gruzínec Mate Sanikidze v piatich neľútostných kolách dokázal "prebiť" Čecha Jakuba Tichotu na body.

A po tom predviedol Brazílčan Kaik Brito proti 5-násobnému obhajcovi titulu vo welterovej váhe Davidovi Kozmovi neskutočný výkon. "Ružový panter" skončil dobitý, krvavý so zlomeným nosom už pred koncom tretieho kola, kedy to rozhodca ukončil technickým knokautom v prospech Brita.

Dominantný výkon predviedol na hlavnej karte Vlasto Čepo, ktorý Taliana Giovanniho Melilla vyriešil už za 2 a pol minúty a vyhral TKO. Jan Široký podľahol nemeckému borcovi Konradovi Dyrschkovi na body. A Marek Mazuch dostal od Al Matavaa z Americkej Samoy knokaut už po dvoch minútach.

Rýchlo proces predviedol Ronald Paradeiser, ktorý po parádnom nástupe zasadil Brazílčanovi Felipemu da Silva Maiovi KO už po 21 sekundách. No a konečne sme videli aj dobrý výkon od Václava Mikuláška, ktorý napokon bojoval s náhradníkom Petrom Bartoněkom a vyhrali TKO.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 37 sipka

Oktagon 37: Ostrava - informácie, dátum a miesto

V závere roka sa Oktagon MMA opäť vráti do ostravskej Ostravar Arény, kde nás čakajú až dva veľké titulové zápasy. O opasok však budú v Ostrave bojovať aj legionári. Pripravte sa teda na sobotu 3. decembra 2022, pretože o 18:00 hod to vypukne a vy môžete byť pritom osobne alebo prostredníctvom priameho prenosu. Kliknite sem, zaregistrujte sa, získajte bonus a sledujte Oktagon 37 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW OKTAGON 37: OSTRAVA
🥊️ Hlavný zápas: David Kozma - Kaik Brito (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 3. decembra 2022, 18:00 hod
🛰️ Miesto: Ostravar Aréna, Ostrava
💻 Livestream TV Tipsport, Oktagon.TV

Tým najdôležitejším a najpútavejším zápasom bude šiesta obhajoba titulu českého "Ružového pantera" Davida Kozmu vo welterovej váhe. Tentoraz ho však vyzve veľmi ambiciózny Brazílčan Kaik Brito, ktorý vie potrápiť aj tých najlepších bojovníkov.

V druhom titulovom zápase zabojujú Gruzínčan Mate Sanikidze a Čech Jakub Tichota o voľný opasok v perovej váhe. Šance sú vyrovnané a Oktagon MMA sa už teraz teší na meno nového šampióna do historických štatistík.

David Kozma (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Oktagon 37: David Kozma vs. Kaik Brito (o titul) - analýza, kurzy a tip

David Kozma (30) patrí medzi najostrieľanejších a najlepších bojovníkov, akých česko-slovenská MMA scéna má. V rámci organizácie Oktagon ešte nikdy neprehral a už päťkrát sa mu podarilo obhájiť titul vo welterovej váhe. Je celková profi bilancia je 30 výhier – 11 prehier, je to komplexný fighter, ktorý sa nebojí postojárskych krvákov, kde sa lámu kosti na tvári, ani vyčerpávajúcich a bolestivých súbojov na zemi.

V priebehu posledných dvoch rokov "Pink Panther" v titulových bitkách porazil takých borcov ako Maté Kertész, Leandro Silva, Bojan Veličković či Petr Kníže. To sú hmatateľné dôkazy, že ide o špičkového borca. A čo viac, jeho zápasy sú neskutočne atraktívne.

DAVID KOZMA POROVNANIE KAIK BRITO
30 rokov vek 25 rokov
182 cm výška 185 cm
30–11 BILANCIA 15–4
8–1 KO/TKO 12–1
13–7 submisia 3–0
9–3 na body 0–3

Brazílčan Kaik Brito (25) pôsobí na našej MMA scéne od roku 2019 a darí sa mu celkom slušne pútať na seba pozornosť. Zatiaľ sa mu však nepodarilo rozbehnúť súvislejšiu víťaznú sériu. No a práve preto je táto šanca na titul preňho snáď "darom z nebies". Pomerne vysoký postojár, ktorý sa pýši bilanciou 15–4 a 12 knokautami, si môže v sobotu 3. decembra zmeniť život.

Brito sa však bude musieť vyrovnať s tým, že sa proti nemu postaví absolútne komplexný český borec, ktorý má podľa všetkého brazílske jiu-jitsu zvládnuté lepšie ako on. Udrží Kaik zápas v postoji a preboxuje Kozmu? S Petrom Knížem to vlani nezvládol.

Náš TIP: David Kozma zvíťazí (kurz 1,45sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu Kozma vs. Brito v Tipsporte!

Na základe skúseností, doteraz predvedených výkonov a najmä výsledkov v poslednom období očakávame, že Kozma zvládne aj šiestu titulovú obhajobu v rade. Brito mu môže skomplikovať život najmä v otvorených boxerských výmenách, pretože je vysoký a má dlhý dosah paží. No "Ružový panter" disponuje väčším počtom zbraní,  ktoré môže použiť v rôznych situáciách. Tipujeme jednotku.

Oktagon 37: Mate Sanikidze vs. Jakub Tichota (o titul) - stávky, kurzy a tip

V druhom titulovom zápase sa predstaví talentovaný Gruzínčan Mate Sanikidze (24), ktorý už má v Oktagon na konte dva zápasy a dve víťazstvá a celkovo sa môže zatiaľ pochváliť veľmi dobrou bilanciou 8–2. Ide o komplexného a stále sa zlepšujúceho bojovníka, ktorý dokázal zdolať Davida Moona aj Aleksandra Kolontaya.

Proti nemu bude stáť zase český talent Jakub Tichota (22), ktorý doposiaľ v profesionálnych zápasoch nepoznal chuť prehry (5–0). V Oktagone má už na konte skalpy Michala Konráda, Denisa Tripšanského, Rista Dimitrova, Dawida Karetu aj Janne Elonen-Kulmalu. Je to viacnásobný český šampión v MMA, muay thai i karate, takže ide o špičkovo pripraveného všestranného borca.

Náš TIP: Jakub Tichota zvíťazí (kurz 1,65sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu Sanikidze vs. Tichota v Tipsporte!

Papierovým favoritom je neporazený český bojovník, ktorý sa pripravuje v známom gyme Reinders MMA. Na základe jeho spomínaných úspechov v rôznych bojových disciplínach má všetky predpoklady na to, aby to v Ostrave dotiahol do víťazného konta zrejme aj pomerne rýchlo. Tipujeme víťazstvo Tichotu.

Oktagon 37: Ostrava - fight card, program, zápasy (výsledky)

Na tomto mieste si môžete prezrieť kompletnú fight card turnaja Oktagon 37: Ostrava. Dvom spomínaným titulovým zápasom budú predchádzať ďalšie atraktívne strety s hviezdnymi Slovákmi aj Čechmi. Predstavia sa Vlasto Čepo, Ronald Paradeiser, Václav Mikulášek i Monika Chochlíková.

OKTAGON 37: OSTRAVA - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Title Fights
Welterweight David Kozma 3(4:12) Kaik Brito (TKO)
Featherweight Mate Sanikidze (BODY) 5(5:00) Jakub Tichota
Main Card
Middleweight Vlasto Čepo (TKO) 1(2:30)
Giovanni Melillo
Catchweight 72 kg Jan Široký 3(5:00) Konrad Dyrschka (BODY)
Middleweight
Al Matavao (KO) 1(2:02) Radovan Úškrt
Prelims
Lightweight Ronald Paradeiser (KO) 1(0:21) Felipe da Silva Maia
Middleweight Václav Mikulášek (TKO) 1(4:59) Petr Bartoněk
Heavyweight Tadej Dajčman 1(2:26) Adam Palasz (KO)
Women's Strawweight Monika Chochlíková 3(5:00) Katharina Dalisda (BODY)
Middleweight Rahmane Abdel Driai 1(1:25) Robert Bryczek (KO)
Free Prelims
Lightweight Matěj Kuzník (TKO) 1(3:30) Ozan Aslaner

Oktagon 37: Ostrava - vstupenky, lístky (Ostrava Aréna)

Ostrava je neďaleko slovenských hraníc, a tak aj keď možno nežijete na území Českej republiky, no patríte medzi fanúšikov Oktagon MMA, nebudete mať za týmto turnajom ďalekú cestu. Vstupenky do Ostravar Arény na 3. decembra 2022 sú v online predaji v sieti ticketportal.cz. Všetky dôležité informácie o podmienkach vstupu do arény, cenách a voľných miestach nájdete na tomto odkaze sipka

Ako sledovať Oktagon 37 (Ostrava) NAŽIVO - PPV, livestream online, priamy prenos, zápas zadarmo

Aj tento turnaj budete môcť sledovať prostredníctvom oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV. Prístup k živému prenosu si v predpredaji môžete opäť zakúpiť už za 10,99 EUR, ak si to necháte na poslednú chvíľu, cena môže byť vyššia.

Dobrou správou však je, že Oktagon 37 môžete sledovať aj celkom zadarmo. A to vďaka livestreamu prosredníctvom TV Tipsport. Partnerská stávková kancelária stále prináša živé prenosy z galavečerov najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie exkluzívne všetkým svojím zákazníkom.

Jedinou podmienkou je, aby ste mali v priebehu 30 dní pred konaním podujatia pretipované aspoň 1,20 EUR. Ak sa však zaregistrujete v Tipsporte teraz na tomto odkaze, bude to jednoduché, pretože ako vstupný bonus dostanete na vaše prvé stávky kredit v hodnote až 50 EUR.

Televízny priamy prenos z Oktagonu ani tentoraz nenájdete, ale už tradične sa otvárací zápas celého podujatia bude vysielať zadarmo prostredníctvom sociálnych platforiem organizácie. Na YouTube si tentokrát ako "Free Prelims" pozriete súboj Matěja Kuzníka s Ozanom Aslanerom.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa koná MMA turnaj Oktagon 37: Ostrava?

Najbližší turnaj prestížnej česko-slovenskej organizácie, Oktagon 37: Ostrava, sa uskutoční v sobotu 3. decembra 2022 od 18:00 hod. Viac informácií o turnaji nájdete v tomto článku.

2️⃣ Kto bude na turnaji Oktagon 37 bojovať o titul?

Na turnaji Oktagon 37 v Ostrave nás čakajú až dva titulové zápasy. O opasok vo welterovej váhe sa pobijú obhajca David Kozma s vyzývyteľom Kaikom Britom. O voľný pás šampióna perovej hmotnostnej divízie zabojujú proti sebe Mate Sanikidze a Jakub Tichota.

3️⃣ Ako sa dá Oktagon 37 sledovať naživo?

Možností, ako si pozrieť turnaj Oktagon 37 naživo je hneď niekoľko. Turnaj nebude v televízii, ale bude opäť vysielaný online. Návod a alternatívy na to, ako a kde sledovať ostravský galavečer live si prečítajte na tomto mieste sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Tyson Fury vs. Derek Chisora

Box: Fury vs. Chisora 3 - dátum, info, kurzy, fight card

Je to oficiálne! Tyson Fury sa napokon predsa len vracia❗ Už v decembri nastúpi v Londýne tretíkrát proti Derekovi Chisorovi.

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...