Box: Fury vs. Chisora 3 - dátum, info, kurzy, fight card

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Je to oficiálne! Tyson Fury sa napokon predsa len vracia. Už v decembri nastúpi v Londýne tretíkrát proti Derekovi Chisorovi. Prečítajte si najdôležitejšie informácie, analýzu, kurzy a návod, ako a kde môžete tento zápas sledovať naživo.

INFORMÁCIE, DÁTUM, MIESTO
🏅KOMPLETNÉ VÝSLEDKY🏅
KURZY a TIP – NAŽIVO

Tyson Fury vs. Derek Chisora Foto: Profimedia

Výsledky: Tyson Fury nedal Chisorovi žiadnu šancu

Neporazený šampión ťažkej váhy Tyson Fury zostáva bez prehry aj po treťom vzájomnom zápase s Derekom Chisorom. V sobotu večer s ním v Londýne síce bojoval až do desiateho kola, no absolútne k ničomu súpera nepustil a rozhodca to napokon ukončil technickým knokautom v prospech Furyho. Chisora už totiž takmer nevládal stáť na nohách.

Pozrite si kompletné výsledky tohto boxerského galavečera sipka

Box: Fury vs. Chisora III - informácie, dátum, čas a miesto

Tyson Fury sa s profi boxom lúčil už neraz, naposledy v apríli tohto roka po víťazstve nad Dillianom Whyteom povedal, že to je skutočne definitívny koniec. Ani tentokrát to však neplatí. Posledné mesiace sa skúšal dohodnúť s Oleksandrom Usykom i Anthonym Joshuom, ale neúspešne. Napokon však našiel spoločnú reč s jedným z bývalých súperov, Derekom Chisorom.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte svetový box celkom bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

A tak sa v sobotu 3. decembra 2022, kedy chcel Fury pôvodne bojovať proti Joshuovi, na Tottenham Hotspur Stadium napokon stretne tretíkrát vo svojej profi kariére s Derekom Chisorom. Dvakrát ho už porazil, no Brit narodený v Zimbabwe verí, že do tretice sa mu veľkého Furyho zdolať podarí. Bol by prvý na svete. Galavečer v Londýne štartuje už od 19:00 hod, Fury s Chisorom prídu do ringu po 22:00 hod.

PREVIEW BOX: FURY VS. CHISORA III
🥊 Hlavný zápas: Tyson Fury - Derek Chisora (o titul WBC)
🗓️ Dátum a čas: 3. december 2022, 19:00 hod
🌍 Miesto: Tottenham Hotspur Stadium, Londýn, GBR
📺 Priamy prenos: BT Sport Box Office, ESPN+

Tyson Fury vs. Derek Chisora 3 (box) - o titul WBC, analýza, kurzy a tip

Tyson Fury (32–0–1) je vysokým papierovým favoritom tohto stretnutia. V 33 zápasoch neporazený rodák z Manchestru už totiž Chisoru porazil v roku 2014 aj 2011. Bookmakeri ani odborníci nevidia dôvod na to, prečo by sa mu to nemalo podariť znova.

Vyše dvojmetrový Brit preukázal neuveriteľný boxerský talent proti všetkým súperom, ktorí sa ho snažili obrať o jeho neporaziteľnosť. Trikrát to nezvládol Deontay Wilder, neuspeli ani Dillian Whyte či Vladimir Kličko. "Gypsy King" je stále na tróne s prestížnym opaskom svetového šampióna WBC v ťažkej váhe.

Derek Chisora (33–12), nie je ani zďaleka taký stopercentný ako Fury. V svojej kariére síce vyhral o jeden zápas viac, no prehral až 12-krát. Naposledy však v júli tohto roku v londýnskej O2 Aréne porazil Kubrata Puleva a získal titul WBA International.

Keď však v minulosti boxoval s Furym o britské a európske tituly, dvakrát neuspel. V roku 2011 prehral celkom jasne na body a v roku 2014 to dobitý po 10 kolách vzdal. Jeho hendikepom proti Tysonovi je určite výška, so 188 cm to bude mať proti 206-centimetrovému súperovi ťažké.

POROVNANIE TYSON FURY 🇬🇧 DEREK CHISORA 🇬🇧
Tituly v ťažkej váhe WBC WBA International
Vek 34 rokov 38 rokov
Bilancia 32–0–1 33–12
Knokauty 23 23
Výška 206 cm 188 cm
Dosah 216 cm 188 cm
Postoj ortodoxný ortodoxný

Chisora sa môže pokúsiť o niečo podobné, čo predviedol proti Anthonymu Joshuovi ukrajinský borec Oleksandr Usyk, ktorý menšie fyzické parametre výborne využil na defenzívu i ofenzívu. Otázne však je, či má na to dostatočne kvality a najmä či sa na niečo také dokáže v priebehu jedného mesiaca pripraviť, pretože na zápas kývol dosť neskoro.

Stávkové kancelárie aj odborníci v tom majú jasno. Kurz 1,05 na víťazstvo Tysona Furyho musí na Chisoru (10,07) pôsobiť takmer ako urážka. S tým sme však všetci počítali. No a počítame tiež s tým, že Fury tieto papierové predpoklady aj naplní. Ak to bude znova ten istý sústredený boxer, akého v ringu poznáme, Chisora by musel vymyslieť skutočne niečo prelomové. Inak tipujeme jednotku.

Náš TIP: Tyson Fury zvíťazí (kurz 1,05sipka Stavte si vo Fortune!

Stavte si na výsledok zápasu Tyson Fury vs. Derek Chisora vo Fortune.

Fury vs. Chisora 3 - fight card, program, zápasy (výsledky)

V londýne sa prvú decembrovú sobotu nebude bojovať iba o titul WBC medzi Furym a Chisorom. V ťažkej váhe sa proti sebe postavia i obhajca Daniel Dubois a Kevin Lerena, ktorí sa pobijú o titul WBA. No a v ľahkej váhe bude titul európskeho šampióna brániť Yvan Mendy proti Denysovi Berinchykovi. No a upozorňujeme aj na zaujímavý slovenský súboj dvoch rodákov z Kežmarku Karol Itauma vs. Vladimír Belujský!

BOX: FURY vs. CHISORA 3 - FIGHT CARD

Heavyweight
(o titul WBC)

Tyson Fury (TKO) 10/12 Derek Chisora
Heavyweight
(o titul WBA Regular)
Daniel Dubois (TKO) 3/12 Kevin Lerena
Lightweight
(o európsky titul)
Yvan Mendy 12/12 Denys Berinchyk (BODY)
Light Heavyweight Karol Itauma (TKO) 8/8 Vladimir Belujský
Cruiserweight Hosea Burton (BODY) 6/6 Reinis Porozovs
Super Featherweight Isaac Lowe (BODY) 6/6 Sandeep Singh Bhatti
Lightweight Royston Barney Smith (TKO) 1/4 Cruz Perez

Ako a kde sledovať naživo box Tyson Fury vs. Derek Chisora 3 - PPV, livestream, priamy prenos (TV Dajto, VOYO)

Hlavným vysielateľom audio-vizuálneho signálu z tohto podujatia je britská streamovacia PPV platforma BT Sport Box Office. V USA má práva na celý galavečer služba ESPN+. Na Slovensku bude turnaj vysielať v sobotu večer od 20:45 hod TV DajTo a prenos nájdete aj v ponuke streamovacej služby VOYO.

Na webe stávkových kancelárií v tomto prípade livestreamu z turnaja neočakávajte. Jeho prestíž je obrovská a vysielacie práva exkluzívne. Na webe Fortuny však už teraz nájdete rozpis kurzov na zápasy Fury vs. Chisora i ďalšie súboje na tomto podujatí. Staviť si potom určite môžete aj live v priebehu jednotlivých duelov Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a získate až trojitý vstupný bonus: 50 EUR kredit + 50 EUR stávka bez rizika + 50 free spinov do kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge - informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.

Mike Tyson (2023)

Mike Tyson – legenda, ktorú môžete milovať alebo nenávidieť

Mike Tyson je kontroverzný boxerský fenomén, ktorého pozná celý svet. Nesie si so sebou mnoho úspechov i škandálov. Prečítajte si príbeh...