Oktagon 36: Frankfurt - info, dátum, zápasy, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší veľký turnaj Oktagonu s poradovým číslom 36 sa opäť uskutoční v Nemecku. Vo Frankfurte sa predstavia hviezdy česko-slovenskej aj európskej scény.

INFORMÁCIE
ECKERLIN vs. OLIVEIRA
VÝSLEDKY – VSTUPENKYLIVESTREAM

Oktagon 36 (Tipsport) Foto: Tipsport

Hodnotenie Oktagon 36: 9,8/10

  • Dátum a čas: sobota, 15. októbra 2022, 18:00 hod
  • Miesto konania: Festhalle, Frankfurt, Nemecko
  • Ponuka stávok: Oktagon MMA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Výsledky: Eckerlin v krvavom zápase porazil De Oliveiru

Hlavný zápas galavečera Oktagon 36 vo Frankfurte, ktorý bol reprízou posledného stretu Christiana Eckerlina a Denilsona Nevesa de Oliveiru, priniesol strhujúce bojové divadlo, plné tvrdých úderoch, takedownov, obratov a krvi. Súboj napokon na svoju stranu získal domáci nemecký favorit, keď tesne pred koncom štvrtého kola Brazílčana utiahol v submisii na "rear naked choke".

V jedinom zápase ťažkej váhy na turnaji Hatef Moeil knokautoval veľkohubého Američana Jeremyho Kimballa na začiatku druhého kola.

Česko-slovenských fanúšikov určite zaujímal duel Miloša Petráška s domácou superhviezdou Stephanom Pützom. "Meloun" odolával celé tri kolá, no ťahal v nich jasne za kratší koniec a na body zápas prehral. Pütz potvrdil veľkú kvalitu.

Bitka dvoch známych mien Bojan Veličković vs. Apollo Silva sa skončila tesným víťazstvom na body (split decision) pre Brazílčana.

Slovákov potešil víťazný návrat Samuela Krištofiča, ktorý si v trochu bezkrvnom súboji bez väčších problémov postrážil víťazstvo nad Zdeňkom Polívkom taktiež na body.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 36: Frankfurt

Oktagon 36: Frankfurt - informácie, dátum a miesto

Druhý Oktagon MMA galavečer v Nemecku bude chcieť nadviazať na veľký úspech toho prvého. Turnaj Oktagon 36 sa koná v rovnakej aréne Festhalle vo Frankfurte. Pripravte sa na to už v sobotu 15. októbra 2022 o 18:00 hodKliknite sem, zaregistrujte sa, získajte bonus a sledujte Oktagon 36 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW OKTAGON 36: FRANKFURT
🥊️ Hlavný zápas: Christian Eckerlin - Denilson Neves de Oliveira
🗓️ Dátum a čas: 15. októbra 2022, 18:00 hod
🛰️ Miesto: Festhalle, Frankfurt, Nemecko
💻 Livestream TV Tipsport, Oktagon.TV

Čaká nás množstvo zaujímavých zápasov s kvalitnými borcami prakticky z celého sveta, ale aj známymi menami z česko-slovenskej MMA scény. No a vrcholom večera by mal byť odvetný zápas domáceho miláčika Christiana Eckerlina s Brazílčanom Denilsonom Oliveirom, ktorý sa naposledy tu vo Frankfurte skončil kvôli zakázanému kopu Juhoameričana do súperových slabín bez výsledku. Napokon, pozrite si video:

Oktagon 36: Christian Eckerlin vs. Denilson Neves de Oliveira (odveta) - analýza, kurzy a tip

Nemecká superhviezda Christian Eckerlin sa opäť predstaví v Oktagone a tentoraz ako jeden z protagonistov hlavného zápasu. Naposledy vo Frankfurte s týmto súperom vlastne prehral, no výsledok bol anulovaný, pretože inkasoval nedovolený kop do slabín.

Ak teda zabudneme na júnový zápas, domáci bojovník má za sebou sedem víťazstiev v rade. Naposledy prehral ešte v roku 2017. Celkovo má Eckerlin v profi MMA bilanciu 15 výhier (12 pred limitom) – 5 prehier. Môžeme ho označiť za komplexného bojovníka, ktorý sa nebojí pästných výmien ani náročného grapplingu na zemi.

CHRISTIAN ECKERLIN POROVNANIE DENILSON OLIVEIRA
35 rokov vek 27 rokov
180 cm výška 173 cm
15–5 BILANCIA 17–8
5–2 KO/TKO 7–0
7–2 submisia 4–1
2–1 na body 6–7

Rodák z brazílskeho Rio de Janeiro, Denilson Neves de Oliveira, prezývaný aj "Trator", patrí medzi najlepších legionárov pôsobiacich v Európe. Svoje meno si však ešte stále buduje. Porážka Eckerlina by mu pomohla, no po tom, čo ho dorazil pred pár mesiacmi nedovolene, sa o to bude musieť teraz pokúsiť znova.

Iba 173 centimetrov vysoký fighter je prevažne postojárom, no ako správny Brazílčan, samozrejme, zvláda aj boj na zemi. Jeho bilancia je 17 výhier – 8 prehier a ešte nikdy nebol knokautovaný. Favoritom však nie je.

Náš TIP: Christian Eckerlin zvíťazí (kurz 1,27sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu Christian Eckerlin vs. Denilson Oliveira v Tipsporte!

Rovnako ako naposledy, aj tentoraz je pomerne výrazným favoritom tohto stretu nemecký bojovník. Jeho doterajšie skúsenosti a úspechy ho na to predurčujú. Navyše Brazílčan je zraniteľný v dlhých zápasoch a taký sa očakáva aj v tomto prípade. Obaja borci síce vedia zasadiť parádny knokaut, ale zároveň sa mu vedia i vyhýbať. Tipujeme víťazstvo Eckerlina. Má sa Oliveirovi za čo pomstiť.

Oktagon 36 - fight card, program, zápasy a výsledky

Fight card druhého turnaja Oktagon MMA vo Frankfurte je kompletná. Okrem Eckerlina s Oliveirom sa v Nemecku predstavia aj Miloš Petrášek, Václav Mikulášek, Bojan Veličković, Leandro Silva či Samuel Krištofič. Pozrite si kartu zápasov:

OKTAGON 36: FRANKFURT - FIGHT CARD, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Story continues: Revenge
Catchweight 82 kg Christian Eckerlin (SUB) 4(4:37) Denilson Neves de Oliveira
Main card
Heavyweight Jeremy Kimball 2(1:05) Hatef Moeil (TKO)
Light Heavyweight Stephan Pütz (BODY) 3(5:00)
Miloš Petrášek
Welterweight
Bojan Veličković
3(5:00) Leandro Silva (BODY)
Middleweight
Samuel Krištofič (BODY)
3(5:00) Zdeněk Polívka
Welterweight Máté Kertész (BODY) 3(5:00) Christian Jungwirth
Prelims
Welterweight John Hathaway (BODY) 3(5:00) André Dedé
Catchweight 99 kg Alexander Poppeck (TKO) 1(1:43) Nermin Hajdarpašić
Middleweight Václav Mikulášek 2(1:06) Hojat Khajevand (SUB)
Lightweight Marek Bartl 3(5:00) Ebrahim Hosseinpour (BODY)
Strawweight Katharina Dalisda (BODY) 3(5:00) Mallory Martin
Free prelims
Welterweight Jakub Bahník 2(0:20) Jamie Cordero (DISQ)

Oktagon 36 (Frankfurt) - vstupenky, lístky priamo na tribúnu Festhalle

Ak by ste sa náhodou chystali do Nemecka na túto výnimočnú udalosť, alebo sa v tom čase práve budete nachádzať vo Frankfurte, vstupenky do Festhalle sú na tento galavečer dostupné v online predaji prostredníctvom nemeckej siete ticketmaster.de. Miesta sa však rýchlo míňajú.

Kde sledovať NAŽIVO Oktagon 36 - PPV (pay-per-view), livestream online, priamy prenos

Väčšina z vás si to však zrejme pozrie iba z pohodlia domova. A tak vám odporúčame zakúpiť si oficiálny PPV (pay-per-view) prístup na Oktagon.TV čo najskôr, aby ste ho v predstihu získali za zvýhodnenú cenu 10,99 EUR.

Možno ste zvyknutý aj na livestream zadarmo prostredníctvom TV Tipsport, no v súčasnosti nemáme potvrdené, či tento turnaj bude celý vysielaný aj prostredníctvom platformy obľúbenej slovenskej stávkovej kancelárie. Každopádne vám však odporúčame zaregistrovať sa v Tipsporte, pretože noví zákazníci teraz dostanú nielen okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom vrátane MMA, ale aj vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky..

Priamy prenos v televízii u nás nebude, je však pravdepodobné, že otvárací zápas celého galavečera Oktagon MMA znova odvysiela naživo voľne na svojich oficiálnych sociálnych sieťach, teda na YouTube. Predstavia sa v ňom Jakub Bahník a Jaime Cordero.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer Oktagon 36?

Galavečer Oktagon 36 sa uskutoční 15. októbra 2022 o 18:00 hod vo veľkolepej aréne Festhalle v nemeckej Frankfurte. Ide o druhý turnaja česko-slovenskej organizácie v Nemecku.

2️⃣ Kto sú hlavní aktéri turnaja Oktagon 36?

Hlavnými hrdinami večera by mali byť domáci borec Christian Eckerlin a Brazílčan Denilson Oliveira, ktorý sa už v rámci Oktagonu vo Frankfurte stretli v lete, no musia si to zopakovať. sipka pozrite si kompletnú fight card

3️⃣ Bude sa dať Oktagon 36 sledovať naživo?

Aj tentokrát máte niekoľko možností, ako si pozrieť galavečer Oktagon MMA naživo. Okrem toho, že sú stále v predaji aj vstupenky, priamy prenos či livestream môžete sledovať aj z pohodlia vášho domova.

Tipujte a sledujte Oktagon 36 naživo na Tipsporte!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Miloš Petrášek

Oktagon 36: Pütz vs. Petrášek - analýza, kurzy a tip

Jedným z najväčších ťahákov víkendového turnaja Oktagon 36 vo Frankfurte bude aj súboj Stephana Pütza s Milošom Petráškom. Ako to dopadne❓

Samuel Krištofič (Oktagon MMA)

Oktagon 36: Krištofič vs. Polívka - info, analýza a tip

Tento víkend zavíta Oktagon opäť do nemeckého Frankfurtu s turnajom, ktorý nesie poradové číslo 36. Uvidíme na ňom aj niekoľko Slovákov❤️

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...