Oktagon 36: Krištofič vs. Polívka - info, analýza a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend zavíta Oktagon opäť do nemeckého Frankfurtu s turnajom, ktorý nesie poradové číslo 36. Bude to galavečer plný mimoriadne kvalitných bojovníkov so skúsenosťami z UFC či Bellatoru. Ale uvidíme v ňom aj niekoľko Slovákov.

Samuel Krištofič (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Výsledok: Krištofič sa vo Frankfurte vrátil víťazne

Samuel Krištofič sa do klietky postavil po 8 mesiacoch a nemal proti sebe úplne najľahšieho súpera. Čech Zdeněk Polívka bol naňho dobre pripravený, no skúsenosti a kvalita slovenského "Piráta" napokon dokázali eliminovať všetky súperove nebezpečné zbrane. Bol z toho tak trochu nudný zápas, no z pohľadu Krištofiča, ktorý potreboval víťazstvo, rozumne zvládnutý. Vyhral na body.

Oktagon 36: Frankfurt - informácie, dátum a miesto

Česko-slovenská organizácia expanduje a už druhýkrát v krátkom čase organizuje veľkolepý turnaj v ikonickej Festhalle v nemeckom Frankfurte. Túto sobotu 15. októbra 2022 o 18:00 hod to všetko vypukne. Pripravte sa. Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom zápase to bude odveta zápasu z posledného frankfurtského večera, ktorý nemohol byť vyhodnotený. Domáca hviezda Christian Eckerlin si teda zopakuje súboj s Denilsonom Nevesom de Oliveirom.

Potom máme na fight card množstvo zaujímavých zápasov s kvalitným zahraničným obsadením a pomedzi to aj niekoľko českých a slovenských borcov. Medzi nimi aj Samuel Krištofič a Zdeněk Polívka, ktorí si zmerajú sily v strednej váhe.

sipka Pozrite si kompletné info a fight card turnaja Oktagon 36

Oktagon 36: Samuel Krištofič vs. Zdeněk Polívka - analýza, kurzy a tip

Samuel "Pirát" Krištofič (33) naposledy stál v MMA zápase vo februári, keď v pražskej O2 Aréne prehral titulovú bitku s Patrikom Kinclom. Odvtedy si vyskúšal dva boxerské zápasy na turnajoch Oktagon Underground a Fight Night Challenge, doliečil si zranenia a teraz sa vracia do ostrého boja.

Krištofič pred Kinclom vyhral v Oktagone štyri zápasy v rade, bol dočasným šampiónom a právom sa pýšil povesťou jedného z najrešpektovanejších borcov na domácej scéne. Teraz si chce tento komplexný bojovník s výbornou bilanciou 14–4 svoju pozíciu vybojovať späť.

Zdeněk Polívka (24) je mladý talentovaný českých fighter, ktorý skúsenosti z veľkých zápasov stále iba zbiera. Tento rok už bojoval s Alexom Lohorém (prehra) i s Cheickom Konem (výhra), no a zrejme najťažší súper ho čaká vo Frankfurte.

"Gameover", ako znie prezývka rodáka z Nymburku, je prevažne postojár, no zlepšuje sa aj v ostatných štýloch boja. Na zemi však zatiaľ veľa zápasov nevyhral. Jeho doterajšia profi bilancia v MMA je 8 výhier – 5 prehier.

Náš TIP: Samuel Krištofič zvíťazí (kurz 1,35sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu v Tipsporte!

Podľa kurzov (nielen) v Tipsporte je favoritom slovenský bojovník a nie je to prekvapením. Skúseností a víťazstvá vo veľkých súbojoch hovoria jasne v jeho prospech. Ak sa chce vrátiť späť medzi najlepších v divízii, "Pirát" by mal tento zápas zvládnuť, o čom je presvedčených viac ako 90 % stávkujúcich. A nepochybujeme o tom ani my. Polívka môže prekvapiť iba vtedy, ak to Krištofič pokazí.

Sledujte a tipujte Oktagon 36 na Tipsporte!

Ako sledovať Oktagon 36: Frankturt (Pirát vs. Polívka) NAŽIVO - livestream na TV Tipsport, priamy prenos PPV

Organizácia bude celý turnaj z Frankfurtu opäť vysielať prostredníctvom kvalitného PPV (pay-per-view) prenosu prostredníctvom svojej platenej platformy Oktagon.TV. V predpredaji stojí prístup 10,99 EUR. V deň konania turnaja to už bude drahšie.

Je tu však aj výhodnejšia alternatíva. Livestream na TV Tipsport je úplne zadarmo pre všetkých registrovaných zákazníkov tejto stávkovej kancelárie, ktorá je hlavným partnerom Oktagon MMA.

Všetko, čo musíte urobiť, ak ešte nemáte svoje konto, je zaregistrovať sa v Tipsporte na tomto červenom odkaze. Okamžite dostanete prístup ku všetkým livestreamom vrátane Oktagon 36 na prvých sedem dní bez akýchkoľvek ďalších podmienok a k tomu vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky.

Potom platí, že ak chcete sledovať neskôr akýkoľvek športový prenos na TV Tipsport, stačí mať v priebehu 30 dní pred vybraným podujatím pretipovaných aspoň 1,20 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Michal Martínek

KSW 75: Martínek vs. Omielanczuk - informácie, program a kurzy

Už tento piatok sa v poľsku uskutoční turnaj KSW 75✨ Predstavia sa tam až traja českí bojovníci. Pozornosť púta Michal Martínek v ťažkej...

Vlasto Čepo - MMA zápasník

Centurion FC: Čepo vs. Zovak - info, dátum, kurzy, livestream

Slovenský bojovník Vlasto Čepo sa v novembri opäť predstaví na turnaji organizácie Centurion Fight Championship ⏩ Tentokrát na Malte☝