Oktagon 36: Pütz vs. Petrášek - analýza, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jedným z najväčších ťahákov víkendového turnaja Oktagon 36 vo Frankfurte bude aj súboj absolútnej nemeckej superstar Stephana Pütza s Milošom Petráškom. Ako to dopadne? Tipnite si s nami.

Miloš Petrášek Foto: Profimedia

Výsledok: Pütz demonštroval svoju silu, Petrášek prehral

Nemecký "Terminátor" bol favoritom tohto zápasu a to dokazoval v podstate od začiatku. Stephan Pütz mal jednoznačnú prevahu napriek tomu, že svetlé momenty ukázal i Miloš Petrášek. Napokon však po troch kolách nemali bodoví rozhodcovia ťažkú prácu. Domáci bojovník vyhral celkom zaslúžene. Petrášek však výkonom nesklamal.

Oktagon 36: Frankfurt - informácie, dátum a miesto

Do nemeckého Frankfurtu zavíta Oktagon už druhýkrát. V aréne Festhalle sa tento víkend (sobota 15. októbra 2022, 18:00 hod) koná galavečer s poradovým číslom 36, ktorý prinesie obrovskú kvalitu a podľa všetkého aj úžasné divadlo bojových športov. V akcii budú Nemci, Česi, Slováci a množstvo silných legionárov. Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Pred domácim publikom sa predstavia aj dve veľké nemecké hviezdy. V hlavnom zápase to bude Christian Eckerlin, ktorý si zopakuje duel s Brazílčanom Denilsonom Nevesom de Oliveirom. No a potom je tu aj "T-800", najlepší nemecký MMA bojovník všetkých čias, Stephan Pütz, ktorého v poloťažkej váhe vyzve Čech Miloš Petrášek.

sipka Pozrite si kompletné info a fight card turnaja Oktagon 36

Oktagon 36: Stephan Pütz vs. Miloš Petrášek - analýza, kurzy a tip

Stephan Pütz (35) je mnohonásobný šampión niekoľkých kvalitných európskych organizácií, ktorý sa v roku 2021 pokúsil získať opasok aj v Oktagone. V súboji s Viktoroom Peštom však prehral a svoje ambície musel na nejaký čas odložiť. V júni tohto roka pri premiérovom turnaji vo Frankfurte porazil Martina Zawadu a naznačil, že chce viac.

Dvojmetrový nemecký "Terminátor" má v profi MMA bilanciu 21–5, čo naháňa strach. Je to komplexný bojovník, ktorý perfektne zvláda všetky spôsoby boja na zemi či v postoji. Pütz chce titul v poloťažkej váhe Oktagonu a urobí pre to všetko.

Miloš Petrášek (29) sa v júli na turnaji Oktagon 36 víťazstvom nad Vladom Neferanovičom otriasol z troch prehier v rade a teraz sa cíti byť pripravený na azda najťažšiu výzvu v kariére. Proti tak kvalitnému súperovi totiž ešte nikdy nestál.

"Meloun" sa taktiež radí medzi komplexných borcov. Súperov dokáže ukončiť knokautom aj v submisii. Zaujímavosťou je, že ešte nikdy nevyhral profi zápas ma body, no štyrikrát už takto prehral. Jeho celková bilancia je 12 výhier – 6 prehier.

Náš TIP: Stephan Pütz zvíťazí (kurz 1,40sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu v Tipsporte!

Fakt, že favoritom zápasu je nemecký bojovník, neprekvapí. Je to logické a očakáva sa, že Petrášek bude v zápase ťahať za kratší koniec. S tým súhlasí aj 87 % stávkujúcich v Tipsporte. Protirečiť nebudeme ani my, Pütz je kvalita sama o sebe. Na domácej pôde, keďže sa narodil, žije a trénuje vo Frankfurte, by mal zvíťaziť bez väčších problémov.

Tipujte a sledujte Oktagon 36 v Tipsporte!

Kde a ako sledovať LIVESTREAM Oktagon 36: Frankturt (Pütz vs. Petrášek) - TV Tipsport zadarmo, Oktagon.TV priamy prenos

Celý turnaj si môžete pozrieť za poplatok prostredníctvom oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV. Odporúčame zakúpiť si prístup v predpredaji, vyjde vás to lacnejšie.

Najviac však odporúčame livestream na TV Tipsport, ktorý je pre všetkých registrovaných zákazníkov tejto stávkovej kancelárie úplne zadarmo. Ak máte svoje hráčske konto a na ňom v priebehu uplynulých 30 dní pretipovaných aspoň 1,20 EUR, všetky živé streamy z ponuky vrátane Oktagon 36, môžete sledovať nasledujúcich 30 dní celkom slobodne.

Ešte nie ste zákazníkom Tipsportu? Zaregistrujte sa tu a teraz! Prístup ku všetkým livestreamom získate na prvých 7 dní zadarmo bez ďalších podmienok a k tomu aj vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky. Takže máte de facto predplatné na ďalšie mesiace sledovania živých športových prenosov z Oktagonu a ďalších podujatí.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Samuel Krištofič (Oktagon MMA)

Oktagon 36: Krištofič vs. Polívka - info, analýza a tip

Tento víkend zavíta Oktagon opäť do nemeckého Frankfurtu s turnajom, ktorý nesie poradové číslo 36. Uvidíme na ňom aj niekoľko Slovákov❤️

Michal Martínek

KSW 75: Martínek vs. Omielanczuk - informácie, program a kurzy

Už tento piatok sa v poľsku uskutoční turnaj KSW 75✨ Predstavia sa tam až traja českí bojovníci. Pozornosť púta Michal Martínek v ťažkej...

Vlasto Čepo - MMA zápasník

Centurion FC: Čepo vs. Zovak - info, dátum, kurzy, livestream

Slovenský bojovník Vlasto Čepo sa v novembri opäť predstaví na turnaji organizácie Centurion Fight Championship ⏩ Tentokrát na Malte☝