Oktagon 28: Brito vs. Monster / Pešta vs. Pütz - dátum a program

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Po bratislavskom azyle sa česko-slovenská MMA organizácia opäť vracia do Prahy. Galavečer Oktagon 28 má nábeh na ďalšie špičkové podujatie. A to hneď z viacerých dôvodov.

PREVIEW - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - BRITO vs. MONSTER - PEŠTA vs. PÜTZ - LIVESTREAM

Kaik Brito - Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 28: 9,7/10

  • Dátum a miesto: 25. septembra 2021, Praha, Česká republika
  • Ponuka stávok: Oktagon MMA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Oktagon 28 - preview, informácie, dátum a miesto

Môžeme povedať, že tento turnaj bude mať až dva vrcholy. V jednom z nich sa Petr "Monster" Kníže postaví zoči-voči známej tvári nebezpečného Brazílčana Kaika Brita. A potom je hlavný zápas - medzinárodný titulový súboj v poloťažkej váhe Viktor Pešta vs. Stephan Pütz. To všetko sa uskutoční v sobotu 25. septembra 2021 od 18:00 hod v pražskej aréne O2 Universum. Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon 28 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 28: Brito vs. Monster - fight card, program, zápasy (výsledky)

Šampiónom poloťažkej váhy Oktagonu sa stal napokon domáci český bojovnik Viktor Pešta. Borec so skúsenosťami s UFC zmlátil Nemca Stephan Pütza natoľko, že po treťom kole ho už lekár nepustil do boja. "Terminátor" mal prasknutý nos až na kosť, čo bola preňho konečná.

Veterán Petr Kníže v hlavnom predzápase večera porazil Kaika Brita na body a dostane tak šancu zabojovať o titul vo welterovej váhe.

V ďalších zápasoch hlavnej karty zdolal Leo Brichta nebezpečného Damiana Lapilusa TKO. Andrej Kalašnik si poradil s Christianom Jungwirthom v submisii, rovnako ako Emmanuel Dawa s Miroslavom Brožom. No a David Hošek porazil na TKO silného Marcina Naruszczku.

Ďalší parádny knokaut už po necelých dvoch minútach predviedol talentovaný striker Matěj Peňáz. Za menej ako tri minúty vyriešil David Moon po KO Matěja Kuzníka. Z víťazstiev sa tešili aj Michal Konrád, Zdeněk Polívka, Jakub Tichota a Luboš Lesák.

OKTAGON 28 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Light Heavyweight Viktor Pešta (TKO)
vs. Stephan Pütz
Welterweight Kaik Brito vs. Petr Kníže (na body)
Lightweight Leo Brichta (TKO) vs. Damien Lapilus
Welterweight
Christian Jungwirth vs. Andrej Kalašnik (submisia)
Middleweight
David Hošek (TKO) vs. Marcin Naruszczka
Welterweight
Miroslav Brož vs. Emmanuel Dawa (submisia)
Prelims
Middleweight Matěj Peňáz (KO) vs. Mateusz Strzelczyk
Lightweight Matěj Kuzník vs. David Moon (KO)
Featherweight Michal Konrád (na body)
vs. David Martiník
Middleweight Zdeněk Polívka (TKO) vs. Eric Spicely
Featherweight Jakub Tichota (TKO) vs. Risto Dimitrov
Featherweight Vladimír Lengál vs. Luboš Lesák (na body)

Oktagon 28: Kaik Brito vs. Petr Kníže - analýza, kurzy a tip

Aj keď v ňom nepôjde o titul, Kaik Brito a Petr Kníže nastúpia v hlavnom predzápase večera a ich súboj je taktiež obrovským ťahákom tohto turnaja. Je medzi nimi neuveriteľný 20-ročný rozdiel a odlišní sú aj v bojovom štýle.

Aktuálna päťka welterovej váhy v Oktagone Brazílčan Kaik Brito má 24 rokov a veľmi slušnú bilanciu 14 výhier - 3 prehry. Jedenásťkrát vyhral knokautom alebo technickým knokautom. Je to v prvom rade striker, ktorý ma neuveriteľne rýchle ruky a skvelý fyzičku.

Už 44-ročný český veterán Petr "Monster" Kníže by mu mohol byť otcom. Rodák z Prahy je trochu iným typom bojovníka. Je pomerne všestranný a veľmi ťažko naňho hľadať recept. Najmä preto, že doteraz prehral iba jediný zápas. Aj to ešte v roku 2013, keď ho "uškrtil" Karlos Vémola. S bilanciou 12-1 je Kníže postrachom každého súpera.

Bookmakeri zatiaľ nemajú veľmi jasno v tom, kto by mal byť výrazným favoritom zápasu. Dopadnúť to môže skutočne akokoľvek. Brito sa zrejme bude snažiť zápas rozhodnúť v postoji, na zemi by mal byť silnejší Monster.

TIP: Zvíťazí Petr "Monster" Kníže (kurz 1,73sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Monstera.

Stavíme na skúsenosti staršieho pána a tipujeme víťazstvo českého bojovníka. Kníže si za posledné roky poradil s takými borcami ako Fusi, Herb, Kozma či Hladký. Vie útočiť aj brániť v každej pozícii. Brito sa určite bude snažiť využiť jeho zníženú pohyblivosť, ale to zatiaľ pre Monstera nikdy nebol veľký hendikep. Ak neurobí výraznú chybu, zvíťazí.

Oktagon 28: Viktor Pešta vs. Stephan Pütz

Všetky oči sa, samozrejme, budú upierať na hlavný zápas, ktorým je titulová bitka Viktora Peštu a nemeckého "Terminátora" Stephana Pütza o voľný opasok v poloťažkej váhe.

Papierovým favoritom je zatiaľ český borec, ktorý síce nemá zbierku titulov ako jeho najbližší konkurent, ale má nezmazateľné skúsenosti z ťažkých zápasov v UFC.

sipka Analýzu, kurzy a náš tip na výsledok zápasu Pešta vs. Pütz nájdete tu

sledovať naživo Oktagon 28

Ako sledovať Oktagon 28 naživo - livestream, priamy prenos a PPV

Turnaj Oktagon 28 môžete sledovať naživo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Ak budete mať vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,30 eur, máte prístup k všetkým športovým prenosom vrátane Oktagon MMA na webe stávkovej kancelárie Tipsport na celý mesiac zadarmo. Každý nový registrovaný zákazník získava prístup k živým prenosom bezpodmienečne na sedem dní a navyše bonus na prvé stávky v hodnote 20 eur, ktorým si de facto môžete TV Tipsport "predplatiť" dopredu.

Na oficiálnej platforme Oktagon.TV si môžete v predpredaji za 9,99 eur zakúpiť prístup ku kvalitnému full HD prenosu prostredníctvom PPV (pay-per-view). Nenechávajte si to však na poslednú chvíľu, pretože v deň konania turnaja bude cena už o pár eur vyššia.

Priamy prenos v televízii ani tentokrát neočakávajte. Čo však môžete dostať je jeden "Free Fight" (zápas zadarmo) na YouTube a Facebooku organizácie Oktagon MMA. Spravidla to býva otvárací zápas turnaja.

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční turnaj Oktagon 28?

Turnaj Oktagon 28 sa bude konať v sobotu 25. septembra 2021 v pražskej hale O2 Universum. Vďaka svojmu obsadeniu to bude bezpochyby jeden z najkvalitnejších galavečerov v histórii Oktagon MMA.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase galavečera Oktagon 28?

Vrcholom podujatia Oktagon 28 bude medzinárodný titulový zápas v poloťažkej váhe medzi domácim Viktorom Peštom a mimoriadne kvalitným Nemcom Stephanom Pützom. Druhým vrcholom večera bude aj bitka Kaik Brito vs. Petr Kníže.

3️⃣ Kde sa dá sledovať naživo Oktagon 28?

Turnaj môžete opäť sledovať niekoľkými spôsobmi, zadarmo aj za poplatok. Konkrétny návod, ako a kde nájdete livestream či priamy prenos z podujatia Oktagon 28 nájdete v tomto článku.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Viktor Pešta

Viktor Pešta zabojuje o titul v poloťažkej váhe Oktagonu

V septembri spoznáme aj prvého šampióna poloťažkej váhy Oktagon MMA 🥊️ O voľný opasok sa v jednom z najväčších súbojov v histórii...

Kaik Brito

Kaik Brito - kariéra a profil MMA bojovníka z Brazílie

Mladý brazílsky bojovník Kaik Brito je už pre naše publikum známou tvárou 🥊 Dokázal získať titul welterovej váhy v Oktagone a čaká ho ešte...

Petr Kníže pri svojom prvom víťazstve v Oktagone.

Petr "Monster" Kníže - kariéra českej legendy MMA

Legenda, veterán, tréner, bojovník a ašpirant na titul v jednom. To je český fighter Petr Kníže ⏩ Prečítajte si jeho životný príbeh.