Viktor Pešta zabojuje o titul v poloťažkej váhe Oktagonu

V septembri spoznáme aj prvého šampióna poloťažkej váhy Oktagon MMA. O voľný opasok sa v jednom z najväčších súbojov v histórii organizácie pobije Čech Viktor Pešta a trofejami ovenčený Nemec Stephan Pütz.

Viktor Pešta Foto: ČTK/Černý Vít

Viktor Pešta vs. Stephan Pütz - exkluzívny zápas o titul v poloťažkej váhe Oktagonu

Galavečer Oktagon 28, ktorý sa uskutoční 25. septembra 2021 v pražskej hale O2 Universum, bude mať veľkolepý vrchol. Okrem už známeho elitného súboja Kaik Brito vs. Petr "Monster" Kníže má totiž na fight card oficiálne potvrdený aj titulový zápas o prvého šampióna poloťažkej váhy Oktagon MMA Viktor Pešta vs. Stephan Pütz. Kliknite sem, zaregistrujte sa, tipnite si výsledok a sledujte zápas naživo celkom zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 27: Viktor Pešta vs. Stephan Pütz - analýza, kurzy a tip

Viktora Peštu už na česko-slovenskej scéne zvlášť predstavovať netreba. Tridsaťjedenročný rodák z Příbrami, ktorý už okúsil aj UFC, bojuje v Oktagone od roku 2019. Veľmi univerzálny fighter má bilanciu 17 výhier (13 pred limitom) - 6 prehier. Naposledy na turnaji Oktagon 24 v marci tohto roka porazil Riccarda Nosigliu.

Nemec Stephan Pütz s prezývkou "T-800" odkazujúcou na Terminátora, je však absolútna európska špička. Narodil sa vo Frankfurte, má 34 rokov a na konte už niekoľko titulov naprieč kvalitnými organizáciami na starom kontinente vrátane prestížnej ruskej M-1 Global. Pütz v súčasnosti ťahá sériu 5 víťazstiev v rade a v Prahe v nej hodlá pokračovať aj s ďalšími opaskom vo svojej zbierke. Jeho profesionálna bilancia je impozantná: 20 výhier (15 pred limitom) - 4 prehry.

TIP: Viktor Pešta zvíťazí s kurzom 1,67 sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Viktora Peštu.

Nemecký fighter už vo viacerých rozhovoroch avizoval, že rešpektuje silu svojho českého súpera, avšak verí vo svojej kvality, za posledný rok sa výrazne zlepšil a chce v Oktagone predviesť to najlepšie, čo dokáže. Podľa zákulisných informácií si Pütz dokonca v budúcnosti brúsi zuby aj na Karlosa Vémolu.

Papierovým favoritom je zatiaľ český borec, ktorý síce nemá zbierku titulov ako nemecký "Terminátor", ale má nezmazateľné skúsenosti z ťažkých zápasov v UFC. Nebude to jasný zápas, ale veríme, že Pešta to zvládneOktagon MMA bude mať ďalšieho domáceho šampióna.

Ako sledovať superfight Viktor Pešta vs. Stephan Puetz (Oktagon 28) - livestream, priamy prenos či PPV

Aj tento zápas z Oktagonu budete môcť sledovať naživo celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu v stávkovej kancelárii Tipsport. Stačí, ak budete mať vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur a máte prístup k športovým prenosom na celý mesiac. Ak sa zaregistrujete teraz, získate bonus 20 eur na prvé stávky, z ktorých si môžete TV Tipsport prakticky predplatiť.

Priamy prenos z turnaja Oktagon 28 ani tentokrát nebude v žiadnej televízii, ale ak chcete, môžete si cez PPV (pay-per-view) zakúpiť full HD prenos na oficiálnej platforme Oktagon.TV a sledovať to aj na obrazovke vašej televízie. V predpredaji za to zaplatíte 9,99 eur.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Viktor Pešta

Viktor Pešta – kariéra českého bojovníka MMA

Bývalá česká jednotka v ťažkej váhe, má skúsenosti aj z pôsobenia v slávnej UFC a získal titul šampióna i v poloťažkej váhe v Oktagon MMA....

Ivan Buchinger - šampión ľahkej váhy Oktagon MMA

Oktagon 27: Buchinger vs. Barborík - informácie a fight card

Jediný Oktagon ⭐ galavečer v tomto roku na Slovensku nesie poradové číslo 27 a uskutoční sa 11. septembra. Bude to veľké predstavenie s...

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii 🌎 Súboj sa uskutoční...