Oktagon 25: Buday vs. Minda - dátum, analýza a fight card

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Turnaj Oktagon 25 s titulovým zápasom Martin Buday vs. Kamil Minda sa uskutoční v sobotu 19. júna. Okrem očakávaného hlavného súboja sa na karte zápasov objavujú aj ďalší známi bojovníci a bojovníčky domácej MMA scény doplnení o nové zahraničné akvizície.

INFORMÁCIE - ANALÝZA - FIGHT CARD - LIVESTREAM

Kamil Minda a Martin Buday - Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagonu 25: 9,3/10

  • Dátum a čas konania: 19. júna 2021 od 18:00 h
  • Ponuka stávok: MMA môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Výsledok Oktagon 25 - Martin Buday získal titul v ťažkej váhe

Hlavný zápas turnaja, v ktorom sa bojovalo o titul šampióna v ťažkej váhe Oktagonu, medzi Martinom Budayom a Kamilom Mindom sa skončil víťazstvom slovenského borca, ktorý po opatrnom začiatku minútu pred koncom 2. kola Poliakovi zlomil nos, poslal ho k zemi a po "ground and pound" rozhodca veľmi rýchlo ukončil zápas technickým knokautom.

Hlavný predzápas večera priniesol ďalšie slovenské víťazstvo, keď Karol Ryšavý v súboji ľahkých váh zdolal Čecha Mareka Bartla na body celkom jednoznačne.

V medzinárodnom súboji welterovej váhy Srb Bojan Veličkovič porazil Francúzca Emmanuela Dawau na TKO, Samuel Krištofič pri návrate zdolal Al Matavaa na body a podobne na body si poradila aj Monika Chochlíková s Talianskou Giuliou Chinello.

V hlavnom zápase Prelims si Ronald Paradeiser poradil na body s Turkom Arda Adasom, Alžírčan Abdel Driai v submisii zdolal Čecha Zdenka Polívku, Poľka Marta Waliczek vyhrala na body s Maročankou Rizlen Zouak, František Fodor v parádnom zápase knokautoval Tomáša Fialu, Václav Holota po troch kolách uspel nad Danielom Hromekom a tzv. otvárací "free fight" sa skončil víťazstvom TKO Jakuba Bahníka nad Ronom Beckerom už po 48 sekundách.

Oktagon 25: Buday vs. Minda - informácie, dátum a miesto

Miestom konania turnaja Oktagon 25: Buday vs. Minda bude opäť brnenská Zoner BOBYHALL. Galavečer odštartuje v sobotu 19. júna 2021 o 18:00 hod. Podľa programu zápasov a doposiaľ potvrdenej účasti sa môžeme tešiť na kvalitné bojové predstavenie. Kliknite sem, tipnite si na víťazov a sledujte Oktagon 25 naživo!

Vrcholom večera bude, samozrejme, odložený a netrpezlivo očakávaný súboj o titul prvého šampióne Oktagonu v ťažkej váhe medzi slovenským obrom Martinom Budayom a poľským vojakom Kamilom Mindom. Obaja "ťažkotonážnici" sa mali stretnúť už 1. mája na Oktagone 23, lenže slovenský fighter sa zranil.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 25: Martin Buday vs. Kamil Minda - analýza, kurzy a tip

Zápas dôležitý hneď z niekoľkých dôvodov. Pre Budaya je to v podstate eliminačný duel na kvalifikačný zápas do UFC v rámci reality show Dana White's Contender Series, ktorý sa má konať 12. októbra 2021. Ak sa nestane šampiónom Oktagonu, ponuka od šéfa UFC sa ruší. Pre skúseného armádneho šampióna Mindu je zase to šanca na významný profesionálny úspech, ktorú si nechce nechať ujsť.

Majster brazílskeho jiu-jitsu s čiernym opaskom Martin Buday je podľa bookmakerov vysokým favoritom na víťazstvo. Rodák z Trnavy neprehral už 6 zápasov v rade a pri pohľade na jeho parametre, 195 cm a 120 kg, naskakujú zimomriavky. Je to skvelý striker, ktorý rozdáva zdrvujúce knokauty a disponuje aj vynikajúcimi zručnosťami na zemi.

Profesionálny vojak Kamil Minda je už 4-násobným poľským armádnym šampiónom a v profi klietke súťaží až od roku 2017. Je nižší (188 cm) a bežne aj ľahší ako Buday, má však vynikajúcu kondíciu. Je známy svojimi bleskovými nástupmi na súperov, takmer polovicu zápasov ukončil v priebehu sekúnd. Je to postojár s prekvapujúcou rýchlosťou a dynamikou.

TIP: Martin Buday zvíťazí s kurzom 1,12 sipka Tipnite si v Tipsporte

Martin Buday je vysokým papierovým favoritom.

Obaja majú rovnakú profesionálnu bilanciu 7 výhier - 1 prehra. Aj keď sa nedá očakávať jednoznačný zápas a ťažko predpokladať knokaut jedného či druhého bojovníka, Martin Buday by z celkového pohľadu mal tento zápas podľa očakávaní zvládnuť. Má väčšie rozpätie a zrejme bude v klietke aj ťažší. Navyše jeho motivácia je obrovská. Tipujeme víťazstvo slovenského borca.

Oktagon 25 - fight card, program zápasov a výsledky

Súboju Budaya s Mindom bude predchádzať hneď niekoľko atraktívnych zápasov. Uvidíme stret Karola Ryšavého s Marekom Bartlom, talentovanú Moniku Chochlíkovú, František Fodor sa postaví Tomášovi Fialovi, Ronalda Paradeisera čaká zahraničný výzva menom Arda Adas a do akcie sa po zranení kolena vráti aj Pirát Krištofič.

V nasledujúcej tabuľke nájdete prehľad doteraz potvrdených súbojov na karte zápasov, ktorá sa bude priebežne aktualizovať. Po turnaji sem, samozrejme, doplníme aj výsledky.

OKTAGON 25: BUDAY vs. MINDA - FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Hlavná karta
Heavyweight Martin Buday (TKO) vs. Kamil Minda
Lightweight Karol Ryšavý (na body) vs. Marek Bartl
Welterweight Bojan Velickovic (TKO) vs. Emmanuel Dawa
Middleweight Samuel Krištofič (na body) vs. Al Matavao
Strawweight Monika Chochlíková (na body) vs. Giulia Chinello
Prelims (18:00 h)
Lightweight Ronald Paradeiser (na body) vs. Arda Adas
Middleweight Zdeněk Polívka vs. Abdel Rahmane Driai (submisia)
Bantamweight Marta Waliczek (na body)
vs. Rizlen Zouak
Lightweight František Fodor (KO) vs. Tomáš Fiala
Welterweight Václav Holota (na body) vs. Daniel Hromek
Lightweight Jakub Bahník (TKO)
vs. Ron Becker

Ako sledovať Oktagon 25: Buday vs. Minda - livestream, priamy prenos, PPV

Všetky zápasy turnaja Oktagon 25 uvidíte zadarmo prostredníctvom livestreamu na webe stávkových kancelárií ako napr. Tipsport. Pri sledovaní jednotlivých zápasov na TV Tipsport môžete využiť aj zaujímavú ponuku live stávok. Ako nový registrovaný zákazník získate navyše bonus, ktorý môžete využiť pri podaní tiketu.

Špičkový priamy prenos v HD kvalite si môžete predplatiť aj prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo na oficiálnej platforme Oktagon.TV. V predpredaji vás to vyjde na 9,99 eur, v deň turnaja si priplatíte o 3 eurá navyše.

Promotéri Oktagon MMA zaviedli na posledných galavečeroch zaujímavú novinku. Otvárací duel každého turnaja vysielajú naživo prostredníctvom svojho YouTube kanála celkom zadarmo pre všetkých. Tentokrát to bude zápas Jakub Bahník vs. Ron Becker.

Tipuj Oktagon 25 na Tipsporte!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.