Oktagon 23 - informácie, dátum a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší turnaj najlepšej česko-slovenskej MMA organizácie - Oktagon 23 - sa uskutoční 1. mája už tradične v Brne. Hlavným zápasom bude súboj Petr Kníže vs. Andrea Fusi, no v akcii uvidíme aj niekoľko Slovákov.

INFORMÁCIE - ANALÝZY - FIGHT CARD - LIVESTREAM

Karol Ryšavý - Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagonu 23: 9,2/10

  • Dátum konania: 1. mája 2021
  • Ponuka stávok: MMA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Oktagon 23 - výsledky a zhrnutie zápasov hlavnej karty

Petr Kníže v hlavnom zápase večera nesklamal. Taliana Andreu Fusiho rozložil  už v prvom kole najprv tvrdým a presným lakťom do tváre, aby ho potom prinútil kapitulovať v submisii. Veľmi rýchle to bolo v hlavnom predzápase večera, v ktorom sa favorizovaný Robert Bryzcek proti Kaikovi Britovi k ničomu nedostal a po sérii presných úderov bol knokautovaný už v prvom kole.

Leo Brichta nedal šancu Kirillovi Medvedovskimu, od začiatku mal jasnú prevahu a vyhral pomerne ľahko po technickom knokaute. Podstatne náročnejšie to mala Tereza Bledá proti Karoline Martins, ktorá mala Češku niekoľkokrát doslova na lopate. Domáca fighterka napokon vydrela výhru na body a udržala si neporaziteľnosť.

Veľmi očakávaný súboj Václava Mikuláška s lúčiacim sa Thomasom Robertsenom priniesol vyrovnanú bitku v dvoch kolách. "Baba Jaga" však napokon so zraneným členkom nemohol pokračovať a prehral na TKO. Súboj ťažkých váh Kamil Minda vs. Kerisson Leal de Rezende sa dobojoval až do konca. Obaja borci si siahli na dno a Minda napokon vyhral na body. Jeho odložený titulový zápas s Martinom Budayom je už dohodnutý.

Oktagon 23: Ryšavý, Mikulášek, Kníže, Brichta, Bledá - informácie

Hlavný zápas Peter „Monster“ Kníže vs. Andrea „Barbaro“ Fusi je, samozrejme, najväčším ťahákom celého eventu. V klietke sa však 1. mája predstaví viac kvalitných českých aj slovenských bojovníkov. Na hlavnej karte zápasov nájdeme aj mená ako Václav Mikulášek, Leo Brichta či Tereza Bledá. Kliknite sem a sledujte Oktagon 23 naživo cez livestream!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V najvyššie nasadenom zápase „preliminary fight card“ si slovenský borec Karol Ryšavý s Matějom Kuzníkom. Do bojov však zasiahnu aj ďalší Slováci: Tomáš Bolo vyzve Andreja Kalašnika a Roman Paulus si zmeria sily s Michalom Konrádom.

Turnaj bude rozlúčkou pre nórskeho fightera Thomasa Robertsena. Ten si svoju „labutiu pieseň“ v profesionálnej kariére odkrúti proti Mikuláškovi, takže sa máme na čo tešiť.

Oktagon 23: Petr Kníže vs. Andrea Fusi - analýza, kurzy a tip

Galavečer vyvrcholí zápasom večera, na ktorý sa musí tešiť každý fanúšik česko-slovenskej MMA. Do klietky sa postaví 43-ročná legenda Petr Kníže a o 14 rokov mladší Talian Andrea Fusi. Pre skúseného Čecha by to mala byť iba ďalšia zastávka na ceste za titulom vo welterovej váhe.

Veterán Kníže, ktorý vo svojom Monster Gym MMA trénuje viacerých kvalitných bojovníkov vrátane Makhmuda Muradov z UFC, má v profi kariére bilanciu 11 víťazstiev a 1 prehra. Jeho taliansky súper doposiaľ vyhral 8 duelov a 5-krát prehral.

Pražský rodák je vysokým favoritom aj podľa kurzov stávkovej kancelárie Tipsport. Viacero odborníkov sa zhoduje, že akékoľvek prekvapenie v tomto zápase je prakticky vylúčené. Ak sa teda rozhodnete tipovať, na tiket rozhodne nedávajte nič iné ako víťazstvo favorizovaného „Monstera“.

TIP: Víťazstvo Petr Kníže s kurzom 1,22 sipka Stavte si a sledujte zápas v Tipsporte

Petr Kníže je jednoznačným favoritom na víťazstvo.

Oktagon 23: Karol Ryšavý vs. Matěj Kuzník - analýza, kurzy a tip

Vrcholom „prelims“, ktoré predchádzajú zápasom hlavnej karty, bude súboj ľahkej váhy medzi Slovákom Karolom Ryšavým a Čechom Matějom Kuzníkom. Podľa vypísaných kurzov je miernym papierovým favoritom český bojovník, doteraz sa však ešte nikdy nestretli a vo všeobecnosti sa očakáva veľmi vyrovnaný zápas.

Dvadsaťsedemročný zverenec Attilu Végha zo Spartakus Fight Gym s profi bilanciou 7 víťazstiev a 3 prehry bude mať fyzickú výhodu vďaka tomu, že je od súpera o 5 cm vyšší. Ryšavý v posledných dvoch zápasoch na Oktagone 21 a 16 však prehral, nad jeho sily bol naposledy Miroslav Štrbák a predtým Ronald Paradeiser. Kuzník naopak načal sériu dvoma víťazstvami v rade, naposledy si poradil Marekom Bartlom a Štěpánom Gubom. Jeho celková bilancia je 15 výhier a 5 prehier.

Aj vďaka spomínanej výškovej výhode však favorizujeme Karola Ryšavého, ktorý by mal zápas zvládnuť vo svojej prospech. Je však otázne, akým spôsobom a ako dlho sa obaja borci v klietke zdržia.

TIP: víťazstvo Karol Ryšavý s kurzom 2,03 sipka Stavte si a sledujte zápas v Tipsporte

Karol Ryšavý zvíťazí.

Oktagon 23: Martin Buday vs. Kamil Minda - zrušený hlavný zápas

Podľa pôvodného programu mal byť hlavným zápasom súboj o titul v ťažkej váhe medzi slovenským obrom Martinom Budayom a Poliakom Kamilom Mindom. Buday sa však niekoľko týždňov pred turnajom zranil a zápas musel byť zrušený. Minda síce dostal iného súpera, bude bojovať proti Kerissonovi Leal de Rezende, ale ani zďaleka to nebude mať prestíž, ktorej by sa dostalo zápasu s Budayom.

Martin „Badys“ Buday sa tak opäť nedočkal svojho vytúženého titulového zápasu, na ktorý čaká už od roku 2019. Promotéri však sľubujú, že ho nevynechajú a rodák z Trnavy dostane svoju šancu zabojovať o opasok ťažkej váhy neskôr, keď bude definitívne v poriadku.

Oktagon 23 - karta zápasov, program a výsledky

V nasledujúcej tabuľke nájdete kompletnú fight card turnaja Oktagon 23 v brnenskej Zoner BOBYHALL. Program je rozdelený na „Prelims“ so začiatkom o 18:00 hod a hlavnú kartu, ktorej zápasy odštartujú od 20:00 hod.

OKTAGON 23 - FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Catchweight 80kg Petr Kníže (sub) vs. Andrea Fusi
Welterweight Robert Bryczek vs. Kaik Brito (TKO)
Lightweight Leo Brichta (TKO) vs. Kirill Medvedovski
Bantamweight Tereza Bledá (body) vs. Karoline Martins
Middleweight Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen (TKO)
Heavyweight Kamil Minda (body) vs. Kerisson Leal de Rezende
PRELIMS
Lightweight Karol Ryšavý (sub) vs. Matěj Kuzník
Welterweight Máté Kertész (body) vs. Bruno Carvalho
Welterweight Andrej Kalašnik (body) vs Tomáš Bolo
Strawweight Ewelina Woźniak (sub) vs. Elizabeth Rodrigues
Lightweight Matouš Kohout (body) vs. Jan Široký
Light Heavyweight Rafael Xavier (KO) vs Csaba Hocz
PRELIMS - FREE FIGHT (ZADARMO)
Featherweight Roman Paulus vs. Michal Konrád (body)

Ako sledovať Oktagon 23 - priamy prenos, livestream, PPV

Turnaj Oktagon 23 nevysiela žiadna televízna stanica, takže opäť bude dostupný iba prostredníctvom internetového livestreamu. Najjednoduchšie sa k nemu dostanete na webe stávkovej kancelárie Tipsport.

Ak splníte podmienky, teda stavíte si tiket aspoň za 1,20 eur, budete mať zadarmo prístup ku všetkým zápasom Oktagonu naživo prostredníctvom Tipsport TV. Noví zákazníci dokonca získajú 20-eurový bonus, ktorý môžu okamžite využiť na live stávky počas turnaja.

Ďalšou možnosťou ako sledovať zápasy z Oktagonu 23 naživo, je oficiálny stream Oktagon.TV. Ak si kúpite práva za 9,90 eur v predpredaji alebo za 12,90 v deň konania turnaja, budete mať večer prístup k priamemu prenos z celého turnaja v špičkovej HD kvalite. Nákupom online streamu zároveň podporíte priamo organizáciu Oktagon.

Oktagon 23: Paulus vs. Konrád - zápas zadarmo, livestream na YouTube

Vôbec prvýkrát bude možné sledovať niektorý zo zápasov galavečera Oktagon celkom zadarmo. Promotéri si 1. mája pripravili pre fanúšikov prekvapenie. Prvý zápas „Prelims“ a teda otvárací zápas celého turnaja sa bude vysielať prostredníctvom livestreamu na YouTube a na Facebooku Oktagonu celkom zadarmo. Ide o súboj slovenského borca Romana Paulusa proti Čechovi Michalovi Konrádovi.

Na YouTube budú už tradične niekoľko dní po turnaji k zadarmo dispozícii záznamy zo všetkých zápasov Oktagonu 23. Ak teda nestihnete priamy prenos, môžete si všetko vychutnať aj takto v pohode zo záznamu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Aký je termín galavečera Oktagon 23?

Galavečer turnaja Oktagon 23 štartuje v sobotu 1. mája 2021 o 18:00 hod. Miestom konanie je už tradične Zoner BOBYHALL aréna v Brne.

2️⃣ Aký je hlavný zápas večera Oktagon 23?

Vrcholom galavečera bude súboj welterovej váhy Petr Kníže vs. Andrea Fusi. Ide o alternatívny plán, keďže pôvodne mala byť hlavným zápasom bitka o titul v ťažkej váhe medzi slovenským obrom Martinom Budayom a Poliakom Kamilom Mindom.

3️⃣ Koľko Slovákov sa predstaví na turnaji Oktagon 23?

V akcii sa predstavia spolu traja Slováci. Roman Paulus v otváracom zápase turnaja proti Michalovi Konrádovi, Tomaš Bolo vyzve Andreja Kalašnika a najzaujímavejší bude zrejme súboj Karola Ryšavého proti Matějovi Kuzníkovi. Kompletný prehľad zápasov nájdete TU

4️⃣ Ako sa dá sledovať livestream z Oktagonu 23?

Priamy prenos z Oktagonu 23 bude tradične dostupný na oficiálnej Oktagon.TV za poplatok. Ďalšou možnosťou je livestream prostredníctvom stávkovej kancelárie Tipsport. Návod, ako sledovať zápasy z turnaja naživo nájdete v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.