KSW 88: Vojčák vs. Gawryjolek – informácie, zápasy, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend sa v Poľsku konal turnaj KSW 88 aj so slovenskou účasťou. V akcii bol ťažkotonážnik Štefan Vojčák, ale nebolo to iba o ňom. Pozrite si kompletné výsledky z tohto podujatia v článku.

InformácieVýsledkyVstupenkyLivestream
RUTKOWSKI vs. KACZMARCZYK
VOJČÁK vs. GAWRYJOLEK

KSW 88: Vojčák vs. Gawryjolek Foto: KSW

Hodnotenie turnaja KSW 88: 9/10

  • Termín: Sobota, 11. november 2023, 19:00 hod
  • Miesto: Radom, Poľsko
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Vojčák knokautoval favorizovaného súpera už v prvom kole

Slovenský bojovník Štefan Vojčák vo svojom druhom zápase v KSW zvíťazil. Papierového favorita a doteraz nezdolaného Poliaka Kamila Gawryjoleka v ťažkej váhe porazil po technickom knokaute už za 66 sekúnd. Zaznamenal tak svoj premiérový triumf v prestížnej poľskej organizácii a odkázal všetkým, že s ním do budúcnosti rozhodne treba počítať.

Hlavný zápas galavečera KSW 88 v perovej váhe vyhral na body Patryk Kaczmarczyk, ktorý bol v troch kolách jednoznačne lepší ako Daniel Rutkowski, na čom sa zhodli všetci traja rozhodcovia.

Kompletné výsledky turnaja KSW 88 si pozrite TU sipka

XTB KSW 88: informácie, dátum, čas, miesto

Poľské mesto Radom v sobotu 11. novembra 2023 v miestnej Hale RCS zažije galavečer KSW 88 so špeciálnou sponzorskou predponou XTB. Podujatie sa začína od 19:00 hod a v hlavnom zápase ponúkne stret dvoch zaujímavých mien v perovej váhe Daniel Rutkowski vs. Patryk Kaczmarczyk. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte KSW 88 NAŽIVO sipka

Dôležitou informáciou pre slovenských fanúšikov je aj štart Bratislavčana Štefana Vojčáka, ktorý cez víkend nastúpi na svoj druhý zápas v KSW. Súperom mu bude Poliak Kamil Gawryjolek.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW KSW 88
🥊️ Hlavný zápas: Daniel Rutkowski – Patryk Kaczmarczyk
🗓️ Dátum a čas: 11. november 2023, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Radom Sports Center, Radom, POL
💻 Livestream: Fortuna TV, VOYO, KSWTV.com

KSW 88: Daniel Rutkowski vs. Patryk Kaczmarczyk (featherweight) – analýza, stávky a tip

Daniel Rutkowski (34) je už pomerne skúsený bojovník, ktorý vyniká predovšetkým v postoji. Do KSW prišiel v roku 2021 a už v druhom zápase bojoval o titul proti Salahdinemu Parnassemu, prehral po submisii v štvrtom kole. Odvtedy však ťahá trojzápasovú víťaznú sériu, počas ktorej porazil Reginalda Vieiru, Lom-Ali Eskieva a naposledy Adam Soldaev.

"Rutek" má v profi MMA bilanciu 16 výhier – 3 prehry. Najviac zápasov vyhral na body (8–2) a po knokautoch (7–0). Na zemi sa naozaj necíti dobre a výsledky v submisii (1–1) sú toho jasným dôkazom.

Patryk Kaczmarczyk (25) je mladý talentovaný fighter, ktorému môže patriť budúcnosť v tejto organizácii. Vyzerá ako dokonalý atlét a v klietke tak často aj pôsobí. Na rozdiel od svojho súpera je komplexnejším bojovníkom, ktorý si vie poradiť prakticky vo všetkých situáciách, i keď zatiaľ nemá toľko skúseností.

V KSW je už viac ako dva roky a darí sa mu celkom dobre (4–2), no stále to môže byť lepšie. V profesionálnej kariére má na konte 10 výhier a 2 prehry. Poraziť ho zatiaľ dokázali iba obávaný Robert Ruchala a vlani po nečakanom body kicku aj Dawid Smielowski. Aj on však aktuálne ťahá víťaznú sériu dvoch zápasov.

NÁŠ TIP: Kaczmarczyk zvíťazí (kurz 3,81sipka Stavte si a sledujte vo Fortune!

  • Obaja borci sú v Radome dome, takže to bude veľmi špeciálny zápas pre nich aj pre domácich fanúšikov. Pomerne vysokým papierovým favoritom je skúsený Rutkowski, no my to vidíme trochu inak. Kaczmarczyk v KSW rastie s každým zápasom. Keďže bude na zemi zrejme lepší ako Rutek a taktiež o pár centimetrov vyšší, môže to pretaviť vo svoj prospech. Tipujeme prekvapenie s lukratívnym kurzom.
FORTUNA KURZY: RUTKOWSKI vs. KACZMARCZYK
RUTKOWSKI 1 (1,23) Remíza X (45,00) KACZMARCZYK 2 (3,81) ⭐

KSW 88: Štefan Vojčák vs. Kamil Gawryjolek – prognóza, kurzy, tip

Dvojmetrový slovenský obor Štefan Vojčák (33) v júli tohto roku zažil poriadne ostrú premiéru v KSW proti Darkovi Stošićovi, ktorý ho knokautovla v treťom kole. Teraz však dostáva šancu na zlepšenie reputácie, i keď papierovým favoritom nie je.

V profi MMA Vojčák nemá zatiaľ na konte veľa zápasov, tak to zväčša u týchto ťažkotonážnikov býva. Začínajú neskoro. Jeho štatistiky sú však výborné: 6 výhier – 1 prehra. Porazil ho vlastne iba spomínaný Stošić. Vojčák je na svoju postavu celkom všestranný bojovník, čo mnohým súperom naháňa strach.

Ani Poliak Kamil Gawryjolek (26) nemá zatiaľ v profesionálnej kariére na konte veľa zápasov, je však podstatne mladší ako Vojčák. Od roku 2021 nastúpil ako profík päťkrát a zatiaľ bez prehry: 5–0. V dvoch štartoch v rámci KSW zdolal Mareka Samociuka a Olegsa Jemeljanovsa, ďalšie tri duely si odkrútil v organizácii STRIFE TUBE.

Na ťažkú váhu možno trochu nízky, ale za to poriadne osvalený borec sa radí prevažne k postojárom. S kladivami, ktoré má v rukách doslova demoluje súperov. Štyri z piatich zápasov vyhral knokautom v prvom kole. Naposledy sa mu však podarilo poraziť Zsolta Ballu v submisii.

NÁŠ TIP: Vojčák zvíťazí (kurz 2,13sipka Vsaďte si vo Fortune!

  • Bude to ťažký zápas, pretože Gawryjolek má obrovskú svalovú silu, no veľkosť, váha, výška a komplexné zručnosti by mohli Vojčákovi pomôcť k víťazstvu. Preto veríme, že Slovák to zvládne a pripíše si premiérovú výhru v KSW.
FORTUNA KURZY: VOJČÁK vs. GAWRYJOLEK
VOJČÁK 1 (2,13) ⭐ Remíza X (40,00) GAWRYJOLEK 2 (1,65)

KSW 88: fight card, karta zápasov, bojovníci, program (výsledky)

Rutkowski, Kaczmarczyk, Gawryjolek i náš Štefan Vojčák sú len špičkou ľadovca. KSW 88 toho ponúka oveľa viac. Veľmi zaujímavý duel sa črtá aj v hlavnom predzápase, kde na seba narazia v poloťažkej váhe Brazílčan Henrique da Silva a Poliak Marcin Wójcik. Pozornosť púta aj bitka Bartosza Leśka s Piotrom Kuberskim v strednej váhe či ženský duel Anita Bekus vs. Maria Silva.

KSW 88: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Featherweight Daniel Rutkowski 3(5:00) Patryk Kaczmarczyk (BODY)
Middleweight Bartosz Leśko 3(1:11) Piotr Kuberski (KO)
Light Heavyweight Henrique da Silva 2(0:33) Marcin Wójcik (KO)
Middleweight
Albert Odzimkowski (KO)
2(1:28) Jorge Bueno
Heavyweight Štefan Vojčák (TKO) 1(1:06) Kamil Gawryjolek
Featherweight Daniel Tarchila (SUB) 1(3:57) Vladyslav Fabiychuk
Catchweight 72 kg Ramzan Jembiev (SUB) 2(3:00) Fabian Luczak
Women's Strawweight Anita Bekus 3(5:00) Maria Silva (BODY)
Middleweight Krystian Bielski 1(1:33) Konrad Rusiński (SUB)
Catchweight 80 kg Jacek Gać 1(3:02) Michal Gniady (TKO)

KSW 88: Radom (Hala RSC) – vstupenky, lístky, online predaj, ceny, dostupnosť

Keďže na turnaji v Radome štartuje aj Slovák a predsa len nie je až tak ďaleko od slovenských hraníc, i keď zase ani tak blízko, poradíme vám aj to, kde zoženiete vstupenky na tento galavečer. Predávajú sa online v sieti eBilet.pl už od 170 zł, čo je v prepočte zhruba 38,20 EUR. V ponuke sú však, samozrejme, aj lepšie a drahšie VIP miesta.

Ako a kde sledovať naživo KSW 88: LIVE stream online, PPV priamy prenos

Väčšina z vás však určite bude tento turnaj sledovať z pohodlia domova. Nájdete ho v živom prenose v ponuke platenej streamovacej služby VOYO a kúpiť si môžete aj oficiálne PPV (pay-per-view) na KSWTV.com.

Zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna môžu opäť sledovať livestream zadarmo na Fortuna TV. Stačí mať aktívny hráčsky účet, teda aspoň jeden vsadený tiket v priebehu týždňa a potom v sobotu večer na tipérskom konte aspoň minimálny finančný zostatok. Ak sa vo Fortune zaregistrujete teraz, dostanete aj prvú stávku bez rizika až do 30 EUR, čo môžete využiť a vsadiť si na Štefana Vojčáka úplne bez stresu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční turnaj KSW 88?

KSW 88 sa bude konať v sobotu 11. novembra 2023 od 19:00 hod na v poľskom meste Radom.

2️⃣ Ktorý Slovák nastúpi na turnaji KSW 88?

Svoj druhý zápas v rámci poľskej organizácie si na KSW 88 odkrúti slovenský bojovník v ťažkej váhe Štefan Vojčák. Bojovať bude s Kamilom Gawryjolekom.

3️⃣ Kde sa dá sledovať KSW 88 naživo?

Turnaj KSW 88 môžete sledovať naživo niekoľkými spôsobmi, no predovšetkým online. K dispozícii bude platený stream, prenos na spoplatnenej platforme, ale aj livestream úplne zadarmo. Návod, ako na to, nájdete v tomto článku sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jiří Procházka (UFC)

UFC 295: Procházka vs. Pereira o titul v poloťažkej váhe – informácie, fight card, výsledky

Jeden z najvýznamnejších turnajov roka v zmiešaných bojových umeniach sa konal v polovici novembra v newyorskej Madison Square Garden.

Stavte si bez rizika a sledujte Fight Night Challenge naživo vo Fortune!

Fight Night Challenge 5: Momo vs. Hossa – informácie, zápasy, výsledky

Slovenská showbiz-bojová organizácia Fight Night Challenge sa prezentovala v decembri s ďalším turnajom. Videli sme zaujímavé boxerské...

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...