UFC Vegas 59 NAŽIVO - sledujte priamy prenos alebo livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Aj tento víkend nás čaká ďalší turnaj prestížnej MMA organizácie. UFC Fight Night sa vracia do Las Vegas najmä kvôli bitke v poloťažkej váhe. Nenechajte si to ujsť. Poradíme vám, ako a kde tento turnaj sledovať naživo.

UFC súboj Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

UFC Fight Night: Santos vs. Hill - informácie, dátum a miesto

Enterprise, Las Vegas a teda UFC Apex Centrum bude opäť v pohotovosti. Turnaj UFC Fight Night s hlavným zápasom Thiago Santos vs. Jamahal Hill v poloťažkej váhe bude zabávať fanúšikov zmiešaných bojových umení v noci zo soboty 6. augusta na nedeľu 7. augusta 2022. Turnaj štartuje už od 01:00 ráno hod SELČ. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Sledujte UFC Vegas 59 (Santos vs. Hill) naživo a zadarmo na Fortuna TV

UFC turnaje pravidelne prináša vo svojej ponuke Fortuna TV. Registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie tu môžu športové livestreamy sledovať prakticky celkom zadarmo. Stačí ak si v danom týždni vsadíte aspoň jeden tiket a nie ste na vašom konte celkom na nule. Prístup ku všetkým prenosom tak máte voľný.

Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz a využívajte prístup k Fortuna TV prvých sedem dní bez ďalších podmienok, stavte si celkom bez rizika až za 30 EUR a zabavte sa aj vďaka 30 free spinom do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC on ESPN: Santos vs. Hill - priamy prenos na Premier Sport 1 TV, VOYO a PPV (UFC Fight Pass)

Galavečer z Las Vegas bude exkluzívne vysielať zámorský kanál ESPN, no u nás si ho touto cestou, samozrejme, nepozrieme. Našťastie však máme iné možnosti. UFC nebude ani tento víkend chýbať v programe televízie Premier Sport 1. Priamy prenos z hlavnej karty sa začína v nedeľu (7.8.) od 04:00 hod ráno.

UFC naživo pravidelne prináša aj naša streamovacia platforma VOYO, takže si turnaj pozriete online aj týmto spôsobom. Navyše na VOYO si kedykoľvek neskôr môžete prehrať aj záznam.

Ak by ste nemali inú možnosť, stále si môžete zaplatiť oficiálny PPV (pay-per-view) prístup UFC Fight Pass. Vybrať si môžete jeden turnaj, jednu čast turnaja alebo aj kompletné mesačné predplatné.

UFC on ESPN 40 - fight card, program, zápasy, bojovníci

Okrem hlavného zápasu, v ktorom sa predstavia aktuálna šestka a desiatky light heavyweight divízie, sa cez víkend v Las Vegas strhnú aj dobré zápasy vo welterovej či ťažkej váhe. Turnaj ozvláštnia aj finálové zápasy The Ultimate Fighter 30, takže sa môžete tešiť na nové tváre a nové mená pod značkou UFC.

sipka Kompletnú fight card a výsledky turnaja UFC Vegas 59 nájdete TU

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌