UFC Fight Night: Santos vs. Hill - info, livestream, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvý augustový víkend pokračuje svetovej top MMA organizácia ďalším turnajom v Las Vegas. Pripravte sa na UFC Fight Night: Santos vs. Hill, ktorého súčasťou budú aj finálové zápas turnaja The Ultimate Fighter 30.

DÁTUM a MIESTOSANTOS vs. HILL
THE ULTIMATE FIGHTER
KARTA a VÝSLEDKY – NAŽIVO

UFC Foto: Stefan Holm/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 7. augusta 2022, 01:00 hod
  • Miesto konania: UFC Apex Center, Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať všade v stávkových kanceláriách

Výsledky: Jamahal Hill knokautoval Santosa, turnaj plný parádnych ukončení!

V hlavnom a najlepšom zápase jedného z najatraktívnejších turnajov za posledné roky favorizovaný Američan Jamahal Hill ukončil Brazílčana Thiaga Santosa po tvrdých pästiach a lakťoch v polovici štvrtého kola technickým knokautom.

V súboji welterovej váhy medzi Geoffom Nealom a Vicentre Luquem prišiel knokaut po tvrdých ranách Neala v treťom kole.

Finále The Ultimate Fighter 30 v ťažkej váhe vyhral Mohammed Usman, brat Kamaru Usmana, po zdrvujúcom knokaute na začiatku druhého kola. Finále ženskej mušej váhy TUF 30 ovládla Juliana Miller, ktorá knokautovala Brogan Walker-Sanchez zhruba minútu pred limitom.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Vegas 59

UFC Fight Night: Santos vs. Hill - informácie, dátum a miesto

Turnaja sa koná v noci zo soboty 6. augusta na nedeľu 7. augusta 2022 v známom UFC Apex Centre v Las Vegas. UFC sa teda vracia domov. Ako prezrádza názov, hlavným zápasom večera bude súboj Thiaga Santosa s Jamahalom Hillom v poloťažkej váhe. Čaká nás však toho podstatne viac. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Vegas 59: Thiago Santos vs. Jamahal Hill - analýza, kurzy a tip

Rodák z Rio de Janeiro, Thiago Santos, má už 38 rokov, za sebou dlhú kariéru, ale doposiaľ žiadny významný profesionálny titul. O opasok v UFC bojoval v júli 2019, no nevyzrel na hviezdneho Jona Jonesa. Odvtedy sa mu príliš nedarí a vyhral iba jeden jediný zápas.

Skúsený Brazílčan s prezývkou "Marreta" má však napriek tomu stále vysoko pozitívnu bilanciu: 22–10. Patrí medzi vyhlásených postojárov a najmä v minulosti sa preslávil parádnymi knokautami. Ten posledný sa mu však podaril ešte pred viac ako troma rokmi, keď zmlátil Poliaka Jana Blachowicza. Naposledy Santos padol na body s Magomedom Ankalaevom, v marci tohto roka.

Tento 31-ročný Američan sa profi MMA venuje iba od roku 2017, no darí sa mu výnimočne. Jamahal Hill doposiaľ prehral iba jediný zápas, vlani ho zbil Paul Craig. Inak sa môže pýšiť bilanciou 10 výhier – 1 prehra. Je to postojár a striker, na zem sa púšťa veľmi nerád.

Hill má za sebou aj jeden malý dopingový škandálik s marihuanou. V marci 2020 mu anulovali TKO víťazstvo kvôli pozitívnemu testu na túto zakázanú látku. Bol suspendovaný na šesť mesiacov a vzali mu aj časť výplaty. "Sweet Dreams", ako znie je prezývka, sa však kvôli tomu nenechal rozhodiť a stále patrí medzi top bojovníkov v poloťažkej váhe.

TIP: Jamahal Hill zvíťazí (kurz 1,35sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Stavte si na výsledok zápasu vo Fortune!

Nie je prekvapením, že papierovým favoritom je Američan. Santos býval veľkým postrachom v tejto hmotnostnej kategórii, v súčasnosti už však pomaly stráda. Je to síce stále v jeho rukách, no teraz sa bude musieť brániť rýchly a presným rukám Hilla. Môže to byť knokaut, technický knokaut alebo na body, ale tipujeme víťazstvo Jamahala Hilla.

The Ultimate Fighter 30 - finálové zápasy

Na tejto UFC Fight Night uvidíme okrem iného aj dva finálového zápasy turnaj The Ultimate Fighter 30. V ťažkej váhe sa proti sebe postavia Zac Pauga a Mohammed Usman, brat slávneho šampióna welterovej váhy UFC, Kamaru Usmana. V ženskej mušej váhovej kategórii zabojujú o triumf Brogan Walker a Juliana Miller.

UFC Fight Night: Santos vs Hill - karta, program, zápasy (výsledky)

V nasledujúcej tabuľke nájdete kompletný prehľad fight card tohto galavečera. Okrem už spomínaných zápasov môžeme vypichnúť aj mená ako Vicente Luque, Augusto Sakai či Ariane Lipski. Po skončení turnaja tu nájdete výsledky, spôsoby a časy ukončenia každého zápasu.

UFC FIGHT NIGHT: SANTOS vs. HILL - KARTA, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Light Heavyweight Thiago Santos 4(2:31) Jamahal Hill (TKO)
Welterweight
Vicente Luque 3(2:01) Geoff Neal (KO)
Heavyweight (TUF final)
Zac Pauga 2(0:36) Mohammed Usman (KO)
Women's Flyweight (TUF final)
Brogan Walker-Sanchez 3(3:57) Juliana MIller (TKO)
Heavyweight
Augusto Sakai 2(3:42) Sergey Spivak (TKO)
Lightweight Terrance McKinney (SUB) 1(2:17) Erick Gonzalez
Preliminary card
Middleweight
Sam Alvey 1(1:56) Michal Oleksiejczuk (TKO)
Welterweight
Takashi Sato 1(0:44)
Bryan Battle (KO)
Women's Strawweight
Miranda Granger 2(1:03) Cory McKenna (SUB)
Women's Bantamweight
Mayra Bueno Silva (SUB) 1(1:17) Stephanie Egger

Sledujte naživo turnaj UFC on ESPN 40 (UFC Fight Night): Santos vs. Hill - priamy prenos v TV, VOYO, livestream online aj PPV

Priamy prenos z tohto podujatia v Las Vegas opäť prinesie naživo televízia Premier Sport 1. Vysielanie sa začne so štartom hlavnej karty, teda v nedeľu 7. augusta ráno od 04:00 hod. Naživo si UFC Fight Night pozriete v rovnakom čase aj prostredníctvom streamovacej platformy VOYO.

Ak nemáte k dispozícii televíziu Premier Sport 1 a ani predplatné VOYO, je tu tiež možnosť zaplatiť si PPV (pay-per-view) na oficiálny UFC Fight Pass. Máme však pre vás aj lepšiu alternatívu, ktorá je v podstate celkom zadarmo...

Všetky turnaje UFC vysiela pravidelne aj Fortuna TV. Hádate správne, je to online livestreamová platforma stávkovej kancelárie Fortuna. Jej prenosy môžete sledovať celkom zadarmo, stačí byť platným zákazníkom, mať týždeň pred konkrétnym podujatím vsadený aspoň jeden tiket a nejaké drobné aj na vašom hráčkom konte.

Zaregistrujte sa vo Fortune ešte dnes na tomto odkaze a ako bonus vás čaká stávka bez rizika až do 30 EUR, k tomu aj 30 free spinov do online kasína a samozrejmosťou je okamžitý prístup k športovým livestreamom.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday

UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski - info, termín, tip na výsledok

Meno svojho druhého súpera a tiež dátum zápasu pozná aj Martin Buday❗✨ Slovenský nováčik v UFC sa 13. augusta stretne s Lukaszom Brzeskim.

Lucie Pudilová

UFC 278: Lucie Pudilová vs. Wu Yanan - návrat, dátum, analýza, tip

Česká hviezda ženskej MMA sa po dvoch rokoch opäť vracia medzi elitu✌ Lucie Pudilová zažije veľký comeback na galavečeri UFC 278✨ v Salt...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.