Stavte si, hrajte o 50 eur a sledujte Fabriq MMA naživo

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu večer sa v Trnave uskutoční premiérový turnaj novej organizácie Fabriq MMA. Vo Fortune si to môžete natipovať a pozrieť naživo úplne zadarmo!

INFORMÁCIE, DÁTUM, ČAS
LIVESTREAM ZADARMO FORTUNA TV
OKTAGON.TVSÚŤAŽVSTUPENKY

Fabriq MMA Foto: Fortuna

Fabriq MMA: Trnava - informácie, dátum, čas a miesto (kedy a kde)

Nová organizácia, ktorú bude viesť Attila Végh so Spartakus Fight Gym, a stojí za ňou aj úzka spolupráca s Oktagon MMA, odštartuje už tento víkend, v sobotu 5. novembra 2022. Turnaj sa začína od 18:00 hod v Mestskej športovej hale v Trnave. A vy môžete byť pri tom! Kliknite sem, zaregistrujte sa, tipujte zápasy a sledujte Fabriq MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Fabriq MMA spája svet profesionálnej bojovej scény s tou amatérskou. Prostredníctvom svojich turnajov, ako je tento prvý v Trnave, chce dať okrem iného priestor začínajúcim talentovaným bojovníkom, aby urobili krok dopredu a posunuli sa od amatérov k profíkom. Spomedzi tých známych tvári v sobotu uvidíme Karola Ryšavého, Gábora Borárosa, Romana Paulusa a pod. No tešiť sa môžeme aj na prvých adeptov z radov nádejných "zelenáčov".

Pozrite si kompletnú fight card turnaja Fabriq MMA: Trnava sipka

Sledujte FABRIQ MMA naživo exkluzívne a zadarmo cez online livestream na Fortuna TV

Exkluzívnym partnerom tejto novej bojovej organizácie sa stala stávková kancelária Fortuna a do spolupráce sa pustila naozaj vo veľkom. Tento prvý turnaj (a možno aj ďalšie) bude pre všetkých svojich registrovaných zákazníkov vysielať zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV.

Na to, aby ste mohli tento živý prenos v sobotu večer sledovať, sa stačí zaregistrovať vo Fortune na tomto odkaze a ako nový zákazník máte prístup k livestreamom okamžite. Okrem toho dostanete aj trojitý vstupný bonus: 30 EUR kredit, 30 EUR stávku bez rizika a 30 free spinov do kasína.

Pre už existujúcich zákazníkov platí, že musia mať v priebehu 7 dní pred vybraným podujatí vsadený akýkoľvek tiket a na hráčskom účte akýkoľvek kladný finančný zostatok. Potom môžete sledovať Fabriq MMA na Fortuna TV úplne zadarmo.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Ako sledovať Fabriq MMA naživo online cez PPV (Oktagon.TV)

Ak by ste sa z nejakého dôvodu nedostali k livestreamu vo Fortune, priamy prenos z Fabriq MMA vo Full HD kvalite si môžete zakúpiť aj na známej PPV (pay-per-view) platforme Oktagon.TV. Funguje to úplne rovnako ako v prípade turnajov organizácie Oktagon MMA.

Vstupenky na Fabriq MMA: Lístky a ceny v predaji na ticketportal.sk

Ešte stále možno nájdete aj voľné vstupenky priamo do Mestskej športovej haly v Trnave. Predávajú sa online v sieti ticketportal.sk, no miesta sa v posledných dňoch rýchlo míňali. Ceny začínali na 19 EUR a tie najdrahšie VIP sedenia sa predávali až za 199 EUR.

Súťaž: Tipujte zápasy Fabriq MMA vo Fortune a hrajte o 10x 50 EUR!

Okrem toho, že vo Fortune nájdete najširšiu ponuku najlepších kurzov na všetky zápasy Fabriq MMA v Trnave vrátane live stávok a taktiež si tu môžete pozrieť celý turnaj naživo vďaka livestreamu zadarmo, ponúka Fortuna pre všetkých tipérov v súvislosti s týmto podujatím aj súťaž o 10 x 50 EUR.

Pravidlá sú jednoduché: Vsaďte si online alebo v kamennej pobočke Fortuny najneskôr do 5. novembra tiket v hodnote aspoň 10 EUR s minimálnym kurzom 2,0 na akúkoľvek udalosť z kurzovej ponuky Fabriq MMA vrátane live stávok a budete zaradený do žrebovania o desať 50-eurových výhier. Víťazi budú oznamení v pondelok 7. novembra.

Súťaž o 10 x 50 eur s Fabriq MMA vo Fortune!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Karol Ryšavý

Karol Ryšavý – profil a kariéra slovenského bojovníka

Rodák zo Senca Karol Ryšavý začínal ako účastník tretej série Oktagon Výzvy a napokon sa stal stabilnou a tradičnou súčasťou Oktagon MMA.

Gábor Boráros - OKTAGON MMA

Gábor Boráros - historicky prvý šampión Oktagonu

Šampión Oktagon Výzvy a prvá skutočná hviezda organizácie Oktagon MMA ⭐ Prečítajte si príbeh svojského a neprehliadnuteľného slovenského...

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.