Fabriq MMA 1: Ryšavý vs. Lengál - info, karta, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvý turnaj novej slovenskej bojovej organizácie Fabriq MMA sa uskutoční už prvý novembrový víkend v Trnave. Kto sa tam predstaví a kde to sledovať?

INFORMÁCIE
RYŠAVÝ vs. LENGÁL
VÝSLEDKYSÚŤAŽVSTUPENKYLIVESTREAM

Fabriq MMA (Fortuna) Foto: Fortuna

Výsledky: Lengál šokoval Ryšavého, Boráros oslavoval

V hlavnom zápase prvého turnaj Fabriq MMA sa zrodilo veľké prekvapenie. Český boxer Vladimír Lengál dokázal vyzrieť na skúseného slovenského MMA bojovníka Karola Ryšavého už v prvom kole. Po tvrdej rane ho poslal k zemi, kde už nebolo o čom. Ryšavý mal zlomenú čeľusť.

Veľkú pozornosť pútal aj zápas Gábora Borárosa s Robertom Oganesyanom, no aj ten sa skončil už v prvom kole. Boráros súpera dokázal utiahnuť v submisii veľmi rýchlo a mal z toho naozaj veľkú radosť.

Trochu prekvapujúcu prehru zaznamenal mladý slovenský fighter Roman Paulus, ktorý s Magomedom Kadimagomedovom prehral na body. Na body si poradil aj Michal Plesník s Nikolom Zlatevom a tiež Piotr Golon s Danielom Hromekom.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja Fabriq MMA 1

Fabriq MMA: Trnava - informácie (Attila Végh), dátum, čas a miesto

Premiérový turnaj bojovej organizácie Fabriq MMA, za ktorou stojí Attila Végh so Spartakus Fight Gym aj pod záštitou Oktagonu a v spolupráci s Fortunou, sa uskutoční v sobotu 5. novembra 2022 o 18:00 hod v Mestskej športovej hale v Trnave. Pripravte sa na galavečer plný profíkov aj nádejných začínajúcich amatérov, ktorí si túžia vydlažiť cestu za skutočnou kariérou v MMA. Kliknite sem, stavte si celkom bez rizika a sledujte Fabriq MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

INFORMÁCIE FABRIQ MMA: TRNAVA
🥊️ Hlavný zápas: Karol Ryšavý – Vladimír Lengál
🗓️ Dátum a čas: 5. november 2022, 18:00 hod
🛰️ Miesto: Mestská športová hala, Trnava
💻 Livestream Fortuna TV

Fabriq MMA: Karol Ryšavý vs. Vladimír Lengál - analýza, kurzy a tip

O tom, že v hlavnom zápase nastúpi známy slovenský fighter Karol Ryšavý (28), vieme už dlho. Meno jeho súpera sa však zmenilo už tretíkrát. Pôvodne mal bojovať s Poliakom Mateuszom Legierskim, ktorého tiež poznáme z Oktagonu aj KSW. Kvôli zraneniu ho nahradil Gruzínec Paata Tschapelia, toho zase Izraelčan Kirill Medvedovski, ale napokon nenastúpi ani on.

A tak do tretice už snáď pár dní pred turnajom Ryšavý nedostane ďalšie prekvapenie. Slovák s profi bilanciou 11–4 má v posledných dvoch rokoch na turnajoch Oktagon MMA veľmi dobrú formu. Naposledy (17.9.) v ľahkej váhe po technickom knokaute v prvom kole zdolal Fera Fodora.

Jeho súčasný potvrdený súper, ostrý český chlapík zo Znojma, Vladimír Lengál (33), v MMA nemá veľa skúseností. Je to predovšetkým boxer. I keď v klietke v rámci Oktagonu už niekoľkokrát bojoval a dokonca aj vyhral, je viac-menej čistým postojárom, ktorý v zápase s komplexným súperom musí mať zákonite problémy.

V zmiešaných bojových umeniach má teda Legnál zatiaľ skromnú bilanciu 2–1. Vo februári tohto roka na turnaji Oktagon 31 knokautoval Michala Nepraša. V januári na turnaji Gladork Arena 10 podobne ukonbčil Igora Lukačoviča. A pamätá si aj prehru s Lubošom Lesákom zo septembra 2021 (Oktagon 28).

Náš TIP: Karol Ryšavý zvíťazí (kurz 1,09sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Stavte si na zápas Karol Ryšavý vs. Vladimír Lengál vo Fortune!

Kurzy hovoria jasnou rečou. Na Ryšavého sa takmer až neoplatí vsadiť, no je to tutovka. Nevieme si predstaviť, čo by sa v klietke muselo stať, aby Karol tento zápas nevyhral a možno aj veľmi rýchlo. Jediné, čo môže zmariť jeho šance, je naozaj dobre trafená KO rana od boxera, ktorý bude proti nemu stáť. Ale tipujeme jednotku.

FABRIQ MMA 1: Trnava - fight card, bojovníci, program, zápasy (výsledky)

Tu si môžete pozrieť aktuálnu podobu fight card prvého turnaja organizácie Fabriq MMA. Okrem troch zranených pôvodných súperov Karola Ryšavého, sa tesne pred turnajom vyradil aj Chorvát Andi Vrtačić, ktorý mal bojovať s Michalom Plesníkom. Nahradil ho Nikola Zlatev.

FABRIQ MMA: TRNAVA - KARTA A VÝSLEDKY
Main fight
Lightweight Karol Ryšavý 1(2:07) Vladimír Lengál (TKO)
Main card
Catchweight 82 kg Gábor Boráros (SUB) 1(2:36) Robert Oganesyan
Featherweight Roman Paulus 3(5:00) Magomed Kadimagomedov (BODY)
Middleweight Michal Plesník (BODY) 3(5:00) Nikola Zlatev
Welterweight Daniel Hromek 3(5:00) Piotr Golon (BODY)
Middleweight Denis Farkaš 2(1:15) Denis Gondžala (SUB)
Lightweight Tomáš Cigánik (BODY) 3(5:00) Tiep Cai Xuan

Prelims
(amatérske zápasy)

Welterweight Filip Linek (BODY) 3(3:00) Michal Garaj
Light Heavyweight Samuel Karas (SUB) 2(2:43) Sven Dolezal
Welterweight Lukáš Eliáš (BODY) 3(3:00) Adrián Ľaš

Free Prelims
(amatérske zápasy)

Bantamweight Samir Smaali (BODY) 3(3:00) Marek Košťák
Lightweight Samuel Sido 3(3:00) Pavol Bíroš (BODY)
Bantamweight Bernadett Ďuranová 3(3:00) Alexandra Stašáková (BODY)

Fortuna súťaž: Tipuj Fabriq MMA a hraj o 10 x 50 EUR!

Stávková kancelária Fortuna zatraktívnila premiérový turnaj Fabriq MMA v Trnave pre všetkých tipérov aj zaujímavou súťažou, v ktorej sa hrá o 10-krát 50 EUR. Podmienky sú veľmi jednoduché:

Ak si vsadíte online alebo v kamenných pobočkách na Fabriq MMA od 2. do 5. novembra 2022 minimálne za 10 EUR s celkovým kurzom aspoň 2.00, váš tiket je zaradený do žrebovania. V pondelok (7.11.) potom Fortuna náhodným spôsobom vyberie 10 výhercov, ktorí získajú 50 EUR.

Do súťaže sa počítajú predzápasové stávky aj live stávky.

Stavte si na Fabriq MMA a hrajte o 10x 50 eur!

Vstupenky / lístky na prvý turnaj Fabriq MMA, 5.11. (Mestská športová hala, Trnava) - info, ceny, online predaj a moderátor Rytmus

Ak vás toto podujatie zaujalo a radi by ste sa prišli do Trnavy na galavečer novej organizácie Attilu Végha pozrieť osobne, lístky sú ešte stále dostupné v online predaji ma webe ticketportal.sk. Tie najlacnejšie zoženiete za 19 EUR, najdrahšie z kategórie VIP Platinum dostanete za 199 EUR.

Okrem bojovníkov je lákadlom tohto premiérového podujatia aj jeho moderátor v klietke, teda "announcer", ktorý bude ohlasovať zápasy. Tým bude slávny slovenský rapper Patrik "Rytmus" Vrbovský.

Ako a kde sledovať Fabriq MMA: Trnava - PPV priamy prenos a livestream zadarmo na Fortuna TV

Keďže Fabriq MMA beží aj pod krídlami Oktagon MMA, Full HD priamy prenos z tohto trnavského turnaja si môžete vychutnať v pohodlí domova, alebo kdekoľvek inde, prostredníctvom oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV už od 9,99 EUR.

Vďaka exkluzívnemu partnerstvu so stávkovou kanceláriou Fortuna môžu všetci registrovaní zákazníci sledovať celý turnaj aj úplne zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Stačí mať tento týždeň vsadený akýkoľvek tiket a na hráčskom konte kladný finančný zostatok aspoň pár centov.

Ak ešte účet vo Fortune nemáte, zaregistrujte sa hneď TERAZ! Dostanete nielen okamžitý prístup k livestreamom, ale aj skvelý trojitý vstupný bonus, takže si môžete na Fabriq MMA vsadiť zadarmo a bez rizika až za 30 EUR. A ešte máte aj 30 free spinov do kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Clash of the Stars

Clash of the Stars - info, program, MMA zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.