Sledujte UFC Fight Night: Tsarukyan vs. Gamrot - livestream

V noci zo soboty na nedeľu sa v Las Vegas koná ďalší turnaj UFC Fight Night a v tomto článku vám prinesieme návod, ako a kde ho môžete sledovať naživo na internete či v televízii.

UFC klietka Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

UFC Fight Night: Tsarukyan vs. Gamrot - informácie, dátum a miesto

Bude to menší turnaj bez titulového zápasu, avšak s nejedným atraktívnym súbojom a najmä s osobnosťami, ktoré môžu už čoskoro prehovoriť do boja o opasky v rôznych váhových kategóriách. UFC Fight Night: Tsarukyan vs. Gamrot sa začína až po polnoci, teda v nedeľu 26. júna 2022 od 01:00 hod. Dejiskom je známe UFC Apex Centre v Las Vegas. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo UFC Vegas 57: Tsarukyan vs. Gamrot - zadarmo na Fortuna TV

Všetky turnaje UFC v súčasnosti pravidelne vysiela prostredníctvom online livestreamov Fortuna TV a to dokonca zadarmo. Voľný prístup k nim majú všetci registrovaný zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna, ktorí majú v konkrétny deň na svojom hráčskom účte akýkoľvek kladný zostatok.

Nemáte ešte účet vo Fortune? Zaregistrujte sa hneď teraz a dostanete nielen atraktívny vstupný bonus s kreditom, stávkou bez rizika a voľnými zatočeniami v online kasíne, ale aj okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom na Fortuna TV.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC on ESPN 38: Tsarukyan vs. Gamrot - priamy prenos v televízii aj PPV

Galavečer UFC Fight Night: Tsarukyan vs. Gamrot, ktorý nesie tiež označenie UFC on ESPN 38, pretože ho bude vysielať naživo aj americká televízia ESPN, si pozriete na televíznej obrazovke aj na Slovensku. Všetky UFC turnaje totiž vysiela v priamych prenosoch televízia Premier Sport 1. Tento konkrétny v programe začína v nedeľu skoro ráno od 04:00 hod, takže sa môžete tešiť na všetky zápasy hlavnej karty.

UFC vysiela naživo a dokonca aj zo záznamu tiež streamovacia služby VOYO. Môžete ju mať už za 5,99 EUR mesačne a o zábavú máte postarané.

A potom je tu ešte oficiálny medzinárodný PPV (pay-per-view) prístup UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť na sledovannie konkrétneho turnaja, prípadne jednej z častí turnaja, či už Prelims alebo Main Card.

UFC Fight Night: Tsarukyan vs. Gamrot: Karta, program, zápasy, bojovníci

A prečo sa vám vlastne UFC Fight Night tento víkend oplatí sledovať? V hlavných úlohách budú takmer neporaziteľní borci Arman Tsarukyan a Mateusz Gamrot, ktorí majú v súčasnosti parádnu formu a predvádzajú veľmi živý a dynamický štýl boja. Uvidíte aj Neila Magnyho, Umara Nurmagomedova a tiež stret dvoch ťažkotonažnikov Josha Parisiana a Alana Baudota. To však nie je všetko...

sipka Kompletnú fight card, analýzu a tip na víťaza hlavného zápasu nájdete TU

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌