UFC Fight Night: Tsarukyan vs. Gamrot - info, zápasy a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V nevadskom Apex Centre v Las Vegas sa tento víkend uskutoční ďalší turnaj UFC Fight Night, v ktorom budú hrať hlavnú rolu borci z ľahkej, resp. welterovej váhy.

INFORMÁCIE – KURZY a TIPFIGHT CARD a VÝSLEDKY – LIVESTREAM

UFC Fight Night Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 26. júna 2022, 01:00 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Výsledky: Mateusz Gamrot po piatich kolách prelomil papierové predpoklady

Víťazom hlavného zápasu víkendového UFC Fight Night v Las Vegas sa stal Poliak Mateusz Gamrot. Napriek tomu, že stávkové kancelárie favorizovali Arménca Arman Tsarukyana, ten v piatich vyrovnaných kolách predsa len ťahal za kratší koniec. Gamrot zvíťazil na body jednohlasným rozhodnutím, no u každého rozhodcu iba rozdielom jediného bodu 48–47.

V hlavnom predzápase sa stretli Neil Magny a Shavkat Rakhmonov. Koniec prišiel tesne pred koncom druhého kola, keď Uzbek utiahol Newyorčana v "gilotíne" a ten to musel vzdať.

Veľmi zaujímavý a atraktívny zápas sme mohli vidieť v ťažkej váhe medzi Joshom Parisianom a Alanom Baudotom. Prvý menovaný v polovici druhého kola využil šancu zatlačiť na súpera a po sérii útokov a tvrdých úderov, rozhodcovia ukončili zápas technickým knokautom v prospech Parisiana.

Fanúšikov, samozrejme, zaujímal aj zápas Umara Nurmagomedova, bratranca slávneho Khabiba Nurmagomedova. Umar bojoval s Američanom Nateom Manessom a aj keď sa tento súboj neskončil predčasne, od začiatku až do konca to bola v podstate jednostranná záležitosť pre dagestanského bojovníka. Nurmagomedov vyhral na body celkom jednoznačne.

sipka Kompletný prehľad zápasov a výsledkov tohto turnaja nájdete TU

UFC Fight Night: Tsarukyan vs. Gamrot - informácie, dátum a miesto

Mesto hazardu, Las Vegas, a s ním celý svet uvidia kvalitný arménsko-poľský súboj medzi Armanom Tsarukyanom a Mateuszom Gamrotom. Turnaj UFC Fight Night, označovaný aj UFC on EPSN 38 alebo UFC Vegas 57, sa uskutoční v noci zo soboty na nedeľu 26. júna 2022 so začiatkom od 01:00 hod ráno v UFC Apex Centre. Kliknite sem, stavte si s parádnym bonusom a sledujte UFC Fight Night: Tsarukyan vs. Gamrot naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Arman Tsarukyan vs. Mateusz Gamrot - analýza, kurzy a tip

Arman Tsarukyan (25), ktorý sa narodil v gruzínskom meste Akhalkalaki a vlastní arménsky i ruský pas, má v UFC doposiaľ za sebou šesť zápasov a z toho päť víťazstiev. Mladý bojovník, ktorého vycvičili v Krasnodare, vo svojej kariére prehráva iba veľmi zriedka. Jeho celková bilancia v MMA je 18 výhier – 2 prehry.

Tsarukyan je komplexný, neúnavný a húževnatý fighter, ktorý môže mať pred sebou naozaj žiarivú budúcnosť. Zatiaľ síce nebojoval proti tým najlepším, ale skalpy Joela Álvareza, Christosa Giagosa, Matta Frevolu, Daviho Ramosa či Oliviera Aubin-Merciera sa v elitnej organizácii určite počítajú. Najväčší zápas v kariére ho čaká práve teraz.

Poľský "Gamer" Mateusz Gamrot (31) je totiž poriadne beštia. Bývalý šampión ľahkej a perovej váhy v slávnej KSW má za sebou už pomerne bohatú kariéru a množstvo úspechov aj v zápasení. Rodák z Bielsko-Biala prehral v MMA iba jeden jediný zápas a s bilanciou 20–1 doslova naháňa strach.

Aj Gamrot má aktuálne výbornú formu, keď v priebehu minulého roka zdolal postupne Scotta Holtzmana, Jeremyho Stephensa a naposledy v decembri Carlosa Diega Ferreiru. V súboji so Stephensom zároveň vytvoril rekord UFC v najrýchlejšom ukončení "kimurou" za 65 sekúnd. Vie sa však o seba veľmi dobre postarať aj v postoji.

TIP: Mateusz Gamrot zvíťazí (kurz 3,04sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Tipnite si výsledok zápasu Arman Tsarukyan vs. Matuesz Gamrot vo Fortune!

Pomerne výrazným papierovým favoritom je Arman Tsarukyan, no v skutočnosti sa očakáva veľmi vyrovnaný a nepredvídateľný súboj. Mladý Armén má síce skvelú formu, ale bohaté skúsenosti Mateusza Gamrota mu v takomto zápase môžu výrazne pomôcť. Poliak ovláda perfektne prakticky všetky bojové techniky a my v tomto prípade odporúčame tip na dvojku s atraktívnym kurzom 3,04.

UFC Vegas 57 - fight card, program, zápasy, výsledky

Turnaj UFC v Las Vegas s poradovým číslom 57 to je 12 zápasov v rôznych váhových kategóriách. Najväčšiu pozornosť lákajú tie, ktoré uvidíme na konci programu v nedeľu nadránom.

Okrem hlavného zápasu Arman Tsarukyan vs. Mateusz Gamrot v ľahkej váhe je to tiež súboj vo welterovej divízii Neil Magny vs. Shavkat Rakhmonov, ale bitka dvoch ťažkých váh Josh Parisian vs. Alan Baudot.

Kompletnú fight card turnaja nájdete v nasledujúcej tabuľke, kde po skončení doplníme aj výsledky:

UFC VEGAS 57 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Lightweight Arman Tsarukyan 5(5:00) Mateusz Gamrot (BODY)
Welterweight Neil Magny 2(4:58) Shavkat Rakhmonov (SUB)
Heavyweight Josh Parisian (TKO) 2(3:04) Alan Baudot
Lightweight Thiago Moisés (SUB) 1(3:05) Christos Giagos
Bantamweight Nate Maness 3(5:00) Umar Nurmagomedov (BODY)
Middleweight Chris Curtis (BODY) 3(5:00) Rodolfo Vieira
Preliminary card
Light Heavyweight Carlos Ulberg (TKO) 1(1:15) Tafon Nchukwi
Featherweight Shaylian Nuerdanbieke (BODY) 3(5:00) T.J. Brown
Bantamweight Raulian Paiva 3(5:00) Sergey Morozov (BODY)
Flyweight JP Buys 1(1:08) Cody Durden (TKO)
Bantamweight Brian Kelleher 1(2:27) Mario Bautista (SUB)
Women's Strawweight Vanessa Demopoulos (BODY) 3(5:00) Jinh Yu Frey

Kde sledovať naživo UFC Fight Night (UFC on ESPN 38): Tsarukyan vs. Gamrot - priamy prenos, livestream online aj PPV

Turnaj UFC Fight Night: Tsarukyan vs. Gamrot prinesie v nedeľu 26. júna od 04:00 hod ráno v priamom prenose opäť televízia Premier Sport 1. Ak využívate službu VOYO, živý prenos z turnaja nájdete aj tam, navyše si celé podujatie budete môcť pozrieť aj kedykoľvek neskôr zo záznamu.

Ďalšou možnosťou, ako si zabezpečiť prístup k živému vysielaniu z galavečera, je kúpiť si UFC Fight Pass na tento konkrétny turnaj, prípadne si vyriešiť predplatné na niekoľko mesiacov.

Na Slovensku vám však odporúčame oveľa výhodnejšiu alternatívu. Všetky podujatia z UFC prináša naživo prostredníctvom livestreamov aj Fortuna TV. Online televízia obľúbenej slovenskej stávkovej kancelárie je pritom zadarmo pre všetkých registrovaných zákazníkov, ktorí majú v deň konania konkrétneho podujatia na svojom hráčskom účte akýkoľvek kladný finančný zostatok.

Zaregistrujete sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a okrem možnosti sledovať všetky športové prenosy zadarmo, dostanete aj prvú stávku celkom bez rizika až za 30 EUR. A to sa oplatí!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.