Sledujte RFA 6 Prievidza naživo zadarmo na TV Tipsport

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu večer nás čaká ďalší kvalitný turnaj organizácie Real Fight Arena. V tomto článku nájdete návod, ako a kde sledovať galavečer RFA 6 Prievidza naživo aj celkom zadarmo.

DÁTUM a ČAS
TV TIPSPORT ZADARMO
REALSPORT.TVVOYO (RELIVE)

Tipujte a sledujte RFA 6 Prievidza na Tipsporte. Foto: Tipsport

RFA 6: Prievidza - informácie (dátum, čas), obsadenie, bojovníci

Ďalší turnaj rýchlo sa rozvíjajúcej bojovej organizácie Real Fight Arena, ktorý nesie označenie RFA 6 sa koná v sobotu 12. novembra 2022 od 18:30 hod v Športovej hale v Prievidzi. Kvalitné bojové umenia sa tak dostávajú do ďalších slovenských miest. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte RFA 6: Prievidza NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

A o tom, že to bude naozaj kvalitne obsadený turnaj, vás presvedčí menoslov známych bojovníkov, ktorí sa na ňom predstavia. V hlavnom MMA zápase si zmerajú český vojak Dominik Humburger a Slovák Milan Ďatelinka. V hlavnom Real Fight dueli sa slovenský postojár Vladimír Idrányi postaví do klietky s Maďarom Csaba Tóthom.

Až v troch zápasoch ťažkej váhy sa predstavia také mená ako Štefan Vojčák, Martin Minár či Radovan Kulla, ale aj známy Poliak Kamil Minda. Uvidíme aj Jozefa Jaloviara, Jakuba Kadáša, Lukáša Antala a ďalších.

Pozrite si kompletnú fight card turnaja RFA 6 Prievidza TU sipka

TV Tipsport: RFA 6: Prievidza NAŽIVO zadarmo cez online livestream

Dobrá správa! Aj šiesty turnaj organizácie Real Fight Arena budete môcť sledovať naživo celkom zadarmo v livestreame na TV Tipsport. Ak ste za ostatný mesiac pretipovali aspoň 1,20 EUR, nič vám nebráni v tom, aby ste mali prístup ku všetkým živým prenosom vrátane RFA 6 na ďalších 30 dní úplne zadarmo a bez obmedzení.

Zaregistrujte sa v Tipsporte TU a TERAZ a ako nový zákazník dostanete prístup ku všetkým livestreamom na prvých 7 dní celkom bez obmedzení a ďalších podmienok. K tomu tiež vstupný bonus 20 EUR, ktorý môžete využiť aj na stávky či live stávky na RFA 6.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

RealSport.TV: PPV priamy prenos z RFA 6: Prievidza

RFA bude opäť vysielať celý turnaj aj prostredníctvom vlastného kanála. Platený (PPV) stream nájdete na oficiálne platforme RealSport.TV, ktorá vám už určite nie je neznáma. Cena je 9,90 EUR, no ak stihnete využiť akciu a zakúpiť si pay-per-view do 11. novembra so zľavovým kódom FIGHTER20, ušetríte až 30 %.

VOYO: Pozrite si RFA 6 zo záznamu (relive) v nedeľu 13.11.

Galavečer RFA 6 si budete môcť znova pozrieť aj prostredníctvom streamovacej služby VOYO. Ak patríte medzi jej predplatiteľov, turnaj nájdete v ponuke tradične "relive" s 24-hodinovým oneskorením zo záznamu v nedeľu (13.11.) večer od 19:00 hod.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Israel Adesanya (UFC)

UFC 281: Adesanya vs. Pereira - o titul, dátum, program, kurzy

Tento víkend sa v New Yorku koná veľký bojový galavečer UFC 281, ktorý ponúkne dva titulové zápasy a množstvo hviezd✨ svetového formátu❗

Floyd Mayweather Jr. vs. Deji (Global Titans)

Global Titans: Mayweather vs. Deji - analýza, fight card a tip

Floyd Mayweather sa opäť postaví do ringu v exhibičnom zápase. Tentokrát proti youtuberovi Dejimu ✨ 🥊️ ktorému box chutí stále viac.