Sledujte naživo UFC FN 215 - livestream a priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu večer sa v Las Vegas koná UFC galavečer, ktorý určite veľmi zaujíma aj česko-slovenské publikum. V prestížnej organizácii totiž debutuje bývalá šampiónka Oktagonu Tereza Bledá. Poradíme vám, kde a ako ho uvidíte naživo.

INFORMÁCIE
ZADARMO NA FORTUNA TV
TELEVÍZIA – PPV

UFC (kamera) Foto: Profimedia

UFC Fight Night: Lewis vs. Spivac - informácie, dátum, čas, miesto (kedy a kde)

Aj keď bez titulového zápasu, no v skutku zaujímavý turnaj naplánovali promotéri najlepšej svetovej MMA organizácie na sobotu 19. novembra 2022. Od 19:00 hod sa v UFC Apex Centre v Las Vegas začne galavečer s označením UFC Fight Night: Lewis vs. Spivac, čo značí mená hlavných aktérov. Budú to borci z ťažkej váhy Derrick Lewis a Serghei Spivac. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night 215 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Lenže pre české a určite aj slovenské publikum je tento večer v UFC zaujímavý pre celkom iný zápas. Hneď na začiatku totiž uvidíme v akcii mladučkú iba 20-ročnú Češku Terezu Bledú, ktorá v prestížnej organizácii debutuje proti Brazílčanke Natalii Silva..

sipka Pozrite si informácie, fight card a kurzy UFC Fight Night 215

Ako sledovať livestream z UFC Fight Night: Natalia Silva vs. Tereza Bledá na Fortuna TV zadarmo

Keďže UFC u nás pravidelne vysielajú naživo prostredníctvom online livestreamov aj stávkové kancelárie, ak nechcete, o živý prenos nikdy neprídete. UFC Fight Night s Terezou Bledou vám odporúčame sledovať na streame cez Fortuna TV, čo majú všetci registrovaní zákazníci Fortuny úplne zadarmo.

Podmienkou je len vsadiť si v priebehu siedmich dní pred konkrétnym podujatím akýkoľvek tiket a v čase konania sledovaného eventu mať na hráčskom účte kladný zostatok aspoň pár centov.

Kliknite sem a zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz. Ako vstupný bonus pre nových zákazníkov teraz dostanete 50 eur kredit, 50 eur stávku bez rizika a 50 free spinov do kasína. A športové livestreamy k tomu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Sledujte priamy prenos UFC Fight Night 215 naživo v televízii - Premier Sport 1, Dajto, VOYO

Konkrétne tento turnaj bude kvôli Tereze Bledej úplne od začiatku, teda už od 19:00 hod vysielať v priamom prenose aj televízia Premier Sport 1. Zvyčajne tu prenos začína až neskôr od zápasov na hlavnej karte.

Potom od 22:00 uvidíte práve celý program hlavnej karty, pravdepodobne so záznamom zápasu Bledej, aj na obrazovkách TV Dajto a tiež v ponuke platenej streamovacej služby VOYO. Takže možností, ako sledovať UFC Fight Night 215 je neúrekom.

UFC Fight Night: Lewis vs. Spivak / UFC on ESPN+ 73 / UFC Vegas 65 naživo cez PPV stream UFC Fight Pass

Ak by ste sa z nejakého dôvodu nedostali k livestreamu zadarmo na Fortuna TV a nemali po ruke ani televíziu, uvedieme ako alternatívu aj oficiálny platený PPV stream UFC Fight Pass. To však zrejme platí skôr pre tých, ktorí sa nenachádzajú na území Slovenska.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tereza Bledá

UFC Fight Night: Natalia Silva vs. Tereza Bledá - kurzy a tip

Ďalšie české meno vstupuje do UFC✨ Talentovaná bojovníčka Tereza Bledá má tento víkend v Las Vegas premiéru❗ Aké sú jej šance na víťazstvo❓

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.