UFC Fight Night: Lewis vs. Spivak - info, zápasy, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší víkend a ďalší turnaj UFC Fight Night. Tentoraz sa v Las Vegas v hlavnom zápase stretnú borci ťažkej váhy Derrick Lewis vs. Sergey Spivak. Prečítajte si viac.

INFORMÁCIEKURZYVÝSLEDKYLIVESTREAM

Derrick Lewis (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 19. november 2022, 19:00 hod
  • Miesto konania: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Hlavný zápas bol zrušený, vrcholom turnaja bolo víťazstvo Nzechukwua

Hlavný zápas v ťažkej váhe medzi Derrickom Lewisom a Sergeyom Spivakom sa napokon cez víkend v Las Vegas neuskutočnil. Až počas galavečera komentátori oznámili, že Lewis kvôli chorobe nemôže nastúpiť. Podľa doterajších informácií nešlo o COVID-19 ani o fyzické problémy po zhadzovaní váhy.

Vrcholom večera sa tak stal pôvodne zamýšľaný hlavný predzápas. V ňom predviedol Nigérijčan Kennedy Nzechukwu pekné ukončenie, keď Moldavčana Iona Cutelabu v druhom kole najprv trafil kolenom a následne dorazil päsťami.

Neúspešný debut má za sebou mladá Češka Tereza Bledá, ktorá nezvládla súboj s Brazílčankou Nataliou Silva, v treťom kole sa po parádnom kope z otočky nechala doraziť a prehrala po technickom knokaute.

Kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night 215 si pozrite TU sipka

UFC Fight Night: Lewis vs. Spivak - informácie, dátum, čas, miesto

Turnaj UFC Fight Night s poradovým číslom 215 bude zameraný na ťažkú váhu. Na hlavnej karte uvidíme až dva zápasy v tejto hmotnostnej kategórii. V tom hlavno si zmerajú sily Američan Derrick Lewis a Moldavčan Sergey Spivak. Galavečer sa koná opäť v UFC Apex Centre v Las Vegas so začiatkom v sobotu 19. novembra 2022 od 19:00 hod SEČ. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 215
🥊️ Hlavný zápas: Derrick Lewis – Sergey Spivak
🗓️ Dátum a čas: 19. november 2022, 19:00 hod
🛰️ Miesto: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, TV Dajto, VOYO

UFC Vegas 65: Derrick Lewis vs. Sergey Spivak - analýza, kurzy a tip

Skúsený rodák z New Orleans, Derrick Lewis (37), sa už dvakrát pokúšal aj o titul v ťažkej váhe. Zatiaľ však neúspešne. No 191 cm vysoký postojár je aktuálne držiteľom rekordu UFC v najvyššom počte knokautov v histórii. Má ich na konte 13, ten posledný zaznamenal v decembri minulého roka, keď v prvom kole "vypol" Chrisa Daukausa.

Odvtedy však "The Black Beast" ešte nevyhral. Tento rok zatiaľ prehral s Taiom Tuivasom aj Sergeioom Pavlovichom, v oboch prípadoch bol knokautovaný. Napriek tomu si však v profi MMA stále drží úctyhodnú bilanciu 26 výhier (21 knokautov) – 10 prehier.

O desať rokov mladší "Polárny Medveď" Sergey Spivak (27), alebo v anglickej verzii mena aj Serghei Spivac, pochádza z moldavského Kišiňova, má takmer identické fyzické proporcie ako jeho americký súper, no odlišujú komplexnejšie bojové schopnosti. To znamená, že Spivak sa dokáže veľmi dobre obracať aj na zemi, čo je v tejto váhovej kategórii vždy veľká devíza.

Bývalý šampión ukrajinskej organizácie World Warriors Fighting Championship pôsobí v UFC od roku 2019 a počína si zatiaľ celkom dobre. Tento rok má na konte dve víťazstvá, keď porazil Grega Hardyho aj Augusta Sakaia – oboch po technickom knokaute. Celkovo sa môže Spivak v profesionálnej kariére pochváliť bilanciou 15 výhier – 3 prehry.

TIP: Sergey Spivak zvíťazí (kurz 1,53) sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Stavte si na výsledok zápasu Derrick Lewis vs. Sergey Spivak vo Fortune!

Papierovým favoritom zápasu je mladší a komplexnejší Spivak. Nie je to prekvapením. Lewis tento rok akosi nie je vo forme a zdá sa, že aj s vekom už pomaly začína strácať na svojej obávanej povesti. Naopak Moldavčan mieri na vrchol. Najmä vďaka Spivakovým grapplingovým schopnostiam ho tipujeme na víťazstvo aj my. Môžu mu dať výraznú výhodu v situáciách, keď príde ku klinčom alebo sa obaja borci ocitnú na zemi. Lewis je tam slabý.

UFC Fight Night 215: Lewis vs. Spivac - fight card, bojovníci, program, zápasy ( výsledky)

Pri pohľade na kompletnú fight card tohto turnaja opäť prízvukujeme dva zápasy v ťažkej váhe na hlavnej karte a k tomu "predkrm" pred vrcholným duelom v poloťažkej divízii medzi Ionom Cutelabom a Kennedym Nzechukwuom.

Čo je však ešte zaujímavejšie pre fanúšikov česko-slovenskej MMA, to je účasť mladej českej bojovníčky Terezy Bledej, ktorá bude v sobotu večer v UFC debutovať. Viac informácií o jej zápasy si prečítajte TU sipka

UFC FIGHT NIGHT: LEWIS vs. SPIVAK - KARTA, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight Derrick Lewis zrušené Sergey Spivak
Light Heavyweight Ion Cutelaba 2(1:02) Kennedy Nzechukwu (TKO)
Heavyweight Chase Sherman 3(5:00) Waldo Cortes-Acosta (BODY)
Welterweight André Fialho 3(1:03) Muslim Salikhov (TKO)
Welterweight Jack Della Maddalena (TKO) 1(3:24) Danny Roberts
Flyweight Charles Johnson (BODY) 3(5:00) Zhalgas Zhumagulov
Preliminary card
Women's Flyweight Jennifer Maia (BODY) 3(5:00) Maryna Moroz
Bantamweight Vince Morales 3(5:00) Miles Johns (BODY)
Bantamweight Kevin Natividad 3(5:00) Ricky Turcios (BODY)
Women's Strawweight Vanessa Demopoulos (BODY) 3(5:00) Maria Oliveira
Bantamweight Brady Hiestand (BODY) 3(5:00) Fernie Garcia
Women's Flyweight Natalia Silva (TKO) 3(1:27) Tereza Bledá 🇨🇿

Ako a kde sledovať naživo UFC Fight Night: Lewis vs. Spivak (UFC on ESPN+ 73) - priamy prenos, PPV, livestream zadarmo

Výbornou správou pre každého UFC "fajnšmekra" je, že v televízii tentokrát uvidíme kompletne celý turnaj od začiatku Prelims zápasov až do hlavného súboja. Vysielať to bude tradične Premier Sport 1 teda už od 19:00 hod, aby tuzemským fanúšikom neunikol zápas Terezy Bledej, ktorý vlastne otvára celé podujatie.

Priamy prenos hlavnej karty si v sobotu večer od 22:00 hod môžete prehrať aj prostredníctvom streamovacej služby VOYO a vysielať ho bude tiež televízia Dajto. Ak by ste to potrebovali, k dispozícii je stále aj oficiálny platený PPV stream cez UFC Fight Pass.

Úplne najlepšou informáciou pre fanúšikov MMA na Slovensku je stále možnosť sledovať všetky turnaje UFC úplne zadarmo prostredníctvom livestreamov na webe stávkových kancelárií. Výnimkou nie je ani UFC Fight Night 2015, a tak si v sobotu od 19:00 môžete na Fortuna TV cez akékoľvek mobilné zariadenie i v aplikácii pustiť celý galavečer od začiatku.

Podmienkou je, pochopiteľne, registrované konto, vsadený tiket v uplynulom týždni a aspoň niekoľko centov ako finančný zostatok na vašom hráčskom účte. Ak ste sa ešte doteraz vo Fortune neregistrovali sipka kliknite sem a vytvorte si účet hneď teraz. Okrem livestreamov zadarmo dostanete aj trojitý vstupný bonus.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Tyson Fury vs. Derek Chisora

Box: Fury vs. Chisora 3 - dátum, info, kurzy, fight card

Je to oficiálne! Tyson Fury sa napokon predsa len vracia❗ Už v decembri nastúpi v Londýne tretíkrát proti Derekovi Chisorovi.