UFC Fight Night: Natalia Silva vs. Tereza Bledá - kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalšie české meno vstupuje do UFC. Talentovaná bojovníčka Tereza Bledá má tento víkend v Las Vegas premiéru. Aké sú jej šance na víťazstvo a kde môžete tento zápas sledovať naživo?

Tereza Bledá Foto: Profimedia

Výsledok: Tereza Bledá premiéru v UFC nezvládla

Iba 20-ročná česká bojovníčka pri svojom debute v slávnej organizácii napokon ťahala za kratší koniec. Brazílčanka Natalia Silva mala po väčšinu zápasu prevahu a napokonv treťom kole po prekvapivom kope z otočky na telo súperku rozhodila a následne "dokončila" tak, že rozhodca ukončil zápas na TKO.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night 215 sipka

UFC Fight Night: Natalia Silva vs. Tereza Bledá - informácie, kurzy a tip

V sobotu 19. novembra 2022 o 19:00 hod sa v UFC Apex Centre v Las Vegas začína turnaj UFC Fight Night s poradovým číslom 215. Galavečer nesie tiež označenie podľa svojho hlavného zápasu, v ktorom sa predstavia dvaja borci z ťažkej váhy Derrick Lewis a Sergey Spivak. No v tomto prípade nás zaujíma viac ten prvý zápas, v ktorom zažije svoj UFC debut česká hviezdička Tereza Bledá proti Brazílčanke Natalii Silva.

sipka Zaregistrujte sa, stavte si aj bez rizika a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Natalia Silva (25) je mladá a veľmi talentovaná zápasníčka, ktorá má v UFC zatiaľ za sebou taktiež iba jeden zápas. Debutovali v júni tohto roku, keď porazila Jasmine Jasudavicius na body.

Napriek tomu však ide už o pomerne skúsenú fighterku, ktorá ma na konte 19 profesionálnych zápasov s bilanciou 13 výhier – 5 prehier – 1 remíza. Silva si poradí v postoji aj na zemi, preto je veľmi nebezpečná.

Tereza Bledá (20) je ešte o päť rokov mladšia, no kvalitami skúsenejšiu Brazílčanku zrejme bez problémov dorovná. Do UFC sa dostala trochu kostrbato. Napriek tomu, že v septembri na Dana White's Contender Series uspela, príliš nepresvedčila a zmluvu najprv nedostala. Vysnívaná organizácia sa jej však ozvala o niečo neskôr a veľký debut sa "upiekol".

Šampiónka mušej váhy v Oktagon MMA je doteraz neporazená s bilanciou 6–0. Vďaka svojmu komplexnému a veľmi energickému bojovému štýlu bude v UFC určite veľmi zaujímavou persónou.

TIP: Tereza Bledá zvíťazí (kurz 2,28sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Stavte si na výsledok zápasu Natalia Silva vs. Tereza Bledá vo Fortune!

Bookmakeri jej síce neveria, keďže jej môžu chýbať skúsenosti, no my sa v tomto zápase prikláňame k tomu, že Tereza Bledá alias "Ronda" odíde s premiérovým víťazstvom v UFC. Prečo? Je o 10 cm vyššia ako Silva, čo znamená, že má tiež väčší dosah. To môže byť veľkou výhodou v postoji, kde sa zrejme zápas bude väčšinu času odohrávať. Ak sa boj dostane na zem, Brazílčanka môže mať výhodu. No na to by mali byť Bledá a jej tím pripravení.

Sledujte zápas UFC Fight Night: Silva vs. Bledá NAŽIVO - livestream, priamy prenos, PPV

Práve kvôli účasti Terezy Bledej, ktorý zápas ja naplánovaný ako prvý na Preliminary card, bude televízny kanál Premier Sport 1 vysielať tento turnaj úplne od začiatku, teda od 19:00 hod. Galavečer je síce aj v programe TV Dajto a VOYO, no tam sa všetko začne až od 22:00, teda so štartom hlavnej karty.

Spomenieme aj možnosť zakúpiť si oficiálne PPV cez UFC Fight Pass, ale máme tu oveľa lepšiu alternatívu. Debut "Rondy" v UFC si môžete vychutnať v online livestreame celkom zadarmo na akomkoľvek mobilnom zariadení i v aplikácii cez Fortuna TV.

Stačí byť registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie, mať v priebehu ostatných siedmich dní vsadený akýkoľvek tiket a na hráčskom účte akýkoľvek kladný zostatok (aj centy) sipka Registrujte sa vo Fortune hneď teraz a je to vyriešené!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Derrick Lewis (UFC)

UFC Fight Night: Lewis vs. Spivak - info, zápasy, kurzy

Ďalší víkend a ďalší turnaj UFC Fight Night✨ Tentoraz sa v Las Vegas v hlavnom zápase stretnú borci ťažkej váhy Derrick Lewis vs. Sergey...

Conor McGregor - najlepšie zarábajúci bojovník UFC

Koľko zarábajú bojovníci v UFC? McGregor, Klein, Buday a ďalší

UFC✨ je najkvalitnejšou, najpopulárnejšou a najprestížnejšou MMA organizáciou sveta. Koľko však zarábajú jej najväčšie hviezdy a koľko...

Tyson Fury vs. Derek Chisora

Box: Fury vs. Chisora 3 - dátum, info, kurzy, fight card

Je to oficiálne! Tyson Fury sa napokon predsa len vracia❗ Už v decembri nastúpi v Londýne tretíkrát proti Derekovi Chisorovi.