Sledujte Fight Night Challenge 3 naživo na Fortuna TV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Vianočné sviatky a Fight Night Challenge - to je spojenie, na ktoré si už zrejme budeme zvykať. Tretí exhibičný turnaj známych osobností v boxe je tu. Ak ho chcete vidieť naživo, prečítajte si návod, ako na to.

DÁTUM a ČAS
LIVESTREAM ZADARMO
PPV PRENOS

Rytmus na Fight Night Challenge Foto: Profimedia

Fight Night Challenge 3 - informácie, termín, čas, dejisko

V utorok 27. decembra 2022 o 18:00 hod to vypukne. Tentokrát v brnenskej aréne Zoner BOBYHALL. Čakajú nás znova zaujímavé celebritné exhibičné súboje v boxe, v ktorých sa predstavia viaceré známe tváre zo slovenskej, českej i zahraničnej scény, no tiež niekoľko profi bojovníkov. Pripravte sa na to. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte Fight Night Challenge 3 naživo!

Box sleduj priebeh zápasu tu

A na koho sa môžete tešiť? Na Fight Night Challenge 3 sa predstavia už niektoré notoricky známe tváre, ale pribudnú aj nové a možno prekvapujúce osobnosti, ktoré zatiaľ v ringu nikdy nestáli. Dokonca i dve ženy. Medzi najzaujímavejšie zápasy patria:

Ako sledovať Fight Night Challenge 3 zadarmo cez livestream na Fortuna TV

Dobrá správa pre všetkých zákazníkov stávkovej kancelárie Fortuna je, že livestream zo všetkých zápasov tohto turnaja opäť pobeží naživo na Fortuna TV. A to dokonca celkom zadarmo! Stačí si v priebehu týždňa pred týmto podujatím vsadiť akýkoľvek tiket a v čase konania galavečera (27.12., 18:00) mať na hráčskom konte zostatok aspoň pár centov.

Dobrú správu však máme aj pre tých, ktorí ešte účet v tejto stávkovej kancelárii nemajú. Zaregistrujte sa vo Fortune TU a TERAZ sipka Získate okamžitý prístup k všetkým športovým livestreamom vrátane Fight Night Challenge 3 a k tomu možnosť vsadiť si na tento turnaj celkom bez rizika až za 70 EUR!

PPV stream: Kúpte si prístup na živý prenos a sledujte celé podujatie naživo

Fight Night Challenge 3 môžete, samozrejme, sledovať aj cez oficiálny platený PPV (pay-per-view) prenos, ktorý si zakúpite priamo na webe FightNightChallenge.eu. Vyjde vás to v predpredaji na 10 EUR. Výhodou však je, že okrem prenosu zo zápasov tu uvidíte naživo celé podujatie vrátane sprievodného programu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fortuna - stav si bez rizika!

Fortuna: tipujte bojové športy s bonusmi

Stávková kancelária Fortuna 🥊️ Ako si vytvoriť účet, ako vkladať a vyberať peniaze, Fortuna TV + priame prenosy z UFC a stávka 30 € bez...

Oktagon 38 na TV Tipsport!

Oktagon 38: Praha - dátum, informácie, zápasy, livestream

Galavečer Oktagon 38 sa blíži❗☝ Organizátori museli urobiť niekoľko zásadných zmien na fight card, ale bude to opäť veľká show.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨