FNC 3: Rytmus vs. Curtis - dátum, livestream, tip

Sviatočný galavečer Fight Night Challenge 3 sa blíži a zúčastniť sa na ňom mal opäť Rytmus. Jeho zápas proti maďarskému raperovi Curtisovi bol však zrušený. Prečítajte si článok a dozviete, ako organizátori vyriešili náhradu.

INFORMÁCIE
ZRUŠENÝ ZÁPAS ❌ – NÁHRADNÝ ZÁPAS ✔️
LIVE ZADARMO NA FORTUNA TV

Rytmus (Fight Night Challenge) Foto: Profimedia

Výsledok: Čepo v náhradnom zápase knokautoval Vičića

Slovensko-srbský bojovník Vlasto Čepo v súboji so Srbom Ivanom Vičićom zvíťazil knokautom už v prvom kole. Tak ako to mnohí očakávali, Vičić proti "El Chapovi" nemal prakticky žiadnu šancu.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Fight Night Challenge 3 sipka

Fight Night Challenge 3: Rytmus vs. Curtis - informácie ❌ zrušený zápas

Ďalší veľkolepý boxerský galavečer Fight Night Challenge s poradovým číslom 3 sa opäť uskutoční vo sviatočnom období medzi Vianocami a Silvestrom. Tentokrát v brnenskej Zoner BOBYHALL aréne 27. decembra 2022 od 18:00 hod.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte Fight Night Challenge 3 NAŽIVO celkom zadarmo na Fortuna TV!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Opäť sa môžeme tešiť na atraktívne a rivalitou nabité boxerské zápasy celebrít, influencerov, hudobníkov aj profesionálnych bojovníkov. A medzi nimi to mal byť aj štvrtý súboj v ringu slávneho slovenského rapera Rytmusa. Tentokrát mal čeliť maďarskému konkurentovi Curtisovi, ktorý má za sebou veľmi zaujímavú športovú kariéru. Lenže zápas bol na poslednú chvíľu zrušený.

Pozrite si kompletné info a fight card Fight Night Challenge 3 sipka

Fight Night Challenge 3: Patrik "Rytmus" Vrbovský vs. Attila "Curtis" Széki - zápas zrušený kvôli chorobe Rytmusa

Mal to byť najväčší ťahák celého podujatia. Iba dva dni pred galavečerom však Patrik Vrbovský, alias Rytmus, oznámil, že ochorel a do zápasu zasiahnuť nemôže. Jeho odkaz bol jasný.

"Priatelia, s veľkou ľútosťou musím oznámiť, že ruším zápas. Moc som sa tešil, keďže súper mal cca dva mesiace na to, aby sa pripravil na svoj prvý zápas, čo mi vyhovovalo z hľadiska jeho neskúsenosti, psychiky atď. Verte mi, že po zápase s Gáborom, Marpom a všeobecne po tých rokoch skúseností som bol nahecovaný súpera zežrať, ale bohužiaľ moje zdravie mi to nedovolí. Vyše troch týždňov sme celá rodina chorá na antibiotikách a dúfal som, že minimálne do 23.12. budem fit. Žiaľ môj zdravotný stav mi neumožní dať ani 10 sekúnd fyzickej námahy. Mrzí ma to, ale môj zápas s Curtisom sa presúva. Pozdravujem VÁS a teším sa na zápasy FNC3 a ďaľšie prekvapenia," uviedol Rytmus.

Na turnaji sa tak napokon nepredstaví ani jeho súper Attila Széki, alias Curtis. Tento zápas bol definitívne zrušený a organizátori museli rýchlo hľadať náhradu. Zdá sa, že našli celkom kvalitnú alternatívu.

Fight Night Challenge 3: Vlasto Čepo vs. Ivan Vičić - náhradný zápas, kurzy, stávky a tip

V emergentnej situácii prijal výzvu známy slovensko-srbský bojovník Vlasto Čepo (27). Nebezpečný a obávaný postojár, ktorý má v MMA bilanciu 11 výhier – 2 prehry a až 7 zápasov ukončil knokautom, pričom sám nikdy KO nedostal, tak bude narýchlo azda najväčšou hviezdou celého podujatia.

Čepo je v boxe ako doma, dá sa povedať, že je to jeho kráľovská disciplína, preto sa môžeme tešiť na parádny kvalitný súboj, v ktorom budú lietať tvrdé údery z oboch strán. Iba 3. decembra Čepo bojoval na turnaji Oktagon 37, kde už v prvom kole knokautoval Giovanniho Melilla.

Pretože proti nemu bude stáť Srb Ivan Vičić (33). Taktiež ostrieľaný bojovník MMA s poriadne tvrdými päsťami. Chlapík, ktorý váži takmer 100 kíl bude pre Čepa z welterovej kategórii doslova "ťažkou" prekážkou.

Vičić má v zmiešaných bojových umeniach na konte už 37 profesionálnych zápasov, ale jeho bilancia nie je ničím oslnivá: 12 výhier – 23 prehier. Až 17-krát bol knokautovaný. O to viac sa však bude chcieť v Brne predviesť v pozitívnom svetle proti menšiemu a ľahšiemu súperovi.

Náš TIP: Čepo zvíťazí (kurz 1,05sipka Stavte si vo Fortune!

FORTUNA KURZY: ČEPO vs. VIČIĆ
ČEPO 1 (1,05) ⭐
Remíza X (20,00) CURTIS 2 (7,45)

Ak si chcete staviť aj na tento zápas, tak rozhodne odporúčame jednotku, pretože Čepo toto nemôže prehrať. Jedine v prípade, že by proti veľkému Ivanovi urobili vážnu chybu a nechal na seba dopadnúť kriticky tvrdú a presnú ranu. Kurz na Slováka nie je veľmi lukratívny, ale akýkoľvek iný výsledok je nepravdepodobný.

Ako a kde sledovať naživo box Rytmus vs. Curtis (Fight Night Challenge 3) - vstupenky, PPV, priamy prenos, livestream online zadarmo na Fortuna TV

Ak si chcete prísť vychutnať atmosféru tretieho galavečera Fight Night Challenge do Brna na vlastnej koži, vstupenky sú v online predaji v sieti predpredaj.sk. Vybrať si môžete stále z obyčajných miest na sedenie aj z luxusných VIP boxov. S blížiacimi sa Vianocami však počet voľných miest bude rapídne ubúdať, takže sa radšej poponáhľajte.

Fight Night Challenge 3 si však môžete užiť aj vo sviatočnom kruhu rodiny a blízkych doma vo vašej obývačke. K dispozícii bude oficiálny platený PPV (pay-per-view) stream, ktorý nájdete na webe FightNightChallenge.eu, ale aj exkluzívny livestream zadarmo prostredníctvom Fortuna TV.

Živý prenos na webe Fortuny budú môcť sledovať bez obmedzení všetci registrovaní zákazníci stákovej kancelárie, ktorí v priebehu siedmich dní pred podujatím FNC3 uzatvoria akýkoľvek tiket a v deň konania tohto podujatia budú mať na svojom hráčskom konte finančný zostatok aspoň pár centov. Ak sa zaregistrujete vo Fortune teraz ako nový zákazník, dostanete aj stávku bez rizika až za 70 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Dominika Mirgová

FNC 3: Dominika Mirgová vs. Aless Capparelli - info, kurzy, tip

Súboj, aký tu ešte nebol. Na Fight Night Challenge 3 sa predstaví známa slovenská speváčka Dominika Mirgová✨ proti mladej raperke Aless🎙️

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Clash of the Stars

Clash of the Stars - info, program, MMA zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...