FNC 3: Dominika Mirgová vs. Aless Capparelli - info, kurzy, tip

Súboj, aký tu ešte nebol. Na Fight Night Challenge 3 sa predstaví známa slovenská speváčka Dominika Mirgová proti talentovanej raperke Aless Capparelli. Ktorá kráska má väčšie šance? Prečítajte si našu analýzu tohto súboja.

INFORMÁCIEKURZY
❤️ LIVE ZADARMO NA FORTUNA TV ❤️

Dominika Mirgová Foto: Profimedia

Výsledok: Mirgová porazila Aless na body

Dominika Mirgová v jedinom ženskom boxerskom zápase na turnaji Fight Night Challenge 3 porazila Alessiu Capparelli po štyroch kolách na body. Po zápase klesla do kolien a od dojatia a zrejme i únavy sa rozplakala.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Fight Night Challenge 3 sipka

Fight Night Challenge 3: Dominika vs. Aless - informácie, preview (kedy a kde?)

Na treťom turnaji Fight Night Challenge, ktorý sa uskutoční 27. decembra 2022 od 18:00 hod v Zoner BOBYHALL v Brne, sa okrem iného do ringu proti sebe postavia aj dve slovenské populárne krásky. Za našu krajinu to bude obľúbená speváčka Dominika Mirgová a proti nej talentovaná raperka Alessia Capparelli. Ide o historicky prvý ženský duel v tejto organizácii. Nenechajte si to ujsť.

sipka Zaregistrujte sa a sledujte Fight Night Challenge 3 naživo zadarmo na Fortuna TV!

Stavte si na Fight Night Challenge 3 bez rizika až za 70 eur a sledujte livestream na Fortuna TV!

Sledujte prvý ženský súboj vo Fight Night Challenge naživo: Mirgová vs. Capparelli - vstupenky v predaji, PPV prenos, livestream zadarmo

Vstupenky do Zoner BOBYHALL v Brne na 27.12. sú stále v dostupné online v sieti predpredaj.sk. Vybrať si môžete z bežných miest na sedenie za pár desiatok eur alebo aj VIP stoly či boxy za niekoľko stovák. Je to na vás.

Ak si však radšej toto podujatie pozriete medzi sviatkami v domácej pohode z obývačky, informácie o oficiálnom PPV (pay-per-view) prenos a cenách za prístup nájdete na webe FightNightChallenge.eu. Dobrou správou je, že celý turnaj prinesie exkluzívne v online livestreame celkom zadarmo aj stávková kancelária Fortuna ako hlavný partner FNC.

Livestream na Fortuna TV bude dostupný zdarma pre všetkých registrovaných zákazníkov stávkovej kancelárie. Stačí splniť len jednoduchú podmienku – vsadiť si týždeň pred podujatím aspoň jeden tiket a mať na tipérskom účte 27. decembra aspoň pár centov k dobru. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a k Fight Night Challenge 3 získate aj stávku bez rizika až za 70 EUR.

Stavte si na FNC 3 bez rizika a sledujte zápasy naživo!

Fight Night Challenge 3: Dominika Mirgová vs. Alessia Capparelli - stavte si vo Fortune (analýza, kurzy, tip)

Dominiku Mirgovú (30) poznáme ako speváčku, ktorá prvýkrát zahviezdila v tretej sérii reality show Slovensko hľadá SuperStar. Tam obsadila druhé miesto a rozbehla sa jej úspešná hudobná kariéra. Prvý album vydala v roku 2008 a pokračovala ďalej. V roku 2017 sa dokonca zabodovala aj v ankete Speváčka roka.

Rodáčka z Trnavy s bojovými umeniami nemala nikdy žiadne skúsenosti. Teraz sa však postaví do ringu prvýkrát v živote. Pripravuje sa v Spartakus Fight Gym pod vedením skúseného trénera a rozhodne to v utorok v ringu nenechá na náhodu.

Alessia Capparelli (24) alebo "Aless" je mladá talentovaná raperka z Bratislavy, ktorá vyšla z projektu Podzemgang a svoj prvý album vydala v roku 2015. Objavila sa už aj v nominácii Ruka Hore Music Awards či dokonca OTO.

Aj pre túto mladú umelkyňu, mimochodom priateľku slovenského futbalistu Ľubomíra Šatku, to bude prvá skúsenosť v reálnom boji s rukavicami a v ringu. O jej prípravu sa starajú tréneri v Octagon Fighting Academy a Aless je vraj veľká bojovníčka.

Náš TIP: Remíza (kurz 10,00sipka Stavte si vo Fortune!

FORTUNA KURZY: MIRGOVÁ vs. ALESS
MIRGOVÁ 1 (1,98)
Remíza X (10,00) ⭐ ALESS 2 (1,88)

Zaujímavé na tomto súboji je, že ak sa na Mirgovú a Capparelli pozriete na prvý pohľad, prídu vám dokonca veľmi podobné. Snáď ich teda 27. decembra na pľaci rozoznáme. Podľa bookmakerov sa očakáva vyrovnaný zápas.

Kurzy sú veľmi orientačné a ťažko sa môžeme pri prognózovaní o niečo oprieť. Obe speváčky sa pripravujú už niekoľko týždňov. V tomto prípade si myslíme, že by sa tento zápas mohol skončiť vzácnou remízou. Je to síce riziko, no s kurzom 10,00 aj celkom lukratívny ťah. Idete do toho?

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo

Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo

Vianoce opäť oslávime s veľkým exhibičným boxerským turnajom známych osobností✨ Blíži sa Fight Night Challenge 3 v Brne❗

Rytmus (Fight Night Challenge)

FNC 3: Rytmus vs. Curtis - dátum, livestream, tip

Sviatočný galavečer 🥊️ Fight Night Challenge 3 sa blíži a zúčastniť sa na ňom mal opäť Rytmus 🎙️ Jeho zápas bol však zrušený.

Frayer Flexking (Fight Night Challenge)

FNC 3: Frayer Flexking vs. Baron - info, dátum, kurzy, tip

Kontroverzný slovenský raper Flayer Flexking sa predstaví v ringu aj na treťom podujatí Fight Night Challenge 🥊️ Teraz bude čeliť ťažkému...