Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Vianoce opäť oslávime s veľkým exhibičným boxerským turnajom známych osobností. Blíži sa Fight Night Challenge 3 v Brne a v tomto článku vám poradíme, na koho si vsadiť, aj kde sledovať priamy prenos.

INFORMÁCIE
⭐❗LIVE ZADARMO NA FORTUNA TV❗⭐
MODERÁTORIVÝSLEDKY

KURZY a TIP: BARTL vs. PUKAČ
VSTUPENKY

Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo Foto: Pixabay

Hodnotenie turnaja Fight Night Challenge 3: 8,9/10

  • Dátum a miesto: 27. december 2022, 18:00 hod, Zoner BOBYHALL, Brno
  • Stávková ponuka: kurzy nájdete v stávkovej kancelárii Fortuna

Výsledky: Čepo, Frayer Flexking aj Mirgová zvíťazili

V náhradnom hlavnom zápase turnaja Fight Night Challenge 3 si Vlasto Čepo poradil s Ivanom Vičićom veľmi jednoducho, keď ho knokautoval už v prvom kole.

Knokautom sa skončil aj hlavný predzápas. Zvíťazil v ňom Frayer Flexking, ktorý poslal Barona k zemi na začiatku druhého kola.

Ženský súboj dvoch speváčok sa skončil víťazstvom Dominiky Mirgovej. Tá porazila Aless Capparelli po štyroch kolách na body a po víťazstve sa až rozplakala.

Prekvapením sa skončil nerovný súboj Alexandra Cvernu s o 50 kg ľahším Michalom Zátorským. Zvíťazil v ňom na body práve Zátorský.

V česko-slovenskom súboji dvoch profesionálnych MMA zápasníkov si Robert Pukač poradil s Marekom Bartlom na body.

Slovenský bubeník Martin Valihora podľahol raperom Erikovi "Tresorovi" Szeifovi taktiež na body.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Fight Night Challenge 3 sipka

Fight Night Challenge 3 (box) - informácie, pravidlá, dátum a miesto

Hviezdy česko-slovenskej bojovej scény a celebrity zo šoubiznisu. Fight Night Challenge 3 opäť ponúkne atraktívne a zábavné súboje v boxe medzi súpermi, ktorých by ste nečakali. Celé to vypukne vo večerných hodinách v utorok 27. decembra 2022 od 18:00 hod v známej Zoner BOBYHALL aréne v Brne. Pripravte sa na ďalšiu skvelú show. Kliknite sem a sledujte Fight Night Challenge 3 NAŽIVO na Fortuna TV zadarmo!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Opäť nás čakajú zápasy v boxerskom ringu zvyčajne na 4 kolá po 3 minúty. Ak nebude v konkrétnych súbojoch čas nastavený inak. Ide o exhibičné, ale riadne bodované duely, ktoré sa skončia víťazstvom jednej či druhej strany, vzácne aj prípadnou remízou. Okrem show sa však môžeme tešiť aj na skutočne kvalitné a tvrdé bitky profesionálnych fighterov. Karta je totiž poriadne nabitá.

Ako a kde sledovať Fight Night Challenge 3 NAŽIVO - PPV, priamy prenos, livestream online na Fortuna TV

Turnaj Fight Night Challenge 3 bude organizácia aj tentokrát určite vysielať naživo prostredníctvom plateného PPV streamu cez svoju oficiálnu platformu Fight-Live.TV. Viac informácií o tom, ako a kde si môžete prístup k priamemu prenosu zakúpiť, sa dozvieme čoskoro.

Prvé dva zápasy Davida Zold a Tommyho Zolda, zaradené ako Free Prelims, bude organizácia Fight Night Challenge vysielať zadarmo na svojou oficiálnom YouTube.

Televízny priamy prenos neočakávajte, ale skvelou správou je, že livestream zadarmo bude opäť k dispozícii prostredníctvom Fortuna TV. Exkluzívny živý prenos na webe partnerskej stávkovej kancelárie Fortuna budú môcť sledovať všetci riadne registrovaní zákazníci, ktorí v priebehu 7 dní pred podujatím FNC 3 uzatvoria aspoň jeden ľubovoľný tiket a v deň "D" budú mať na hráčskom účte akýkoľvek kladný finančný zostatok (aj pár centov).

Ak však radi tipujete a tento turnaj vás z toho pohľadu zaujal, na všetky potvrdené zápasy Fight Night Challenge 3 si už teraz môžete vo Fortune vsadiť s najlepšími kurzami. V prípade, že by sa jeden zo zápasov na vašom tikete napokon zrušil, nebude vyhodnotený ako nevýherný. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz a ako nový zákazník dostanete k Fight Night Challenge 3 aj stávku bez rizika až za 70 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Moderátori a verejná tlačová konferencia pred Fight Night Challenge 3 - Attila Végh a Karlos Vémola (video)

Súčasťou tretieho podujatia Fight Night Challenge budú aj dve žijúce legendy slovenskej a českej bojovej scény, dvaja veľkí rivali a dvaja medzinárodne úspešní MMA zápasníci – Attila Végh a Karlos Vémola. Nečakajte však odvetu "zápasu storočia". Títo páni sa tentokrát zhostia úlohy moderátorov eventu, no a aj vďaka nim bude o zábavu i odborné postrehy postarané.

Verejná tlačová konferencia k Fight Night Challenge 3, kde sa oznámili všetky dôležité informácie ohľadom tohto zaujímavého galavečera, sa uskutočnila už v októbri v Konn Food Bare v Bratislave. Végh a Vémola na nej predstavili jednotlivých aktérov, zazneli zaujímavé vyhlásenia, ostré výzva aj neodmysliteľný trash talk. Pozrite si ju celú v tomto videu:

Fight Night Challenge 3: Brno - karta, účastníci, program, zápasy (výsledky)

Fight card brnenského turnaja Fight Night Challenge sa už finalizuje. Poznáme hlavné hviezdy z bojovej i celebritnej časti. Čech Marek Bartl sa postaví slovenskému "Diamantovému čávovi" Robovi Pukačovi, ktorý nahradil zraneného Karola Ryšavého.

Parádnu bitku ponúkne aj stret Tomáša Hrona s Michalom Martínkom. Uvidíme tiež nerovný súboj "obra" Alexa Cvernu s Michalom Zátorským, no a nezabúdajme ani na celebritnú časť turnaja...

V ringu sa mal opäť predstaviť slávny slovenský raper Rytmus, no kvôli chorobe napkon iba dva dni pred turnajom musel odstúpiť. Organizátori tak narýchlo ako náhradu vybavili súboj dvoch veľkých knokauterov Vlasta Čepa s Ivanom Vičićom.

Martin Valihora vyzve českého rapera Tresora. Kontroverzný Frayer Flexking narazí na Imricha "Barona". A v špeciálnom zápase dvoch ženských hviezd si to rozdajú Dominika Mirgová a Aless Capparelli. Toto si nechcete nechať ujsť.

FIGHT NIGHT CHALLENGE 3 - KARTA, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Box Vlasto Čepo (KO) vs. Ivan Vičić
Box Andres "Frayer Flexking" Stolárik (KO) vs. Imi "Baron" Štefánik
Fackovaná Richard Király vs. Tomáš Vaľko (BODY)
Box Dominika Mirgová (BODY) vs. Aless Capparelli
Box Alex Cverna vs. Michal Zátorský (BODY)
Box Erik "Tresor" Szeif (BODY) vs. Martin Valihora
Box Marek Bartl vs. Robert Pukač (BODY)
Box Kristián Mesíček (REMÍZA) Šimon Koleň
Box Erik Tlkanec (BODY) vs. Michal Plesník
Free Prelims (YouTube)
Box Tommy Zold vs. Marián Mišalko (BODY)
Box David Zold
vs. Jozef Koller (BODY)

Fight Night Challenge 3: Marek Bartl vs. Robo Pukač - box, stávky, kurzy a tip (Fortuna)

Skúsený a známy český MMA zápasník Marek Bartl si prvýkrát vyskúša súboj v profesionálnom boxe. V zmiešaných bojových umeniach má v súčasnosti negatívnu bilanciu 10–12 a prehral o posledné tri zápasy.

Zmena prostredia, pravidiel a disciplíny v ňom možno prebudí nový impulz. Za predpokladu, že nedostane "nakladačku". Po takej skúsenosti totiž zo zápasu odstúpil jeho pôvodný súper Karol Ryšavý, ktorému Vladimír Lengál na Fabriq MMA zlomil čeľusť.

Nahradil ho iný slovenský bojovník Robert Pukač (16-10). Ten sa po problematickom období v posledných dvoch rokoch, keď takisto veľa prehrával, v septembri "reštartoval" víťazstvom nad Tomášom Melišom na turnaji Oktagon 35.

Na Pukača podľa všetkého doliehal príliš veľký tlak a uvoľnenie v podobe zábavnej exhibície by preňho mohlo byť taktiež užitočným. Lenže v hlavnom zápase očakávame aj kvalitný boj.

TIP: Marek Bartl zvíťazí (kurz 1,89sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: PUKAČ vs. BARTL
PUKAČ 1 (1,89) REMÍZA X (13,00) BARTL 2 (1,89) ⭐

Je ťažké predpovedať víťaza takého zápasu, o čom svedčia aj kurzy v stávkovej kancelárii Fortuna, ktorá je oficiálnym partnerom podujatia. Na základe doteraz predvedených výkonov oboch borcov môžeme súdiť, že Bartl by mal byť o niečo dynamickejší a agresívnejší aj v boxe.

Ak by to tak bolo, mohol by Pukača zaskočiť hneď od začiatku a dostať ho do defenzívnej pozície. Robo zas tak veľak svojich zápasov na KO nevyhral. Takže očakávame, že navrch by mohol mať naozaj český bojovník.

Vstupenky (lístky) na galavečer Fight Night Challenge 3, Zoner BOBYHALL, Brno - voľné miesta, ceny, online predaj

Chcete zažiť atmosféru tohto elektrizujúceho galavečera plného hviezd bojovej scény a šoubiznisu na vlastnej koži? Vstupenky na Fight Night Challenge 3 v brnenskej aréne Zoner BOBYHALL na 27. decembra sú stále v predaji. Kúpiť si ich môžete v sieti predpredaj.sk. Či už chcete VIP box za niekoľko stoviek eur alebo miesto na tribúne za 49 eur, rozhodnutie je len na vás. Lístky sa však budú rýchlo míňať, takže neváhajte.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy a kde sa koná Fight Night Challenge 3?

Tohtoročný vianočný Fight Night Challenge s poradovým číslom 3 sa uskutoční 27. decembra 2022 v brnenskej aréne Zoner BOBYHALL.

2️⃣ Aké známe osobnosti sa predstavia na Fight Night Challenge 3?

V boxerskom ringu na turnaji Fight Night Challenge 3 uvidíme opäť profíkov aj celebrity. Spomedzi bojovníkov sa môžeme tešiť napr. na Roba Pukača, Mareka Bartla, Vlasta Čepa, Michala Martínka či Alexandra Cvernu. Z radov známych osobností sa nám ukážu Frayer Flexking, ale aj Dominika Mirgová.

3️⃣ Ako sa dá Fight Night Challenge 3 sledovať naživo?

Ak si chcete pozrieť tento galavečer v priamo prenose, dostupný bude opäť oficiálne PPV stream, prípadne možno i ďalšie možnosti. Návod, kde a ako nájdete livestream z eventu Fight Night Challenge 3 nájdete TU sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge - informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Clash of the Stars

Clash of the Stars - info, program, MMA zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...