Ľudovít Klein na UFC 286 LIVE - livestream online, priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už tento víkend sa v Londýne na turnaji UFC 286 opäť predstaví slovenský bojovník Lajoš Klein. Sledujte celý turnaj naživo cez online livestream zadarmo.

DÁTUM a ČASFORTUNA TVPREMIER SPORTPPV

Ľudovít Klein na UFC 286 LIVE - livestream online, priamy prenos Foto: Pixbay

UFC 286: Edwards vs. Usman 3 - informácie, dátum, čas a miesto

Galavečer UFC 286 sa koná v sobotu 18. marca 2023 od 18:00 hod vo Veľkej Británii v ikonickej londýnskej O2 Aréne. Turnaj púta pozornosť najmä kvôli veľkému odvetnému zápasu o titul vo welterovej váhe medzi Leonom Edwardsom a hviezdnym Kamaru Usmanom. Kliknite sem, tipujte bez rizika a sledujte UFC 286 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Avšak pre slovenských fanúšikov bude zaujímavý najmä začiatok podujatia. Zhruba od 18:30 hod sa totiž môžeme tešiť na zápas Ľudovíta Kleina s domácim Angličanom Jaiom Herbertom. Nenechajte si to ujsť.

Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja UFC 286 sipka

UFC 286: Klein vs. Herbert - livestream zadarmo na Fortuna TV a stávka bez rizika

Livestream z turnaja UFC 286 v Londýne aj Lajošom Kleinom si môžete pozrieť online celkom zadarmo prostredníctvom Fortuna TV. Prístup k živému prenosu budú mať všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna, ktorí si v priebehu tohto týždňa vsadili aspoň jeden tiket a v čase konania podujatia si nechajú na tipérskom konte aspoň minimálne finančný zostatok.

Ak sa vo Fortune zaregistrujete cez tento červený odkaz, dostanete okrem okamžitého prístupu ku všetkým športovým livestreamom vrátane UFC aj vstupný bonus v podobe stávky bez rizika k vášmu prvému vkladu až do výšky 70 EUR. A tak si môžete na Lajoša Kleina alebo akýkoľvek iný zápas tohto galavečera vsadiť za pekné peniaze úplne bez obáv. V prípade neúspechu sa vám celý vklad vráti.

Stavte si na UFC 286 bez rizika až za 70 eur!

UFC 286: Londýn - sledujte priamy prenos na Premier Sport 1 a VOYO

Priamy prenos z celého turnaja bude v sobotu od 18:00 hod vysielať televízia Premier Sport 1 a nájdete ho aj v ponuke streamovacej služby VOYO. Samozrejme, s česko-slovenskými odbornými komentármi v štúdiu. VOYO navyše po skončení turnaja uchová aj záznam, takže si ho môžete pozrieť kedykoľvek neskôr.

UFC 286: PPV - oficiálna platforma UFC Fight Pass

Ak by ste z akéhokoľvek dôvodu nemohli využiť vyššie spomenuté možnosti, ako si pozrieť tento turnaj naživo, stále môžete využiť aj oficiálnu PPV (pay-per-view) platformu UFC Fight Pass. Prístup si môžete zakúpiť na sledovanie celého turnaja či vybranej časti fight card.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.