UFC 286: Edwards vs. Usman 3 - informácie, fight card, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Najlepšia svetová MMA organizácia opäť prichádza do Londýna. UFC 286 sa koná už tento víkend a prinesie veľký titulový zápas. Pripravte sa na odvetnú bitku vo welterovej váhe medzi Leonom Edwardsom a Kamaru Usmanom. V akcii však bude aj Slovák.

INFORMÁCIE – VÝSLEDKYLIVESTREAM
EDWARDS vs. USMANHERBERT vs. KLEIN

Kamaru Usman vs. Leon Edwards (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC 286: 9,7/10

  • Dátum a čas: 18. marec 2023, 18:00 hod
  • Miesto konania: O2 Arena, Londýn, Veľká Británia
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Edwards opäť porazil Usmana, Klein iba remizoval

V odvetnom titulom zápase welterovej váhy opäť neplatili papierové predpoklady. Leon Edwards totiž aj druhýkrát dokázal poraziť slávneho Kamaru Usmana a ubrániť tak svoj opasok šampióna. Zápas to bol vyrovnaný. Až tak, že po piatich kolách jeden z trojice rozhodcov videl remízu 47:47. Dvaja však pomerom 48:46 prisúdili prevahu Edwardsovi a ten teda zvíťazil na body po "majority decision".

Aj hlavný predzápas mal podobný výsledok. V ňom vyhral po "majority decision" Justin Gaethje nad Rafaelom Fizievom po troch kolách.

Naopak už tesne pred koncom prvého kola stihol rozhodnúť o svojom víťazstve Gunnar Nelson, ktorý nasadil Bryanovi Barberenovi "armbar" a ten to musel odklepať. Do konca prvého kola pritom ostávalo iba 9 sekúnd.

Na body zvíťazila Jennifer Maia nad Casey O'Neill a tiež Marvin Vettori s Romanom Dolidzem.

Slovenský bojovník Ľudovít Klein na začiatku galavečera predviedol veľmi odvážny výkon proti domácemu Jaiovi Herbertovi. Zápas sa napokon skončil vzácnou remízou, ktorá je podľa všetkého spravodlivá. Obaja totiž mali silné aj slabé chvíľky. Viac sklamaný však bol zrejme Angličan.

Pozrite si kompletném výsledky turnaja UFC 286 sipka

UFC 286: Edwards vs. Usman 3 - informácie, dátum a miesto

Londýnska O2 Aréna opäť otvorí svoje brány pre bojovníkov aj fanúšikov najlepšej svetovej MMA. Galavečer UFC 286 túto sobotu 18. marca 2023 so začiatkom od 18:00 hod ponúkne výber z toho najlepšieho. V hlavnom zápase bude Leon Edwards prvýkrát obhajovať titul vo welterovej váhe proti jeho bývalému držiteľovi a jednému z najlepších bojovníkov sveta Kamaru Usmanovi. A tešiť sa môžeme aj na zápas Slováka Ľudovíta Kleina. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC 286 NAŽIVO!

Stavte si na UFC 286 bez rizika za 70 eur a sledujte turnaj naživo!

PREVIEW UFC 286
🥊 Hlavný zápas: Leon Edwards – Kamaru Usman (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 18. marec 2023, 18:00 hod
🌎 Miesto: O2 Arena, Londýn, Veľká Británia
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC 286: Leon Edwards vs. Kamaru Usman 3 (welterweight) - o titul, analýza, stávky, kurzy a tip

Leon Edwards (31) vlani v auguste 2022 dokázal nečakané. V titulovom zápase s favorizovaným Usmanom po prvé vydržal až do piateho kola a po druhé, čo je dôležitejšie, zhruba minútu pred koncom trafil svoj životný "head kick", po ktorom Nigérijčan išiel k zemi a on sa mohol tešiť zo senzačného víťazstva a svojho prvého titulku v UFC.

Nebolo to však až také veľké prekvapenie. Jamajský "Rocky" s britským pasom totiž od svojho príchodu do prestížnej svetovej organizácie v roku 2014 značne vyrástol po všetkých stránkach. Prvé štyri zápasy mal síce rozpačité, v tom štvrtom prehral práve s Usmanom, no odvtedy, od roku 2016, ťahá už 11-zápasovú šnúru bez prehry. V súčasnosti má Edwards v profi MMA celkovú bilanciu 20 výhier – 3 prehry a pred sebou ešte skvelú budúcnosť.

Kamaru Usman (35) je vo svete MMA už dobre známe monštrum, ktoré naháňa strach. Aj preto mu prezývka "Nigérijská Nočná Mora" prischla dokonale. V UFC pôsobí od roku 2015, kedy vyhral turnaj The Ultimate Fighter, a až do vlaňajšieho augusta tam nepoznal premožiteľa. Počas tejto skvelej jazdy 14 zápasov v rade, získal titul vo welterovej váhe, 5-krát ho obhájil a v roku 2021 sa stal najlepším bojovníkom planéty.

Až prišla odveta s Edwardsom v Salt Lake City. Výsledok bol na základe papierových predpokladov prekvapením, no zápas bol veľmi vyrovnaný. Premožiteľ takých mien ako Colby Covington, Jorge Masvidal, Gilbert Burns či Tyron Woodley v UFC prvýkrát prehral a prvýkrát v živote dostal knokaut. Stále je to však nebezpečný striker, ktorý so svojou bilanciou 20 výhier – 2 prehry požíva obrovský rešpekt. Vráti sa teraz na svoj trón?

NÁŠ TIP: Kamaru Usman zvíťazí (kurz 1,35sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: EDWARDS vs. USMAN
EDWARDS 1 (3,00) Remíza X (50,00) USMAN 2 (1,35) ⭐

Podľa bookmakerov to Usman vyhrá a získa opasok šampióna welterovej váhy späť. Favoritom bol však aj naposledy. Každopádne je to stále jeden z najlepších MMA zápasníkov sveta. Na túto odvetu sa pripravoval viac ako pol roka, takže nič iné ako víťazstvo si nepripúšťa. Očakávame, že sa Kamaru pokúsi tentoraz knokautovať Edwardsa skôr, ako sa to môže podariť jemu. Tipujeme dvojku.

UFC 286: Jai Herbert vs. Ľudovít Klein (lightweight) - slovenský zápas

V sobotu v Londýne uvidíme v akcii aj slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina, zverenca Attilu Végha, ktorý sa v rámci svojho šiesteho zápasu v UFC postaví Angličanovi Jaiovi Herbertovi. Lajoš je v tomto súboji miernym favoritom. Má za sebou dve výhry a pokúsi sa predĺžiť svoju šnúru tretím víťazstvom. Jeho nevýhodou však bude výška, Herbert meria o 15 centimetrov viac.

Prečítajte si našu analýzu zápasu Herbert vs. Klein sipka

UFC 286: Londýn - fight card, zápasy, bojovníci, program a výsledky

Poďme sa teraz pozrieť na to, čo nás čaká na karte zápasov londýnskeho galavečera UFC 286. Turnaj otvorí od 18:00 hod tzv. "Early preliminary card" ženským zápasom Juliana Miller vs. Veronica Macedo. Hneď po nich bude bojovať Lajoš Klein.

Na "Prelims" zaujmú najmä súboje Muhammad Mokaev vs. Jafel Filho a Jack Shore vs. Makwan Amirkhani. Hlavná karta je potom maximálne nabitá. O 22:00 hod odštartuje bitkou Marvina Vettoriho s Romanom Dolidzem. Uvidíme aj kvalitný ženský súboj Jennifer Maia vs. Casey O'Neill. Atmosféra začne hustnúť pri strete Islanďana Gunnara Nelsona s Bryanom Barberenom, v hlavnom predzápase sa potom stretnú Justin Gaethje a Rafael Fiziev, no a finále je jasné.

UFC 286 - FIGHT CARD, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card (22:00 h)
Welterweight ⭐ Leon Edwards (BODY) 5(5:00) Kamaru Usman
Lightweight Justin Gaethje (BODY) 3(5:00)
Rafael Fiziev
Welterweight Gunnar Nelson (SUB) 1(4:51) Bryan Barberena
Women's Flyweight Jennifer Maia (BODY) 3(5:00) Casey O'Neill
Middleweight Marvin Vettori (BODY) 3(5:00) Roman Dolidze
Preliminary card (20:00 h)
Featherweight Jack Shore (SUB) 2(4:27) Makwan Amirkhani
Lightweight Chris Duncan (BODY) 3(5:00) Omar Morales
Lightweight Sam Patterson 1(1:15) Yanal Ashmoz (KO)
Flyweight Muhammad Mokaev (SUB) 3(4:32) Jafel Filho
Early preliminary card (18:00 h)
Featherweight Lerone Murphy (BODY) 3(5:00) Gabriel Santos
Middleweight Christian Leroy Duncan (TKO) 1(1:52) Duško Todorović
Flyweight Malcolm Gordon (TKO)
1(1:01) Jake Hadley
Women's Flyweight Joanne Wood (BODY) 3(5:00) Luana Carolina
Lightweight Jai Herbert (REM) 3(5:00) Ľudovít Klein (REM)
Women's Flyweight Juliana Miller 3(5:00) Veronica Hardy (BODY)

Kde sledovať UFC 286 LIVE (NAŽIVO) - livestream zadarmo, priamy prenos a PPV

Už od 18:00 hod, teda od prvých zápasov Early preliminary card s Ľudovítom Kleinom, môžete priamy prenos z turnaja UFC 286 sledovať naživo na televíznom kanáli Premier Sport 1 a tiež cez streamovaciu službu VOYO. Využiť však, samozrejme, môžete aj oficiálnu PPV (pay-per-view) platformu UFC Fight Pass.

UFC je možné na Slovensku pozerať aj zadarmo prostredníctvom livestreamov v stávkových kanceláriách. Ak patríte k zákazníkom Fortuny, živý prenos online celkom zadarmo môžete sledovať na Fortuna TV. Stačí mať v priebehu tohto týždňa vsadený ľubovoľný tiket a v sobotu večer si na svojom tipérskom konte nechať aspoň minimálne kladný finančný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz a využite všetky výhody pre nových zákazníkov. Získate okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom z MMA a teraz stávku bez rizika až do výšky 70 EUR, takže si na UFC 286 môžete vsadiť celkom bez stresu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy a kde sa koná turnaj UFC 286?

Galavečer UFC 286 sa koná v londýnskej O2 Aréne už túto sobotu 18. marca 2023 so začiatkom o 18:00 hod.

2️⃣ Kto bude bojovať v hlavnom zápase UFC 286?

V hlavnom zápase turnaja UFC 286 sa bude bojovať o titul vo welterovej váhe. V rámci odvety sa v ňom stretnú obhajca Leon Edwards a bývalý šampión Kamaru Usman. Pozrite si kompletnú fight card UFC 286 sipka

3️⃣ Kde sa dá UFC 286 sledovať naživo?

Keďže ide o turnaj, na ktorom sa predstaví aj slovenský bojovník Ľudovít Klein, priamy prenos z celého podujatia budete môcť sledovať niekoľkými spôsobomi. Či už si vyberiete televíziu, stream, PPV alebo online vysielanie. Návod na priamy prenos z turnaja nájdete v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...