Fight Night Challenge 3 - Fortuna súťaž o 100x PPV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Galavečer Fight Night Challenge 3 sa blíži a celebritné súboje v boxerskom ringu si môžete pozrieť zadarmo aj vy. Vďaka tejto súťaži vo Fortune. Prečítajte si pravidlá, podmienky, zapojte sa a vyhrajte prístupové kódy na PPV zadarmo!

INFORMÁCIE
PRAVIDLÁ SÚŤAŽEKURZYLIVESTREAM, PPV

Fortuna: Súťaž o 100 PPV na Fight Night Challenge 3 Foto: Fortuna

Box: Fight Night Challenge 3 - základné informácie a dátum konania

Turnaj Fight Night Challenge 3 sa koná v utorok 27. decembra 2022 v brnenskej aréne Zoner BOBYHALL. Karta je opäť plná zaujímavých celebritných exhibícii, ale aj stretov profesionálnych bojovníkov. Bojovať uvidíme znova Rytmusa, Frayera Flexkinga, ale aj Dominiku Mirgovú, Martina Valihoru a ďalších. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, zaregistrujte sa, tipujte a sledujte naživo FNC 3 vo Fortune zadarmo!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Súťaž: Hrajte o 100 PPV kódov na priamy prenos z Fight Night Challenge 3 - pravidlá a podmienky

Chcete si pozrieť tento vianočný galavečer naživo? Stávková kancelária Fortuna ako hlavný partner podujatia, teraz vypísala zaujímavú súťaž o 100 prístupových kódov, vďaka ktorým získate PPV (pay-per-view) úplne zadarmo.

Podmienky sú jednoduché. Stačí, ak tento týždeň v termíne od 12. do 18. decembra 2022 uzavriete vo Fortune aspoň jeden tiket (SOLO alebo AKO) v minimálnej hodnote 10 EUR, ktorý obsahuje aspoň jednu stávku na Fight Night Challenge s minimálnym kurzom 1,30. Platí to na predzápasové i live stávky.

Zapojiť sa môže každý registrovaný klient Fortuny na webe, v aplikácii i v kamenných pobočkách. Pri splnení všetkých podmienok sa tikety zarátavajú do súťaže automaticky a 100 výhercov bude vyžrebovaných v pondelok 19. decembra 2022.

V prípade, že vyhráte, vám prístupový kód na sledovanie Fight Night Challenge 3 (27.12.) cez pay-per-view zadarmo bude doručený do vašej e-mailovej adresy, ktorú ste zadali pri registrácii vo Fortune. Kód potom stačí zadať do príslušného poľa pri registrácii PPV na webe fightnightchallenge.eu.

Fight Night Challenge 3: Brno - najlepšie zápasy, celebrity, bojovníci, stávky

Ako sme spomínali v úvode, Fight Night Challenge 3 opäť prinesie pútavé exhibičné boxerské zápasy so zaujímavým obsadením. Uvidíme celebrity z hudobného priemyslu aj profesionálnych bojovníkov, dokonca aj ženy. Pozrite si naše analýzy, kurzy a tipy na vybrané zápasy:

Naživo: Ako sledovať Fight Night Challenge 3 - oficiálne PPV aj livestream zadarmo na Fortuna TV

Oficiálny PPV stream si môžete zakúpiť na webe fightnightchallenge.eu a ak sa poponáhľate, tak aj so špeciálnou zľavou 10 %. Pri zapojení sa do súťaže v stávkovej kancelárii Fortuna a troche šťastia, môžete vyhrať prístupový kód pre PPV zadarmo.

Všetci registrovaní zákazníci Fortuny, či sa už zapoja alebo nezapoja do súťaže o 100 PPV Fight Night Challenge 3, môžu napriek tomu sledovať celý galavečer naživo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV úplne zadarmo. Stačí mať v priebehu 7 dní pred podujatím vsadený akýkoľvek tiket a v deň konania galavečera (27.12.) na hráčskom účte akýkoľvek kladný finančný zostatok (aj pár centov).

sipka Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a okrem možnosti sledovať všetky športové livestreamy zadarmo, získate aj trojitý vstupný bonus, ktorý určite využijete na vaše obľúbené stávky.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Oktagon 38 na TV Tipsport!

Oktagon 38: Praha - dátum, informácie, zápasy, livestream

Galavečer Oktagon 38 sa blíži❗☝ Organizátori museli urobiť niekoľko zásadných zmien na fight card, ale bude to opäť veľká show.

Clash of the Stars

Clash of the Stars - info, program, MMA zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...