Ako sledovať naživo UFC 280 - livestream zadarmo a TV prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC tento víkend opäť prichádza na starý kontinent. V Abu Dhabi nás čakajú dva veľké titulové zápasy a vy si to rozhodne nechcete nechať ujsť. V tomto článku nájdete návod, ako a kde môžete galavečer UFC 280 sledovať naživo v priamom prenose dokonca aj celkom zadarmo.

DÁTUM, ČAS, MIESTO
FORTUNA TVTELEVÍZIAUFC FIGHT PASS

UFC opasok Foto: Andre Luiz Moreira/Shutterstock.com

UFC 280: Oliveira vs. Makhachev - dátum, čas, miesto

V sobotu 22. októbra 2022 už od 16:00 hod nášho SELČ sa v Etihad Arene na ostrove Yas v Abu Dhabi v Spojených arabských emirátoch začína veľký bojový galavečer UFC 280, ktorý nám prinesie dvojitý titulový zápas a mnoho iného. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC 281 naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom súboji večera sa o opasok v ľahkej váhe pobijú jeho predchádzajúci brazílsky držiteľ Charles Oliveira a Dagestanec Islam Makhachev. Ešte predtým bude Aljamain Sterling brániť titul v bantamovej váhe proti T.J. Dillashawovi.

Českých, ale určite aj slovenských fanúšikov, určite zaujme tiež návrat Makhmuda Muradova, ktorý sa postaví veľmi kvalitnému Caiovi Borralhovi.

sipka Pozrite si informácie, fight card a kurzy UFC 280

Sledujte UFC 280 online cez livestream ZADARMO na Fortuna TV

Všetky turnaje organizície Ultimate Fighting Championship vysiela pravidelne naživo prostredníctvom livestreamov Fortuna TV. Na stránkach známej stávkovej kancelárie tak môžete UFC 280 sledovať celkom zadarmo na akomkoľvek mobilnom zariadení či desktope, kdekoľvek sa nachádzate.

Stačí byť len registrovaným zákazníkom Fortuny (REGISTRUJ SA TU), mať v uplynulom týždni vsadený akýkoľvek tiket a na hráčskom konte kladný zostatok aspoň pár centov. Každý nový zákazník teraz získa až tri vstupné bonusy: 30 EUR kredit, 30 EUR stávku bez rizika a 30 free spinov do kasína. A, samozrejme, okamžitý prístup ku všetkým livestreamom zadarmo.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Kde sledovať NAŽIVO priamy prenos z UFC 280 v TV - Premier Sport 1, Premier Sport 2, TV Dajto a na VOYO

Vďaka ideálnemu času, keďže v Abu Dhabi sa turnaj začína o 18:00 hod miestneho času a u nás už o 16:00 hod, sa tohto podujatia chopilo hneď niekoľko televízií. Tu je prehľad všetkých priamych prenosov na Slovensku:

  • 15:50 h: Premier Sport 2 - zápas Muradov vs. Borralho a Prelims
  • 18:00 h: Premier Sport 1 - zápasy hlavnej karty
  • 22:00 h: TV Dajto - hlavné titulové zápasy

Od 18:00 hod pobeží živý prenos z UFC 280 aj na platenej streamovacej platforme (internetovej televízii) VOYO, ktorá turnaje tejto organizácie pravidelne vysiela naživo a tiež ich uchováva aj ako záznamy, ktoré si môžete pozrieť kedykoľvek neskôr.

Pozrite si UFC 280 prostredníctvom oficiálnej PPV platformy UFC Fight Pass

Svetová MMA organizácia číslo jeden, samozrejme, stále vysiela svoje turnaje naživo vo Full HD kvalite aj prostredníctvom vlastnej oficiálnej streamovacej platformy UFC Fight Pass. Je to klasické PPV (pay-per-view), takže prístup k prenosu získate za poplatok.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

DNF 8

DFN 8: Tutura vs. Fernandez - info, karta, kurzy, livestream

Je tu ďalší turnaj organizácie Dracula Fight Night už s poradovým číslom 8✨ Túto sobotu sa v Banskej Bystrici bude bojovať o trón šampióna❗