East PRO Fight Košice: Kotalík, Langer, Gabal - dátum, karta

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V Košiciach sa v krátkom čase uskutoční ďalší významný bojový turnaj. V závere októbra sa na východ Slovenska vráti organizácia East PRO Fight so zaujímavým galavečerom, ktorý ponúkne zápasy v MMA, K-1, boxe aj muay thai.

INFORMÁCIEDISCIPLÍNY
SERGEEV vs. KOTALÍK
VÝSLEDKYVSTUPENKYLIVESTREAM

East Pro Fight: Košice Foto: OKTAGON MMA

Výsledky: Langer v hlavnom zápase potešil Košice

Hlavný zápas turnaj East Pro Fight, v ktorom sa domáci Košičan Pavol Langer postavil nemeckého borcovi Mrazovi Avdoyanovi sa skončil na radosť domácich fanúšikov víťazstvom slovenského fightera. Langer jednoducho súpera v dvoch kolách dobil natoľko, že ten už na tretie nenastúpil.

Na hlavnej karte predtým trochu prekvapila prehral Michala Kotalíka s Mateuszom Strezelczykom (ten napokon nahradil Maxima Sergeeva), ktorý Čecha dostal v submisii. Denis Tripšanský aj Jan Malach svoje zápasy vyhrali na body a Matyas Viszlay knokautoval Patrika Jevického už po necelých dvoch minútach.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja East Pro Fight Košice

East PRO Fight: Košice (powered by Oktagon MMA) - informácie, dátum, miesto

Turnaj East PRO Fight sa uskutoční v sobotu 29. októbra 2022 presne o 18:00 hod na starom košickom zimáku, ktorý je dnes známy ako Crow Arena. Na podujatí sa podieľa aj veľká organizácia Oktagon MMA, ktorá týmto nahradí pôvodný plánovaný turnaj Oktagon Prime 4. Aj preto sa môžeme tešiť na kvalitné obsadenie. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte zápasy East Pro Fight aj s bonusom!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

East PRO Fight: Bojové umenia - MMA, K1, box, muay thai (thajský box)

Turnaje organizácie East Pro Fight združujú nielen MMA, ale viaceré aj čisto postojárske bojové umenia ako box, thajský box alebo K-1. Zápasy vo všetkých týchto disciplínach uvidia diváci aj na košickom turnaji. Práve to je jeden z dôvodov, prečo je toto podujatie tak atraktívne pre fanúšikov rôznych bojových športov a lákavé aj pre bojovníkov z rôznych odvetví.

East Pro Fight (Košice): Michal Kotalík vs. Maxim Sergeev - analýza, kurzy a tip

Jednou z hlavných postáv tohto galavečera v košickej Crow Arene bude aj český "Ironman" Michal Kotalík (27), ktorý je známy najmä z druhej série reality show Oktagon Výzva, ale aj z viacerých zápasov v rámci Oktagon MMA. V posledných rokoch však spomedzi najlepších vypadol.

V lete sa Kotalík pokúsil naskočiť späť do rozbehnutého vlaku na turnaji Oktagon 34 na Štvanici, no zápas s Nórom Ole Magnorom nezvládol a svoje štatistiky v MMA (6 výhier – 5 prehier) nevylepšil.

Kotalíkovým súperom bude skúsený Ukrajinec Maxim Sergeev (26). Chlapík, ktorý v profi MMA absolvoval už 27 zápasov. Nevysoký, ale veľmi agresívny postojár, ktorý sa vie obracať aj na zemi, má bilanciu 14 výhier – 12 prehier – 1 remíza. Je ťažké ho knokautovať, a tak môžeme očakávať aj celkom zamotaný duel. A pozor! Z posledných 10 zápasov Sergeev až 8-krát vyhral!

Kurzy na tento zápas by mohla zverejniť stávková kancelária Tipsport, ale aktuálne ich už nájdete aj vo Fortune sipka kliknite sem stavte a si online! My tipujeme víťazstvo Michala Kotalíka.

Stavte si na výsledok zápasu Kotalík vs. Sergeev aj vo Fortune!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

East PRO Fight: Košice - bojovníci, fight card, program, zápasy (výsledky)

Pozrime sa na to, kto sa na turnaji East PRO Fight v Košiciach predstaví. Budú to Slováci, Česi, ale aj legionári. Michala Kotalíka a Maxima Sergeeva sme spomínali. Meno súpera už pozná aj český "Král Severu" Jan Malach, ktorého preverí Poliak Kamil Lebkowski.

Slovák Pavol Langer vyzve Nemca Mraza Avdoyana. Denis Tripšanský sa postaví chorvátskemu borcovi Ivanovi Zidarovi. Talentovaný český fighter Peter Gabal okúsi tvrdosť Íra Lionda Manninga a uvidíme aj Patrika Jevického, ktorý bude čeliť Matyasovi Viszlayovi.

EAST PRO FIGHT: KOŠICE - KARTA, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main event
Light Heavyweight Mraz Avdoyan 2(5:00) Pavol Langer (TKO)
Main card
Catchweight 86 kg Michal Kotalík 1(1:24) Mateusz Strzelczyk (SUB)
Bantamweight Ivan Zidar 3(5:00) Denis Tripšanský (BODY)
Catchweight 73 kg Jan Malach (BODY) 3(5:00) Kamil Lebkowski
Middleweight
Patrik Jevický
1(1:58) Matyas Viszlay (TKO)
Prelims
81 kg Matej Stehnáč vs. Lukáš Fernéza
Featherweight
Liond Manning 2(2:25) Peter Gabal (SUB)
Welterweight Viktor Serhij 1(0:57) Martin Mucha (SUB)
Lightweight Tibor Balász (TKO) 2(3:56) Patrik Soffa
81 kg Rado Lechký (BODY) 3(5:00) Martin Zajac

Vstupenky (lístky) a vstup na East Pro Fight: Crow Arena Košice - online predaj, ceny

Príďte si pozrieť tento skvelý turnaj do košickej Crow Arény 29. októbra 2022 na vlastné oči. Vstupenky na tribúnu sú stále v predaji od 15 EUR a VIP stoly v blízkosti klietky od 600 EUR. Všetky lístky nájdete v online predaji v sieti ticketportal.sk. Poponáhľajte sa!

Ako a kde sledovať NAŽIVO turnaj East Pro Fight: Košice - priamy prenos, livestream, PPV (Oktagon.TV)

Spolupráca s Oktagon MMA znamená aj to, že celý turnaj East Pro Fight v Košiciach bude vysielaný naživo v špičkovej kvalite prostredníctvom známej platenej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV. Cena je 9,99 EUR pre všetkých.

Livestream na webe stávkovej kancelárie zatiaľ nebol potvrdený a nepočítame s ním. Určite sa však oplatí sledovať web Tipsportu, už len kvôli kurzom a prípadným live stávkom na toto podujatie. Ak ešte nemáte svoj účet, zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz a získajte okamžitý vstupný bonus.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA 5

RFA 5: Tomáš Hron vs. Ivan Bartek - info, karta, kurzy a tip

Organizácia RFA pripravila na záver októbra turnaj s poradovým číslom 5, ktorý vraj bude mať obsadenie roka. Prečítajte si viac o tomto...

Clash of the Stars 3

Clash of the Stars 3: Grznár vs Psychopat, termín, kurzy, naživo

Unikátna bojová organizácia Clash of the Stars✨ pripravuje svoj ďalší galavečer. Uvidíme na ňom bitku dvoch veľkých a kontroverzných...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.