Floyd Mayweather vs. Logan Paul - informácie a výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jeden z najbohatších športovcov sveta sa opäť vráti na scénu. Floyd Mayweather nastúpi do ringu v exhibičnom zápase proti YouTuberovi Loganovi Paulovi. Áno, čítate správne.

Floyd Mayweather Foto: Pixabay

Floyd Mayweather vs. Logan Paul - výsledok zápasu

Neporaziteľnosť Floyda Mayweathera trvá aj po tejto vydarenej boxerskej exhibícii. YouTuber Logan Paul predviedol v ringu skvelý výkon a bolo to atraktívne divadlo pre fanúšikov, ale navrch mal jasne skúsený profesionál. Zápas trval celých 8 kôl a oficiálny víťaz vyhlásený nebol.

Floyd Mayweather Jr. vs. Logan Paul - informácie, dátum a čas

Neporazený a nestarnúci profesionálny boxer, ktorý už v ringu stál aj proti Conorovi McGregorovi si tentokrát vyskúša ďalší netradičný súboj. Bude to v prvom rade veľká show. Jeho súperom bude YouTuber Logan Paul. Exhibičný zápas sa mal pôvodne konať už 20. februára, kvôli koronavírusu bol však odložený na 6. júna 2021. Miestom zápasu bude Hard Rock Stadium v Miami. Kliknite sem a sledujte bojové športy naživo celkom zadarmo.

Ak vám je meno Mayweatherovho súpera povedomé, tak tušíte správne. Iný YouTuber, Jake Paul, ktorý nedávno v ringu porazil veterána Jakea Askrena, je jeho mladší brat. V bojových športoch sa v poslednom období rozbehol akýsi celosvetový trend, že celebrity, influenceri a YouTuberi si navliekajú rukavice a idú do akcie.

Box sleduj priebeh zápasu tu

Mayweather vs. Logan Paul - ako sledovať livestream či priamy prenos

Už tradične nájdete oficiálny livestream z tohto zápasu na platenej platforme Fanmio. Prostredníctvom pay-per-view si môžete za necelých 25 dolárov kúpiť prístup na sledovanie duelu v HD kvalite na akomkoľvek zariadení. Podobne cez PPV si prenos budete môcť kúpiť aj na Showtime Boxing.

Významné priame prenosy z boxu zvyknú vysielať aj televízie, na Slovensku je to najmä TV Dajto. Či je však bitka s Mayweathera s YouTuberom natoľko zaujímavá, aby sme ju našli v živom televíznom prenose, je otázne. Inou možnosťou je už len vyhľadať akýkoľvek iný dostupný livestream na internete zadarmo.

Logan Paul už zápas, samozrejme, dávno oznámil fanúšikom aj na svojom ostro sledovanom YouTube kanáli, takže si to môžete pozrieť v nasledujúcom videu.

Floyd Mayweather vs. Logan Paul - analýza, kurzy a náš tip

Je to už pár rokov, čo Floyd "Money" Mayweather naposledy boxoval. V posledných zápasoch už išlo iba o exhibíciu. V roku 2018 porazil japonského kickboxera Tenshina Nasukawu a v roku 2017 si poradil s hviezdou MMA Conorom McGregorom. Už 44-ročný rodák z Grand Rapids má v skutku veľkolepé štatistiky: 50 zápasov, 50 víťazstiev, 27 knokautov. Ak s ním teda chce boxovať nejaký amatér, otázna znie prečo.

Logan Paul už síce v boxerskom ringu stál, ale porazil ho iný YouTuber menom KSI. Jeho mladší brat Jake síce dokázal knokautovať Bena Askrena, bývalého šampióna Bellatoru, ktorý pôsobil aj v UFC, ale ten má aspoň mierne boxerské skúsenosti. Navyše, ak ste videli KO Askrena, netreba vám o tom hovoriť viac.

TIP: Víťaz Floyd Mayweather s kurzom 1,02 sipka Stavte si vo Fortune

Mayweather tento zápas musí vyhrať.

Váha v zápase bude individuálna. Podľa dostupných informácii Mayweather nesmie vážiť viac ako 160 libier (72,6 kg) a Logan Paul sa musí zmestiť do 190 libier (86,2 kg). Či Loganovi v ringu pomôže váha navyše a jeho 22 miliónov odberateľov na YouTube kanáli aspoň k väčšej odvahe, to sa ukáže až priamo na mieste.

Aj keď je všetkým dopredu jasné, že viac ako o box pôjde v prvom rade o show, je veľmi nepravdepodobné predpokladať, že by sa neporazený Mayweather nechal na staré kolená úmyselne poraziť YouTuberom. Takže nič iné ako víťazstvo Moneyho sa tipovať ani nedá.

Fight card - Floyd Mayweather vs. Logan Paul

Samozrejme, každý zápas, v ktorom sa objaví Floyd Mayweather, púta obrovskú pozornosť. O to viac, keď sa do toho zamotá mladý influencer. Takže na tento súboj sa určite naviažu aj ďalšie zápasy na fight card. Tie však zatiaľ neboli dohodnuté a potvrdené. Keď sa tak stane, doplníme ich do programu.

MAYWEATHER VS. LOGAN PAUL - FIGHT CARD
Floyd Mayweather vs. Logan Paul
(ďalšie zápasy zatiaľ neboli dohodnuté)

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ben Askren

Box: Jake Paul vs. Ben Askren – informácie o zápase

Dlhoočakávaný zápas medzi YouTuberom Jakom Palom a UFC veteránom Benom Aksrenom sa uskutoční 17. apríla. Viac informácii si prečítajte...

Deontay Wilder vs. Tyson Fury - box

Kalendár slovenských a zahraničných zápasov v boxe 2024

Pozrite sa na najzaujímavejšie česko-slovenské a zahraničné galavečery v boxe. Prinášame vám prehľadný kalendár akcií u nás i vo svete.🏆

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...