Box: Jake Paul vs. Ben Askren – informácie o zápase

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Dlhoočakávaný zápas medzi YouTuberom Jakom Palom a UFC veteránom Benom Aksrenom sa uskutočnil 17. apríla. Viac informácii si prečítajte v tomto článku.

Ben Askren Foto: Webitect/Shutterstock

Box: Jake Paul vs. Ben Askren - informácie (YouTuber vs. MMA šampión)

Zápas v boxe medzi slávnym YouTuberom Jakem Paulom a bývalým šampiónom MMA organizácií Bellator a One Championship Benom Askrenom je oficiálne dohodnutý. Uskutočnil sa 17. apríla 2021 v Kalifornii. Takéto zápasy zaujímavých známych osobností sú vo svete čoraz viac populárne. Kliknite tu a sledujte naživo zápasy bojových športov zadarmo.

Box sleduj priebeh zápasu tu

Kontroverzný Jake Paul, ktorý ma na YouTube viac ako 20 miliónov sledujúcich, vo svojej kariére zatiaľ odboxoval iba dva zápasy. V oboch prípadoch však zvíťazil. Naposledy to bolo na galavečere Tyson vs. Jones Jr., kde porazil bývalého basketbalistu NBA Natea Robinsona. Paul zároveň v posledných mesiacoch často slovne provokoval aj Conora McGregora a ďalších profesionálnych fighterov, ktorých vyzýval na súboj.

  • Jake Paul: box – 2 výhry, 0 prehier
  • Ben Askren: MMA – 19 výhier, 2 prehry

Ozval sa mu veterán UFC Ben Askren. Vynikajúci wrestler, ktorý v kariére dominoval veľkou silou na zemi pri submisiách. Slabý však určite nebude ani v boxe, pretože má dlhoročné skúsenosti so zmiešanými bojovými umeniami.

Šokujúce víťazstvo YouTubera

Očakávaný zápas sa napokon skončil veľmi prekvapujúcim víťazstvom YouTubera. Jake Paul využil svoje skúsenosti z boxu a bývalého víťaza Bellatoru, ktorý očividne nebol v najlepšej forme, knokautoval už po dvoch minútach.

Jake Paul vs. Ben Askren - fight card, program a výsledky

Aj keď žiadne ďalšie zápasy na tento termín zatiaľ neboli potvrdené, je pravdepodobné, že okrem súboja Paul vs. Askren na fight card pribudnú aj ďalšie predzápasy.

Jake Paul vs. Ben Askren - livestream zadarmo, online prenos a PPV

Tento zápas bude možné sledovať prostredníctvom livestreamu cez Pay-Per-View, i keď cena za tento prenos zatiaľ nebola oznámená. Práve PPV prenosy z boxu sú v poslednej dobe veľmi populárne, keďže nie všetky zaujímavé súboje sa dajú sledovať v televízii. Tento spôsob streamovanie za poplatok využíva na vysielanie svojich galavečerov aj česko-slovenská MMA organizácia Oktagon.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.