GCF - znovuzrodená MMA organizácia, info, bojovníci, turnaje

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší hráč na česko-slovenskej scéne zmiešaných bojových umení. Organizácia GCF je späť a ohlásila odvážne plány. Všetky dôležité informácie sa dozviete v článku.

HISTÓRIA
NOVÁ ÉRAVÉMOLA
BOJOVNÍCITURNAJELIVESTREAM

GCF Foto: Profimedia

Hodnotenie organizácie GCF: 8,3/10

  • Úroveň a kvalita bojovníkov: GCF dáva priestor mladým začínajúcim zápasníkom
  • Kurzová ponuka: turnaje a zápasy GCF by sa mali čoskoro objaviť v ponuke stávkových kancelárií

Gladiator Championship Fighting (GCF) - začiatky, vznik, história

Značka GCF je najmä v Čechách veľmi dobre známa. Bola to totiž vôbec prvá organizácia, ktorá dala kedysi šancu vyrásť budúcim, dnes už súčasným českým hviezdam. Organizáciu založil a rozbehol sám bývalý bojovník Michal Hamršmíd a urobil z nej svojho času najsilnejšiu MMA súťaž na našej domácej scéne.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte bojové športy celkom bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Všetko sa to začalo 5. decembra 2010 premiérovým podujatím v Prahe s názvom GCF 1: Judgement Day. "Súdneho dňa" sa priamo v klietke zúčastnil aj Hamršmíd, no okrem neho už vtedy bojovali mnohé dnes notoricky známe mená českej MMA.

Z tohto podniku vzišli súčasný šampión poloťažkej váhy UFC Jiří Procházka, legendárny Karlos Vémola, ale aj Viktor Pešta, Patrik Kincl, David Kozma a ďalší. Medzi nimi aj mnohí Slováci.

GCF sa začala postupne vytrácať v roku 2016, keď na scénu prišla nová organizácia Oktagon MMA. Z Hamršmídovho veľkého projektu sa stala už viac-menej iba zábava pre skalných členov a fanúšikov. Posledný takýto turnaj GCF 65 sa uskutočnil v novembri 2021 v Příbrame.

Nová éra GCF (MMA organizácia) - informácie, majitelia, promotéri, partneri

Stará známa značka však teraz dostane opäť nový život. V lete 2022 sa pretrvávajúci boom okolo bojových športov rozhodol využiť úspešný českých youtuber Vladimír Kadlec (alias Vláďa Videos). Stal sa spolumajiteľom a novým promotérom GCF a veľkolepým spôsobom oznámil odvážne plány.

Spolu s Kadlecom sa organizície chopili aj ďalší ľudia, ktorí budú pomáhať s chodom celého projektu. V tíme sú podnikateľ Radovan Hypš, taktiež Matěj Kretík, ktorého poznáme ako manažéra Jiřího Procházku, a propagácii pomôže aj PR manažér Jose Koukolíček. Súčasťou projektu stále v zákulisí zostáva aj jeho pôvodný zakladateľ Michal Hamršmíd.

GCF sa vracia na scénu s rovnakým cieľom, s akým na ňu prišla v roku 2010. A síce pomáhať mladým talentovaným bojovníkom odštartovať profesionálnu MMA kariéru a odraziť sa ďalej. Či z toho môže vzniknúť reálna konkurencia pre Oktagon prípadne RFA, ukáže až čas.

GCF: Vladimír Kadlec a Karlos Vémola - video, zrušený titul, opasok a výzva

Vladimír Kadlec oznámil svoh vstup do GCF a návrat organizácie do hry naozaj mimoriadnym spôsobom. Zverejnil video, v ktorom hovorí o svojom "životnom projekte" a zároveň pripomenul, že potrebuje vyriešiť jednu dôležitú vec. Karlos Vémola je totiž ešte stále právoplatným šampiónom GCF, už od roku 2013. Teda, až doteraz.

Vláďa mu oznámil, že ho o titul oficiálne obral a musí vrátiť opasok. Táto verejná výzva rozhodne urobila na domácej MMA scéne rozruch a všetci čakajú na reakciu Vémolu. Toho zhodou okolností v súčasnosti čaká titulový zápas v Oktagone.

Bojovníci GCF

Na tomto mieste neskôr nájdete zoznam zazmluvnených českých, slovenských či zahraničných bojovníkov, ktorí budú bojovať pod krídlami organizácie GCF. V súčasnosti promotéri oficiálne nepotvrdili žiadne mená.

Kalendár GCF - program, turnaje, galavečery

Gladiator Championship Fighting zatiaľ v rámci začiatku novej éry oznámila jeden plánovaný turnaj, ktorý sa uskutoční 9. októbra 2022 v Olomouci. Kompletný kalendár všetkých akcií organizácie nájdete v nasledujúcej tabuľke len čo budú konkrétne podujatia oficiálne potvrdené.

GCF (NOVÁ ÉRA) - PROGRAM TURNAJOV 2022
Podujatie Dátum Miesto
GCF 66: Cage Fight 09.10.2022 Olomouc (Clarion Congress hotel)

Ako sledovať turnaje GCF naživo - priamy prenos, livestream, PPV?

Keďže organizácia GCF sa v súčasnosti rozbieha ako keby nový projekt a prvý turnaj pod novým vedením je ešte ďaleko, v tomto bode nemáme potvrdené informácie o tom, akým spôsobom a kde sa budú dať jej podujatia sledovať naživo.

Každopádne na webe organizície gcfmma.cz sa dozvedáme, že jej hlavnými partnermi sú okrem BJP nadácie Jiřího Procházku aj televízia Nova Sport 2 a stávková kancelária Fortuna. To nám môže naznačovať, kde by sme mohli v budúcnosti očakávať živé prenosy. Samozrejme, pravdepodobný je aj vlastná oficiálna online PPV platforma.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy pôvodne vznikla organizácia GCF?

Gladiator Championship Fighting založil v roku 2010 dnes už bývalý úspešný český MMA bojovník Michal Hamršmíd, ktorý sa premiérového turnaja aj sám zúčastnil ako športovec. Viac o vzniku a histórii GCF si prečítajte v článku

2️⃣ Kto je novým promotérom GCF?

Vedenia organizácie GCF sa v lete 2022 ujal jeden z najúspešnejších českých youtuberov Vladimír Kadlec, známy aj pod menom Vláďa Videos. V jeho tíme je však viac ľudí, medzi nimi stále aj pôvodný zakladateľ Michal Hamršmíd. Viac informácií o novom vedení organizácie nájdete TU

3️⃣ Kedy sa uskutoční prvý turnaj novej éry GCF?

Prvým turnajom v novej ére organizácie  by mal byť galavečer GCF 66: Cage Fight, ktorý sa bude konať 9. októbra 2022 v Olomouci.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.