Karlos Vémola je nový šampión poloťažkej váhy Oktagon MMA

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu 23. júla sme na pražskej Štvanici spoznali nového šampióna poloťažkej váhy česko-slovenskej organizácie Oktagon MMA. Podľa predpokladov sa ním stal Karlos Vémola, ktorý v súboji o titul zdolal Srba Aleksandara Iliča už v prvom kole.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 34 Štvanice (Praha): Karlos Vémola získal titul v poloťažkej váhe

Najkrajší turnaj roka a možno i celej histórie Oktagon MMA v Čechách a na Slovensku sa podaril dokonale. Ikonický galavečer na pražskej Štvanici pod holým nebom priniesol niekoľko skvelých súbojov a vyvrcholil tým najdôležitejším. Karlos Vémola v boji o uvoľnený opasok v poloťažkej váhe vyzval srbského legionára Aleksandara Iliča.

Česká hviezda sa nechala priniesť na pľac v kráľovskom rúchu, korune a na tróne, podobne ako Tyson Fury pred svojím posledným zápasom na Wembley. Bol to epický príchod legendy, ktorá doslova vyžarovala sebavedomím. A oprávnene.


Kliknite TU a založte si účet v Tipsporte

  • Získajte ihneď ZADARMO 30 € bonus
  • Využite vstupný bonus až 4 000 €
  • Získajte kompletný prístup ku športovým streamom na Tipsport TV

Súboju predchádzal ostrý "trash talk" najmä zo strany Srba, ktorý na favorizovaného Vémolu útočil až prekvapivo drzým spôsobom. V klietke však už taký ostrý nebol. Český "Terminátor" ho totiž vybavil za necelé štyri minúty. Tradičným vémolovským spôsobom si počkal na takedown a potom už nepustil. Karlos nasadil súperovi "arm triangle" a ten sotva stihol odklepať pred stratou vedomia.

Karlos Vémola sa tak za veľkých osláv zaplnených tribún na Štvanici stal novým právoplatným šampiónom poloťažkej váhy Oktagon MMA. Tým však rozhodne nehodlá skončiť.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 34: Štvanice

Karlos Vémola chce titul aj v strednej alebo ťažkej váhe

Po zápase Vémola skôr ako o obhajobe a vyzývateľoch hovoril o tom, aké tituly chce získať ďalej. Jeden pás šampióna mu nestačí. "Teraz sa zameriam na opasok v strednej váhe, kam patrím. Alebo aj v ťažkej váhe," uviedol čerstvý kráľ light heavyweight divízie Oktagon MMA.

Ako je známe, Karlos titul Oktagonu v strednej váhe vlastnil. Prišiel však oňho paradoxne pred jeho obhajobou proti Milanovi Ďatelinkovi, pretože nesplnil váhový limit. Ďatelinku síce potom až posmešne "zlikvidoval" po 132 sekundách, no zostal bez opasku. Navyše ho potom na viac ako rok vyradili z ostrého boja zdravotné peripetie s jeho zraneným a niekoľkokrát operovaným ramenom.

Titulová odveta Karlos Vémola vs. Attila Végh na dosah

Vémola však vzápätí dodal, že má záujem tiež obhajovať titul v poloťažkej váhe, lenže neprijme súboj s kýmkoľvek. "Attila Végh a Stephan Pütz sú jediní, proti komu by som v poloťažkej váhe titul obhajoval," povedal Karlos otvorene.

O Attilovi Véghovi dvakrát hovoriť netreba. Vyhral "Zápas storočia" proti Vémolovi v pražskej O2 aréne v novembri 2019 po parádnom knokaute a odvtedy sa v klietke neobjavil. Attila vydal autobiografický film, pripravuje seriál, zúčastňuje sa rôznych reality show ako napr. Let's Dance, točí reklamy a boxuje v exhibičných zápasoch. Svoj návrat do MMA nevylúčil, ale ani nepotvrdil.

Stephan Pütz už má za sebou dva zápasy v Oktagone, keď prehral s Viktorom Peštom a zdolal Martina Zawadu. Tretí, proti Milošovi Petráškovi, ho čaká v októbri 2022 na turnaji Oktagon 36. Je to však multišampión z viacerých popredných svetových organizácií.

Karlos Vémola chce týmto všetkým dokázať, že je najlepším bojovníkom v Oktagone. Ak by sa mu podarilo získať aj opasky v strednej a ťažkej váhe a následne obhájiť poloťažkú váhu proti Véghovi či Pützovi, znova by všetkým dokázal, že...

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.

Martin Buday

UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski - info, termín, tip na výsledok

Meno svojho druhého súpera a tiež dátum zápasu pozná aj Martin Buday❗✨ Slovenský nováčik v UFC sa 13. augusta stretne s Lukaszom Brzeskim.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.