UFC Londýn: Volkov vs. Aspinall - info, kurzy, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Túto sobotu 19. marca zavíta UFC Fight Night do Londýna. V známej O2 Arene nás čaká mimoriadne atraktívne podujatie s Angličanom Tomom Aspinallom v hlavnom zápase.

INFORMÁCIE
VOLKOV vs. ASPINALLALLEN vs. HOOKER
FIGHT CARD a VÝSLEDKYLIVESTREAM

Alexander Volkov Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night 196: 8,7/10

  • Dátum a miesto: 19. marca 2022, Londýna, Veľká Británia
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Angličania Aspinall aj Allen v Londýne zvíťazili

Dokázali to. Aspinall aj Allen na domácej pôde a pred vlastnými fanúšikmi obaja vybojovali víťazstvá.

Thomas Aspinall v súboji s Rusom Alexandrom Volkovom uspel tým najmenej pravdepodobným spôsobom a síce v submisii. Súpera dostal na zem už v štvrtej minúte prvého kola a keď mu nasadil priamy "armbar", bolo rozhodnuté.

Ešte rychlejší bol Arnold Allen. Ten Dana Hookera v polovici v prvého kola doslova "zbombardoval" päsťami a lakťami. Novozélanďan nebol schopný pokračovať a Brit vyhral TKO v čase 2:33.

Z víťazstva sa tešil aj fanúšikmi obľúbený Paddy Pimblett. Aj on utiahol Kazulu Vargasa v submisii už v prvom kole, konkrétne v "rear-naked choke".

Atraktívnu bitku medzi Gunnarom Nelsonom a Takasihi Satom vyhral prvý menovaný na body. Veľmi pekné knokauty sme však mohli vidieť v podaní Molly McCann, ktorá "vypla" Luanu Carolinu nádherným lakťom z otočky, no a rýchlymi i presnými rukami sa zaskvel aj Ilia Topuria, ktorý dal dole Jaia Herberta.

sipka Pozrite si kompletný prehľad zápasov a výsledkov na fight card UFC London 2022

UFC Fight Night (Londýn): Volkov vs. Aspinall - informácie, dátum a miesto

Výnimočný večer UFC Fight Night s poradovým číslom 204 a hlavným zápasom v ťažkej váhe v podaní Rusa Alexandra Volkova a Brita Toma Aspinalla s uskutoční v londýnskej O2 Arene už túto sobotu 19. marca 2022 od 18:00 hod SEČ. Toto si rozhodne nechcete nechať ujsť! Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night v Londýne NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ale pozor! UFC v Londýne má tento víkend dva významné zápasy. Obrovská pozornosť totiž mieri aj na hlavný predzápas večera, v ktorom sa predstaví ďalší Angličan Arnold Allen proti Novozélanďanovi Danovi Hookerovi v perovej váhe.

V prvom aj druhom súboji ide o špičkových borcov vo svojich divíziách!

UFC Fight Night: Alexander Volkov vs. Tom Aspinall - analýza, kurzy a tip

UFC svojich ruských športovcov zatiaľ neodstavila a preto sa 33-ročný rodák z Moskvy Alexander Volkov môže predstaviť v tomto veľkom zápase na európskej pôde, kde v súvislosti s inváziou na Ukrajine zrejme nebude čakať vrelé privítanie. Bývalý šampión ťažkej váhy v Bellatore i M-1 Global si však za svojím cieľom, ktorým je titul v UFC, kráča neoblomne.

Muž s prezývkou "Drago" naposledy bojoval v októbri 2021 v Abu Dhabi, kde na body porazil Marcina Tyburu. Jeho posledné výsledky sú však tak trochu ako na hojdačke. Víťazstvá striedajú prehry. Napriek tomu vyzerá jeho celková profi bilancia veľmi dobre: 34 výhier (22 knokautov) – 9 prehier. Stretnúť sa s jeho päsťou nechce asi nikto. Navyše má aj nebezpečné kopy.

Proti nemu bude stáť domáci borec pôvodom z Manchestru Tom Aspinall (28). Tento chlapík zatiaľ nemá v MMA také bohaté skúsenosti ako jeho ruský súper, ale v UFC zatiaľ nepocítil chuť prehry. Debutoval iba v roku 2020 a postupne zdolal Jaka Colliera, Alana Baudota, Andreia Arlovskiho a Sergeya Spivaka. Takmer vždy vo výkone večera.

Aspinall má v profi MMA bilanciu 11 výhier (9 knokautov) – 2 prehry. Je to výborný kickboxer, ktorý svoje zručnosti často a rád využíva aj v klietke. Likviduje súperov rýchlymi päsťami, kopmi, lakťami aj nečakanými otočkami. S čiernym opaskom v brazílskom jiu-jitsu vás však dokáže celkom ľahko aj uškrtiť. Dôležitá informácia: ešte nikdy nebol knokautovaný!

TIP: Tom Aspinall zvíťazí (kurz 1,74sipka Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte!

Tipujeme víťazstvo Toma Aspinalla.

Už podľa kurzov sa očakáva veľmi vyrovnaný zápas. V podstate ide o podobný typ bojovníkov, ktorých môže na pľaci rozdeliť na víťaza a porazeného jediná chyba či zaváhanie pri pokuse o útok. Volkov aj Aspinall totiž takéto veci dokážu využiť na okamžitý úder. Príliš neočakávame, že by sa zápas rozhodoval na zemi. Aj keď absolútne vylúčené to nie je.

Viac ako 80 % tipérov v Tipsporte vkladá svoje peniaze na víťazstvo Angličana. Aspinall naposledy prehral ešte v roku 2016, na druhej strane Volkov má za sebou viac súbojov s ťažšími súpermi. Aj keď s nie stopercentnou istotou, prikloníme sa taktiež na stranu papierového favorita. Veríme, že si Aspinall v Londýne zachová čistý štít v UFC aj naďalej.

UFC London: Arnold Allen vs. Dan Hooker - kurzy a tip

Pozrime sa trochu aj na druhý najdôležitejší zápas tohto turnaja. V ňom sa predstaví ďalší skvelý Angličan Arnold Allen alias "Almighty", ktorý v UFC taktiež doposiaľ neprehral ani jeden zápas a to v nej pôsobí už od roku 2015. Rodák z Ipswichu má 28 rokov a prešiel si už bantamovou, ľahkou, no a v súčasnosti bojuje v perovej váhe. S bilanciou 17–1 a sériou 10 víťazných zápasov v rade je bývalý boxer a kickboxer v tejto divízii obávaným mužom.

Dan Hooker (22–11) je rodák z novozélandského Aucklandu, má 32 rokov a je to bývalý kickboxerský šampión v organizáciách WKF a King in the Ring. Na titul si už siahol aj v domácej AFC a teraz sníva o tom v UFC. Momentálne však nie je na najlepšej ceste. "The Hangman" totiž prehral tri z posledných štyroch zápasov. Favoritom nie je ani tentokrát.

Náš TIP: Arnold Allen zvíťazí (kurz 1,73sipka Stavte si v Tipsporte!

Tipujeme víťazstvo Arnolda Allena.

UFC Fight Night 204 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Na karte zápasov tohto turnaja máme dohromady 13 súbojov. Samozrejme, tú najväčšiu pozornosť pútajú tie posledné na vrchole večera. Odporúčame však zamerať pozornosť aj na ďalšie stretnutia najmä na hlavnej karte. Napr. islandsko-japonskú konfrontáciu Gunnara Nelsona s Takashim Satom alebo bitku Jai Herbert vs. Ilia Topuria.

V nasledujúcej tabuľke nájdete kompletný program zápasov na fight card UFC Fight Night v Londýne a po skončení turnaja aj výsledky jednotlivých duelov.

UFC FIGHT NIGHT: VOKOV vs. ASPINALL - FIGHT CARD, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight Alexander Volkov vs. Tom Aspinall (SUB)
Featherweight Arnold Allen (TKO)
vs. Dan Hooker
Lightweight Paddy Pimblett (SUB) vs. Kazula Vargas
Welterweight Gunnar Nelson (BODY) vs. Takashi Sato
Women's Flyweight Molly McCann (KO) vs. Luana Carolina
Lightweight Jai Herbert vs. Ilia Topuria (KO)
Preliminary card
Featherweight Mike Grundy vs. Makwan Amirkhani (TSUB)
Heavyweight Shamil Abdurakhimov vs. Sergei Pavlovich (TKO)
Light Heavyweight Nikita Krylov vs. Paul Craig (SUB)
Bantamweight
Jack Shore (BODY) vs. Timur Valiev
Women's Strawweight Cory McKenna vs. Elise Reed (BODY)
Flyweight Muhammad Mokaev (SUB) vs. Cody Durden

Kde sledovať UFC on ESPN+ 62: Volkov vs. Aspinall - livestream, priamy prenos a PPV

Livestream z UFC Fight Night tradične nájdete v ponuke livestreamov na TV Tipsport. Stačí mať v priebehu mesiac pretipovaných minimálne 1,20 eur a londýnsky galavečer si pozriete naživo v podstate celkom zadarmo. Ak sa na webe Tipsportu zaregistrujete teraz, máte prístup k športovým prenosom na 7 dní bezpodmienečne a k tomu vstupný 20 eur.

Priamy prenos z UFC v Londýne bude v sobotu večer vysielať televízia Premier Sport 1. Tešiť sa znova môžete na odborný česko-slovenský komentár plný zaujímavých postrehov.

Turnaje UFC vysiela už pravidelne naživo aj internetová platforma VOYO. Tá vám okrem priameho prenosu ponúkne aj záznam z podujatia kedykoľvek neskôr. Predplatiť si ju môžete už za 5,99 eur mesačne.

A napokon je tu aj oficiálny UFC Fight Pass, ktorý si môžete kúpiť priamo na webe organizácie UFC, ale v porovnaní s ostatnými možnosťami vás to vyjde zbytočne draho.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday

Martin Buday už pozná dátum debutu aj prvého súpera v UFC

Slovenský bojovník Martin Buday sa dozvedel meno svoho prvého súpera v ťažkej váhe UFC. Je ním Američan Chris Barnett a stretnú sa 16....

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌