Sledujte UFC Londýn 2022 naživo - livestream a priamy prenos

Tento víkend s v londýnskej O2 Arene uskutoční výnimočný turnaj UFC Fight Night, ktorý proti sebe postaví niekoľko zaujímavých borcov. Poradíme vám, kde si to môžete pozrieť naživo aj celkom zadarmo.

Nikita Krylov (UFC) Foto: Dokshin Vlad/Shutterstock.com

UFC Fight Night: Volkov vs. Aspinall - informácie, dátum a miesto

Bude to výnimočný turnaj už z niekoľkých dôvodov. UFC opäť prichádza do Európy. Hlavnú úlohu tohto galavečera budú hrať Angličania. A v hlavnom zápase uvidíme aj známeho ruského bojovníka. Moskovčan Alexander Volkov totiž v ťažkej váhe vyzve domáceho Thomasa Aspinalla. To všetko sa uskutoční v O2 Arene v Londýne v sobotu 19. marca 2022 už od 18:00 hod SEČKliknite sem, stavte si a sledujte UFC 271 naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať UFC London 2022 zadarmo - livestream na Fortuna TV

Ak patríte medzi nadšených fanúšikov UFC a nenecháte si ujsť žiadny významný turnaj, rozhodne by ste mali vidieť aj toto podujatie. Spôsobov, ako ho môžete sledovať je hneď niekoľko.

Na začiatku vám odporúčame ten najjednoduchší a najdostupnejší zrejme pre každého. Turnaje UFC pravidelne vysielajú naživo prostredníctvom svojich livestreamov aj weby slovenských stávkových kancelárií ako napr. Fortuna.

A to dokonca celkom zadarmo. Stačí byť registrovaným zákazníkom a mať na svojom hráčom konte akýkoľvek pozitívny zostatok kreditu. Fortuna TV je vám potom dostupná kedykoľvek s celou svojou ponukou.

Navyše, ak sa vo Fortune zaregistrujete teraz, ako darček vás čaká zaujímavý vstupný bonus v podobe 30-eurovej stávky celkom bez rizika. A k tomu, samozrejme, okamžitý prístup k živým športovým prenosom. Takže si môžete na UFC v Londýne vsadiť a ešte si ho vychutnať aj naživo na jednom mieste a na akomkoľvek zariadení.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC on ESPN+ 62 - priamy prenos v televízii aj PPV

Streamovať bude londýnsky galavečer aj americká televízia prostredníctvom svojej platenej platformy ESPN+. Vy ju však nepotrebujete. UFC Fight Night s Volkovom a Aspinallom totiž bude v sobotu večer vysielať v priamom prenose opäť aj obľúbený športový kanál Premier Sport 1.

Televízia známe predovšetkým vďaka zápasom z anglickej futbalovej Premier League, ale po novom napr. aj z Ligy majstrov, začína prenos od 21:00 hod. Opäť vás čakajú českí či slovenskí komentátori s odborným backgroundom, takže dostanete skvelú podporu a detailné informácie o všetkom, čo sa na pľaci udeje.

UFC si už nejaký ten piatok môžete vždy pozrieť naživo aj prostredníctvom stále viac rozšírenej internetovej platformy VOYO. Môžete ju mať už za 5,99 eur mesačne a pozor – všetky športové prenosy sú tu kedykoľvek pozriete aj zo záznamu.

Samozrejme, stále je tu aj UFC Fight Pass. V prípade, že sa nachádzate mimo územia Slovenska, kde služby tuzemských televízií a internetových streamov nemôžete využiť, je to jedna z možností. Cenovo však vychádza podstatne drahšie.

UFC Fight Night 204 - fight card, program, zápasy, bojovníci

Turnaj s hlavným zápasom v ťažkej váhe sme tu nemali už dlho. Tento bude mať navyše v súčasnej dobe zvláštny boj, ktorému pomôže aj umiestnenie na území Veľkej Británie.

Istotne, súboj Alexandra VolkovaTomom Aspinallom je top zápasom večera, zaujať musia aj ich predskokani, Angličan Arnold Allen a Novozélanďan Dan Hooker. Ale na karte máme aj bitku Gunnara Nelson s Takashi Satom, predstavia sa Paddy Pimblett, Ilia Topuria, Molly McCann, Nikita Krylov a mnohí ďalší.

sipka Prečítajte si kompletnú fight card UFC London 2022, analýzy aj tip na víťazov hlavných súbojov a inšpirujte sa!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Alexander Volkov

UFC Londýn: Volkov vs. Aspinall - info, kurzy, livestream

Túto sobotu 19. marca zavíta UFC Fight Night do Londýna❗🎙️ V O2 Arene nás čaká atraktívne podujatie s Angličanom Tomom Aspinallom v hlavnom...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Fortuna - stav si bez rizika!

Fortuna: tipujte bojové športy s bonusmi

Stávková kancelária Fortuna 🥊️ Ako si vytvoriť účet, ako vkladať a vyberať peniaze, Fortuna TV + priame prenosy z UFC a stávka 30 € bez...