UFC Fight Night: Vera vs. Cruz - informácie, dátum, zápasy, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti.

Jeden z turnajov UFC Fight Night privíta aj San Diego. V polovici augusta sa tu uskutoční galavečer s hlavným zápasom Marlon Vera vs. Dominick Cruz. A uvidíme aj slovenského borca v ťažkej váhe Martina Budaya.

INFORMÁCIE
VERA / CRUZBUDAY / BRZESKI
FIGHT CARD a VÝSLEDKY – LIVESTREAM

UFC Fight Night (klietka) Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 13. augusta 2022, 23:00 hod
  • Miesto konania: San Diego, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Parádny knokaut v hlavnom zápase, Buday vyhral na body

Favorizovaný Marlon Vera v hlavnom zápase porazil Dominicka Cruza v najlepšom výkone večera nádherným knokautom vo štvrtom kole. Vera z nenápadnej situácie trafil rýchly a presný headkick ľavou nohou priamo na spánok súpera, ten išiel k zemi a bolo rozhodnuté.

Vlaňajších premožiteľ Ľudovíta Kleina, Nate Landwehr bojoval v hlavnom predzápase proti Davidovi Onamovi na tri kolá. Bol to vyrovnaný duel, ktorý Landwehr vyhral na body po "majority decision".

Na hlavnej karte určite zaujal aj súboj Geralda Meerschaerta s Brunom Silvom. Meerschaert ho rozhodol v treťom kole, keď utiahol súpera do "gilotíny" a ten to v submisii vzdal.

Slovákov, samozrejme, najviac zaujímal zápas Martina Budaya proti Lukaszovi Brzeskimu. Bol to veľmi vyrovnaný boj dvoch podobných bojovníkov, ktorý rozuzlili až bodový rozhodcovia. Tí napokon po "split decision" prisúdili tesné víťazstvo Budayovi.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night v San Diegu

UFC Fight Night: Vera vs. Cruz - informácie, dátum a miesto

Zaujímavá bitka bývalého a nádejného šampióna v bantamovej váhe UFC môže v sobotu 13. augusta 2022 do Pechanga Areny v San Diegu prilákať veľa fanúšikov. Dominick Cruz je totiž domácim rodákom a zápasy Marlona Veru bývajú atraktívne na pohľad. Ani vy by ste si to teda nemali nechať ujsť. Kliknite sem, stavte si s parádnym bonusom a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ak už nie kvôli headlinovému zápasu, tak určite kvôli tomu, že v San Diegu sa predstaví aj slovenský bojovník. Martin Buday nastúpi na svoj druhý zápas v ťažkej váhe v rámci UFC proti Poliakovi Lukaszovi Brzeskimu. K tomu sa však dostaneme neskôr.

UFC Fight Night: Marlon Vera vs. Dominick Cruz - analýza, kurzy a tip

Marlon Vera (29) si v roku 2020 prešiel trochu ťažkým obdobím, keď prehral dva z troch zápasov. Nad jeho sily vtedy boli Song Yadong a José Aldo. V júni 2021 sa však Ekvádorčan porazil Daveyho Grant v "Zápase večera", v novembri potom parádnym front kickom knokautoval Frankieho Edgara vo "Výkone večera", no a bolo to už tento rok v apríli, keď naposledy zdolal na body aj Roba Fonta. A opäť to bol "Zápas večera".

"Chito" je veľmi komplexný bojovník, ktorého neprekvapí v klietke žiadna situácia. Ešte nikdy vo svojej kariére neprehral zápas pred limitom. Vždy vydržal do konca, i keď nie vždy zvíťazil. Jeho bilancia je 19 výhier (15 pred limitom) – 7 prehier – 1 remíza. V súčasnosti má dobrú formu a je favoritom tohto zápasu.

Dominick Cruz (36) je bývalý šampión organizácií Total Combat, Wordl Extreme Cagefighting a napokon aj UFC. Titul v bantamovej váhe mu patril de facto šesť rokov. Pripravil ho oň až Cody Garbrandt v decembri 2016. Po tejto prehre sa v na pľaci neobjavil takmer štyri roky. Vrátil sa až v máji 2020 rovno do titulovej bitky s Henrym Cejudom, ale tesne pred koncom druhého kola bol po tvrdom kolene knokautovaný.

Vlani sa mu však darilo. Porazil Caseyho Kenneyho aj Pedra Munhoza. Ešte stále teda živí nádej, že by mohol pred koncom svojej kariéry siahnuť na opasok šampióna poslednýkrát. Cruz má výbornú bilanciu 24 výhier – 3 prehry, nerád sa však v klietke váľa po zemi. Je to postojár, ktorý využíva najmä rýchle ruky a klinče. Až 16 zápasov vyhral na body.

TIP: Marlon Vera zvíťazí (kurz 1,53sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Stavte si na výsledok vo Fortune!

Vzhľadom na to, že Vera je komplexnejším typom bojovníka, je v ideálnom veku a jeho motivácia priblížiť sa k titulu je zrejme oveľa väčšia, keďže ho ešte nikdy nezískal, je miernym favoritom tohto zápasu. A z rovnakých dôvodov mu veríme aj my. Nezabúdajme na jeho skvelý formy z posledný rok. Cruz je síce ostrieľaný veterán, ktorý má doma vo vitrínke množstvo ocenení, ale bude preňho ťažké udržať tento zápas v postoji. Naopak Chito Vera môže útočiť z každej pozície. Tipujeme jednotku.

UFC Fight Night: Martin Buday vs. Lukasz Brzeski (slovenský zápas)

Pozrime sa jedným okom aj na súboj Martina Budaya, ktorý sme si zanalyzovali už v predchádzajúcom článku. Bude to druhý zápas slovenského borca ťažkej váhy v organizácii UFC. Ten prvý proti Chrisovi Barnettovi vyhral. Teraz však bude čeliť tzv. svojej poľskej dvojičke. Lukasz Brzeski je skutočne podobným typom fightera ako Buday. V UFC je takisto nováčik. Ako to dopadne?

sipka Pozrite si našu analýzu, kurzy a tip na výsledok zápasu Buday vs. Brzeski

Martin Buday Foto: OKTAGON MMA

UFC Fight Night: Vera vs. Cruz - karta, program, zápasy, výsledky

V nasledujúcej tabuľke nájdete aktuálnu fight card tohto turnaja, ktorá sa v priebehu uplynulých dní a týždňov upravovala a kompletizovala. V prípade ďalších zmien ju budeme, samozrejme, priebežne aktualizovať. Po skončení turnaja tu tiež nájdete aj výsledky všetkých zápasov s časmi a spôsobmi ukončenia.

UFC FIGHT NIGHT: VERA vs. CRUZ
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Bantamweight Marlon Vera (KO)
4(2:17) Dominick Cruz
Featherweight Nate Landwehr (BODY) 3(5:00) David Onama
Women's Strawweight Yazmin Jauregui (BODY) 3(5:00) Iasmin Lucindo
Light heavyweight Devin Clark 3(1:18) Azamat Murzakanov (TKO)
Women's Bantamweight
Ariane Lipski
1(1:05) Priscilla Cachoeira (TKO)
Middleweight Bruno Silva 3(1:39) Gerald Meerschaert (SUB)
Preliminary card
Catchweight (120 lbs) Angela Hill (BODY) 3(5:00)
Lupita Godinez
Heavyweight Martin Buday (BODY) 3(5:00) Lukasz Brzeski
Women's Flyweight Cynthia Calvillo 3(5:00) Nina Nunes (BODY)
Lightweight Gabriel Benítez (TKO) 1(3:35) Charlie Ontiveros
Bantamweight Youssef Zalal 3(5:00)
remíza
Da'Mon Blackshear
Flyweight Ode' Osbourne 1(2:59) Tyson Nam (KO)
Welterweight Jason Witt 1(2:09) Josh Quinlan (KO)

Ako sledovať naživo UFC Fight Night: Vera vs. Cruz - priamy prenos, PPV, livestream online

Tento turnaj UFC Fight Night so slovenskou účasťou si môžete pozrieť aj v priamom prenose v televízii. Vysielať ho bude už tradične Premier Sport 1. Ak tento kanál v ponuke vášho TV operátora nemáte, môžete zvoliť napr. streamovaciu platformu VOYO, ktorá vám UFC prinesie naživo aj zo záznamu.

Spomenieme aj oficiálny medzinárodný PPV (pay-per-view) prístup UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť na jeden turnaj, na konkrétnu časť turnaja, alebo predplatiť na niekoľko mesiacov.

Za nás však odporúčame livestream na Fortuna TV. Prístup k nemu majú zadarmo všetci registrovaní zákazníci tejto stávkovej kancelárie, ktorí týždeň pred konkrétnym podujatím vsadili aspoň jeden tiket a na hráčskom účte majú akýkoľvek kladný zostatok.

Zaujala vás táto ponuka? Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz a dostanete nielen livestreamy zadarmo, ale aj tri vstupné bonusy, ktoré môžete využiť na online stávky a zábavu podľa vášho uváženia.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌