UFC Fight Night: Pudilová vs. Pérez – informácie, zápasy, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend bolo v UFC v akcii ďalšie české meno. Lucie Pudilová sa v Las Vegas postavila proti Fione z Argentíny. Pozrite si výsledky a dôležité informácie o Fight Night s poradovým číslom 232.

LUCIE PUDILOVÁ 🆚 AILÍN PÉREZ
InformácieVýsledky – Livestream

Lucie Pudilová (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night 232: 8,7/10

  • Termín: 18. november 2023, 20:00 hod SEČ
  • Miesto: UFC APEX, Las Vegas, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky UFC Vegas 82: Pudilová prehrala na body, Allen utiahol Craiga pod krkom

Češka Lucie Pudilová vo svojom treťom zápase po návrate do UFC neuspela. Ailín Pérez podľahla v troch kolách na body. Nebo to síce úplne jednostranný zápas, no Argentínčanka mala jasne viac trafených úderov, signifikantných úderov aj takedownov. V treťom kole sa Pudilová snažila zvrátiť situáciu, ale napriek tomu rozhodcovia prisúdili víťazstvo súperka v pomere 29:27, 29:28 a 29:28.

Ďalší zaujímavý ženský zápas na turnaji vyhrala Amanda Ribas nad Luanou Pinheiro technickým knokautom zhruba minútu pred koncom časového limitu. Koniec prišiel po kombinácii krásneho "spinning wheel kicku" a následných dokončovacích úderov.

V hlavnom zápase turnaja sa tešil domáci Američan Brendan Allen, ktorý v súboji stredných váh porazil Paula Craiga v submisii na začiatku tretieho kola, keď dobre uchytil "rear-naked choke" a Škót musel odklepať.

Kompletné výsledky turnaja UFC Vegas 82 nájdete TU »

UFC Fight Night 232: dátum, čas, miesto, informácie (preview)

Opäť doma v APEX Centre. Slávna zámorská organizácia si na víkend z 18. novembra na 19. novembra 2023 pripravila ďalší turnaj zo série UFC Fight Night s poradovým číslom 232. Galavečer štartuje v sobotu večer od 20:00 hod SEČ, zápasy hlavnej karty prídu na rad po 23:00, takže to môžeme vidieť aj v celkom prijateľnom čase. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC NAŽIVO sipka

Podujatie ja zaujímavé najmä svojím hlavným zápasom, v ktorom na seba narazia dvaja nebezpeční borci zo strednej váhy Brendan Allen a Paul Craig, ale aj ďalšími bojovníkmi z druhého sledu, no a, samozrejme, účasťou českej zápasníčky Lucie Pudilovej. Jej súperku a šance na víťazstvo si v tomto článku zanalyzujeme.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 232
🥊️ Hlavný zápas: Brendan Allen – Paul Craig
🗓️ Dátum a čas: 18. november 2023, 20:00 hod
🌎 Miesto konania: UFC APEX, Las Vegas, USA
▶️ Live stream: Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Fight Night: Lucie Pudilová vs. Ailín Pérez (women's bantamweight) – analýza, kurzy a tip

Rodáčky z Příbramy, Lucie Pudilová (29) sa do UFC vrátila vlani po dvoch rokoch, ktoré strávila pod krídlami česko-slovenskej organizácie Oktagon MMA. Comeback zažila parádny, keď Číňanku Yanan Wu knokautoval v druhom kole. V apríli tohto roku však podľa Joselyne Edwards na body tesne po "split decision".

Do najbližšieho zápasu tak Češka s profi bilanciou 14 výhier – 8 prehier ide s jasným cieľom odčiniť predchádzajúci nezdar. Aj keď nie je favoritkou, chce využiť svoje skúsenosti a miernu fyzickú prevahu, keďže je od súperky o niečo vyššia, a tiež skvelú kondičku, keďže nemá problém vydržať aj dlhé trojkolové bitky – má ich na konte až 16.

🇨🇿
LUCIE PUDILOVÁ
H2H
POROVNANIE
🇦🇷
AILÍN PÉREZ
14–8 bilancia 8–2
3–0 KO/TKO 4–0
2–1 submisia 1–1
9–7 rozhodnutie 4(3)–0
29 rokov vek 29 rokov
173 cm výška 165 cm
61 kg váha 61 kg
kickbox bojový štýl kickbox

Argentínčanka Ailín Pérez (29) s prezývkou "Fiona" možno nemá zatiaľ za sebou tak bohatú profesionálnu kariéru, ale môže sa pýšiť skvelými číslami. Na konte má v súčasnosti 8 výhier a 2 prehry. Je prevažne postojárkou, na zemi sa už tak dobre necíti.

Pérezová debutovala v UFC iba minulý rok. Na úvod síce prehrala so Stephanie Egger po submisii 6 sekúnd pred koncom druhého kola, no v júli tohto roka zaknihovala prvý triumf v organizácii, keď zdolala na body Ashlee Evans-Smith.

NÁŠ TIP: Pudilová zvíťazí (kurz 2,45sipka Stavte si vo Fortune bez rizika!

  • Pomerne jasnou papierovou favoritkou je síce Argentínčanka, no my sa prikláňame skôr k víťazstvu českej bojovníčky. Pudilová je vyššie, má dlhšie ruky, dokáže si tak udržať súperku od tela aj lepšia triafať. Aj keď nie je vyslovene grapplerkou, nebojí sa ísť na zem, doslova sa vyžíva aj v dlhých zápasoch a celkovo je skúsenejšia a komplexnejši. Takže tipujeme prekvapenie, teda jednotku.
FORTUNA KURZY: PUDILOVÁ vs. PÉREZ
PUDILOVÁ 1 (2,45) ⭐ Remíza X (45,00) PÉREZ 2 (1,55)

UFC Fight Night: Allen vs. Craig – hlavný zápas, karta, program, bojovníci a výsledky

Turnaj, samozrejme, všeobecne láka najmä na hlavný headlineový zápas. Predstavia sa v ňom aktuálna desiatka a trinástka strednej váhy: autor 11 ukončení v prvom kole Brendan Allen a držiteľ 13 výhier na submisiu Paul Craig. Vysokým favoritom tohto americko-škótskeho súboja je prvý menovaný Allen, ktorý ťahá už 5-zápasovú víťaznú šnúru. Nič však nie je zaručené. Stavte si aj na tento zápas vo Fortune sipka

V hlavnom predzápase uvidíme ekvádorsko-austrálsku konfrontáciu Michaela Moralesa s Jakeom Matthewsom. Na hlavnej karte sa predstavia aj dve špičkové Brazílčanky Luana Pinheiro a Amanda Ribas, ktoré sa postavia proti sebe. O jediný zápas v ťažkej váhe sa postarajú dvaja konkurenti Martina Budaya, Brit Mick Parkin a Brazílčan Caio Machado.

No a stále upozorňujeme predovšetkým na štart Lucie Pudilovej, ktorá figuruje na karte Prelims v treťom súboji v poradí od začiatku turnaja. Nastúpiť by teda mala už okolo 20:30 hod SEČ.

UFC FIGHT NIGHT: ALLEN vs. CRAIG
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Middleweight Brendan Allen (SUB) 3(0:38) Paul Craig
Welterweight Michael Morales (BODY) 3(5:00) Jake Matthews
Lightweight Chase Hooper (SUB) 1(2:58) Jordan Leavitt
Bantamweight Payton Talbott (SUB) 3(0:58) Nick Aguirre
Women's Strawweight Luana Pinheiro 3(3:53) Amanda Ribas (TKO)
Welterweight Myktybek Orolbai (SUB) 2(4:12) Uroš Medić
Preliminary card
Featherweight Jonathan Pearce 2(3:54) Joanderson Brito (SUB)
Bantamweight Chad Anheliger 3(4:49) Jose Johnson (SUB)
Middleweight Christian Leroy Duncan (TKO) 2(4:24) Denis Tiuliulin
Heavyweight Mick Parkin (BODY) 3(5:00)
Caio Machado
Featherweight Jeka Saragih (KO) 1(1:31) Lucas Alexander
Women's Bantamweight Lucie Pudilová 3(5:00) Ailín Pérez (BODY)
Lightweight Trey Ogden N/C
3(3:11)
Nikolas Motta
Flyweight Charles Johnson 3(5:00) Rafael Estevam (BODY)

Ako sledovať UFC: Pudilova vs Perez sipka LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV naživo online

Stále a vždy platí, že všetky turnaje UFC môžete u nás sledovať naživo na weboch stávkových kancelárií. UFC s Luciou Pudilovou si tak v sobotu večer pozriete úplne zadarmo cez livestream na Fortuna TV. Stačí mať aktívny účet, aspoň jeden vsadený tiket v priebehu týždňa a aspoň pár centov na vašom hráčskom konte v daný deň.

Ďalšou možnosťou, ako si pozrieť tento turnaj live, je televízny priamy prenos na platenom kanáli Premier Sport 1, ktorý sa začína v sobotu v ideálnom čase od 20:00 hod. Uvidíte teda kompletne celý turnaj. V rovnakom čase nájdete prenos aj v ponuke platenej streamovacej služby VOYO.

A napokon je vždy k dispozícii aj oficiálny PPV (pay-per-view) stream cez UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť a sledovať na webe alebo aj priamo v mobilnej aplikácii UFC.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Aký je presný čas zápasu Lucie Pudilovej na UFC Fight Night?

Lucie Pudilová nastúpi v rámci turnaja UFC Fight Night 232 už túto sobotu 18. novembra 2023 zhruba od 20:30 hod SEČ.

2️⃣ Kto je súperka Lucie Pudilovej v UFC na tomto turnaji?

Súperkou Lucie Pudilovej na víkendovom turnaji v Las Vegas je Argentínčanka Ailín Pérez, ktorá má doposiaľ výborné výsledky v profi MMA. Analýzu, kurzy a tip na výsledok zápasu nájdete TU »

3️⃣ Kde sledovať UFC zápas Lucia Pudilová vs. Ailín Pérez?

Tento zápas môžete na území Slovenska sledovať naživo rôrznymi spôsobmi v televízii aj na internete. K dispozícii je dokonca aj livestream zadarmo.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Oktagon 49

Oktagon 49: Moeil vs. Todev o titul – informácie, fight card, výsledky

Z Veľkej Británie sa Oktagon MMA presunul do Nemecka. V Kolíne nad Rýnom sa totiž bojovalo o titul v ťažkej váhe!

Stavte si bez rizika a sledujte Fight Night Challenge naživo vo Fortune!

Fight Night Challenge 5: Momo vs. Hossa – informácie, zápasy, výsledky

Slovenská showbiz-bojová organizácia Fight Night Challenge sa prezentovala v decembri s ďalším turnajom. Videli sme zaujímavé boxerské...