UFC Fight Night: Pavlovich vs. Blaydes - info, zápasy, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Las Vegas zažilo zemetrasenie, no netrvalo príliš dlho. Špičková rusko-americká bitka v ťažkej váhe trvala iba tri minúty. Pozrite si kartu zápasov a kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night 222.

INFORMÁCIE
PAVLOVICH vs. BLAYDES
VÝSLEDKY❗– LIVESTREAM

Curtis Blaydes (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,8/10

  • Dátum a čas: 22. apríl 2023, 22:00 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Sergei Pavlovich knokautoval Blaydesa už v prvom kole

Dlhoruký ruský pästiar Sergei Pavlovich v súboji trojky a štvorky v ťažkej váhe porazil nebezpečného Curtisa Blaydesa vďaka jednej dobre trafenej a nasledujúcim dodatočným ranám už v polovici prvého kola. Takéto rozuzlenie nebolo prekvapením. Čakali sme iba na to, komu sa podarí toho druhého trafiť skôr. Rus po zápase naznačil, že jednoznačne chce opasok.

 

Parádne ukončenie sme videli aj v hlavnom predzápase turnaja. Bruno Silva taktiež už v polovici prvého kola trafil Brada Tavaresa tvrdým kolenom a ukončil to jednou následnou ranou, po ktorej už rozhodca zápas odmával.

 

Kvôli nepríjemnej zrážke hlavami tesne pred koncom prvého kola bol predčasne ukončený a anulovaný zápas medzi Bobbym Greenom a Jaredom Gordonom. Samozrejme "no contest".

V jedinom ženskom zápase na hlavnej karte si Iasmin Lucindo poradila s Brogan Walker-Sanchez celkom presvedčivo na body. A na body, i keď tesne po "split decision" vyhral aj Jeremiah Wells nad Matthew Semelsbergerom.

Kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night 222 nájdete TU sipka

UFC Fight Night: Pavlovich vs. Blaydes - informácie, preview, dátum, čas a miesto

Populárna UFC sa vracia späť domov do Las Vegas. Turnaj UFC Fight Night číslo 222 s hlavným zápasom v ťažkej váhe medzi aktuálnou trojkou a štvorkou rebríčka sľubuje parádne divadlo. Rus Sergei Pavlovich a Curtis Blaydes sa pobijú možno aj o to, kto z nich bude najbližšie bojovať o titul proti Jonovi Jonesovi. Poduajtie sa začína v sobotu 22. apríla 2023 od 22:00 hod v známom UFC Apex Centre. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 222
🥊️ Hlavný zápas: Sergei Pavlovich – Curtis Blaydes
🗓️ Dátum a čas: 22. apríl 2023, 22:00 hod
🌎 Miesto: UFC Apex, Las Vegas, USA
💻 Livestream Tipsport TV, Fortuna TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Fight Night: Sergei Pavlovich vs. Curtis Blaydes (heavyweight) - analýza, kurzy a tip

Bývalý šampión organizácia Fight Nights Global Sergei Pavlovich (30) už tri roky v UFC naháňa strach všetkým súperom. Pri svojom debute v tejto elitnej organizácii síce podľahol Alistairovi Overeemovi, no potom vyhral päť zápasov v rade. Postupne knokautoval Macela Golma, Maurica Greena, Shamila Abdurakhimova, Derricka Lewisa a naposledy v decembri Taia Tuivasu.

Zaujímavosťou je, že tento 191 cm vysoký Rus je považovaný za bojovníka s najväčším "Ape Indexom". Ide o pomer dĺžky rúk k celkovej výške postavy. Čo je určite jeden z hlavných dôvodov, prečo Pavlovich knokautuje jedného súpera za druhým. V profi kariére ma na konte 17 výhier a iba 1 prehru, pričom až 14-krát vyhral KO/TKO.


Rodák z Illinois Curtis Blaydes (32) je bývalý wrestler, ktorý v roku 2012 získal zlato na americkom šampionáte NJCAA. Profesionálnej MMA sa venuje od roku 2014. V UFC debutoval v 2016 a dostal vtedy poriadny výprask od Francisa Ngannoua. Odvtedy však už prehral iba dvakrát. Z toho jedna prehra bola opäť s Ngannouom a opäť TKO. Nie je to jeho obľúbený súper.

Ani "Razor", ako znie prezývka 193 cm vysokého Američana, však nie je obľúbeným protivníkom pre iných fighterov. Vlani knokautoval Chrisa Daukausa aj Toma Aspinalla. Celkovo má v profi MMA na konte 17 výhier a 3 prehry. Bilancia knokautov je 12–3 v jeho prospech.

NÁŠ TIP: Blaydes zvíťazí (kurz 1,53sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO

TIPSPORT KURZY: PAVLOVICH vs. BLAYDES
PAVLOVICH 1 (2,33) Remíza X (45,00) BLAYDES 2 (1,53)

Favoritom je podľa bookmakerov Američan, ale očakávame absolútne nepredvídateľný zápas. Pri strete takýchto dvoch knokauterov môže rozhodnúť jediná sekunda, jedno malé zaváhanie, jeden jediný dobre trafený úder. A také majú vo svojom repertoári obaja. Pavlovich má dlhé ruky a dosah až 213 cm. Blaydes je zase o niečo vyšší a zručnejší aj vo wrestlingových chvatoch. Tipujeme dvojku.

UFC Fight Night 222 - karta, program, zápasy, bojovníci a výsledky

Okrem Pavlovicha s Blaydesom sa na karte zápasov objavujú aj ďalšie známe mená. Sú to napr. Brad Tavares, Iasmin Lucindo, Mohammad Usman, brát slávneho Kamaru Usmana, Karol Rosa a pod.

UFC FIGHT NIGHT: PAVLOVICH vs. BLAYDES
KARTA, ZÁPASY, BOJOVNÍCI, VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight
Sergei Pavlovich (TKO) 1(3:08) Curtis Blaydes
Middleweight Brad Tavares 1(3:35) Bruno Silva (TKO)
Lightweight Bobby Green N/C Jared Gordon
Women's Strawweight Iasmin Lucindo (BODY) 3(5:00) Brogan Walker-Sanchez
Welterweight Jeremiah Wells (BODY) 3(5:00) Matthew Semelsberger
Preliminary card
Lightweight Ricky Glenn 1(1:35) Christos Giagos (KO)
Bantamweight Rani Yahya 1(3:42) Montel Jackson (KO)
Women's Featherweight Karol Rosa 3(5:00) Norma Dumont (BODY)
Heavyweight Mohammad Usman (BODY) 3(5:00) Junior Tafa
Featherweight Francis Marshall 3(5:00) William Gomis (BODY)
Bantamweight Brady Hiestand (TKO) 3(4:21) Danaa Batgerel

Ako sledovať UFC on ESPN+ 80 (UFC Vegas 71): Pavlovič vs. Blaydes NAŽIVO - livestream zadarmo, priamy prenos, PPV

Aj tento turnaj UFC Fight Night budete môcť cez víkend sledovať v priamom prenose na Premier Sport 1 a tiež na VOYO. Vysielanie sa začína už po polnoci, v nedeľu 23.4. od 01:00 hod. Ak by ste nemali inú možnosť, môžete si zakúpiť aj oficiálne PPV: UFC Fight Pass.

Máme však lepší nápad. Online livestream cez TV Tipsport môžete sledovať celkom zadarmo. Stačí, ak ste v pribehu uplynulých dní na Tipsporte ako registrovaný zákazník pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz ako nový zákazník a dostanete okamžite dostanete prístup ku všetkým športovým prenosom na prvých sedem dní aj bez nutnosti uzatvoreného tiketu a k tomu aj 20 EUR vstupný bonus k prvému vkladu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Pavel Polakovič

The Ring: Polakovič vs. Delgadillo - informácie, zápasy, výsledky

Český boxer Pavel Polakovič vybojoval na turnaji The Ring v Olomouci životný úspech. Po víťazstve nad Mexičanom získal titul CISSB WBC.

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...

Red Face Reloaded - účastníci, fight card a výsledky

Red Face Reloaded - účastníci, fight card a výsledky

Do rýchlo rastúcej česko-slovenskej scény bojových športov pribúda nový projekt❗☝