UFC Fight Night: Ortega vs. Rodriguez - info, program, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC Fight Night tentokrát zavíta na Long Island a ponúkne nám súboj dvoch horúcich ašpirantov na titul vo Featherweight division. Prečítajte si viac.

INFORMÁCIEANALÝZAVÝSLEDKY – NAŽIVO

Bruce Buffer (UFC) Foto: Dokshin Vlad/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 16. júla 2022, 17:00 hod
  • Miesto konania: Elmont, New York, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Ortega sa škaredo zranil, Rodriguez zvíťazil

Hlavný zápas večera na Long Islande sa skončil veľmi rýchlo a veľmi nepekným spôsobom. Obaja borci sa v druhej polovici prvého kola dostali na zem. V grapplingovom súboji sa najviac Yair Rodriguez snažil o submisiu. Brianovi Ortegovi sa akosi podarilo vyslobodiť rameno zo súperovho zovretia, ale s bolestivým výkrikom spadol na zem. Jeho rameno sa totiž v istom momente súboja úplne vykĺbilo.

Lekár teda v čase 4:11 v 1. kole zápas zastavil a Rodriguez vyhral po technickom knokaute kvôli Ortegovmu zraneniu. Víťaz však férovo vyzval súpera, že si súboj môžu kedykoľvek zopakovať.

Predčasne sa skončil aj hlavný predzápas, nie však kvôli zraneniu. Amanda Lemos jednoducho zvládla utiahnuť Michele Waterson do "gilotíny" v 2. kole a bolo hotovo.

Číňan Li Jingliang ukázal proti Muslimovi Salikhovi veľké odhodlanie. S blížiacim sa záverom 2. kola na súpera zatlačil sériov tvrdých a presných úderov a po niekoľkých dobre trafených pästiach aj lakťoch zvíťazil TKO.

Zápasom večera sa stal súboj Matta Schnella so Su Mudaerjim. Od samého začiatku vyrovnaný, tvrdý, krvavý duel plný zvratov sa v 2. kole dostal na zem, kde v poslednej minúte Schnell získal výraznú prevahu, dobre si súpera uchytil do "triangle choke" a v podstate ho priškrtil.

sipka Pozrite si kompletné výsledky UFC Fight Night: Ortega vs. Rodriguez

UFC on ABC 3: Ortega vs. Rodríguez (Long Island) - informácie, dátum a miesto

V sobotu 16. júla 2022 od 17:00 hod sa v UBS Aréne, ktorá je domovom hokejistov New York Islanders, začne veľmi zaujímavý turnaj UFC Fight Night s hlavným zápasom v perovej váhe Brian Ortega vs. Yair Rodriguez. Tešiť sa však môžeme na viaceré známe mená a kvalitu z mužskej i ženskej MMA. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Brian Ortega vs. Yair Rodriguez - analýza, kurzy a tip

Tridsaťjedenročný Brian Ortega už dvakrát bojoval o titul v perovej váhe UFC. Zatiaľ však neúspešne. Keďže to však boli jeho jediné dve prehry v organizácii aj v kariére, stále je dvojkou v divízii. V tejto pozícii stále čaká na svoju ďalšiu šancu. Delí ho od nej možno iba jediné víťazstvo.

"T-City", ako znie je prezývka, je bývalým šampiónom organizácie Resurrection Fighting Alliance, ktorá má rovnakú skratku RFA, ako u nás známa Real Fight Arena.

Rodák z Los Angeles je pomerne komplexným bojovníkom, ktorý si poradí v postoji i na zemi. Jeho profi bilancia je 15–2. Ako sme už spomínali, jediné dve prehry utŕžil v titulových zápasoch a to proti naozaj veľkým menám: Max Holloway a Alexander Volkanovski. Práve jeho posledný stret s Volkanovskim (25. septembra 2021) sa zapísal do dejín ako najlepší zápas roka.

Mexičan Yair Rodríguez sa do UFC dostal v roku 2014 vďaka víťazstvu na turnaji The Ultimate Fighter: Latin America. A odvtedy sa v rebríčku vyšplhal poriadne vysoko. Aj on sa už dostal do konfrontácie s Maxom Hollowayom, bol to jeho posledný zápas v novembri minulého roka, ale taktiež neuspel. Napriek tomu má však stále výbornú bilanciu 13–3.

Dvadsaťdeväťročný "Panter" je, podobne ako jeho súper, veľmi komplexným borcom. O titul v UFC ešte nebojoval, ale divákov už neraz zdvíhal zo stoličiek svojím atraktívnym štýlom. Mimochodom, drží rekord UFC za najneskorší knokaut v histórii – v roku 2018 lakťom "vypol" Chan Sung Junga v poslednej sekunde 5-kolového zápasu. Pozbieral za to mnoho ocenení za knokaut roka.

TIP: Brian Ortega zvíťazí (kurz 1,61sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Stavte si vo Fortune!

Tešiť sa zrejme môžeme na mimoriadne atraktívny zápas, keďže obaja borci sa prezentujú dynamickým a bojovným štýlom. Ide o vyrovnaných zápasníkov v postoji i na zemi, takže rozhodujúci úder môže prísť kedykoľvek alebo uvidíme plných päť kôl a rozuzlenie na body. Ťažko predpokladať spôsob ukončenia zápasu, no dovolíme si odhadnúť víťaza.

Fyzické i psychické skúsenosti z ťažkých aj titulových zápasov hovoria v prospech Briana Ortegu. Kalifornčan je tiež papierovým favoritom podľa bookmakerov a my očakávame, že tento zápas zvládne. Už len preto, čo predviedol vlani proti Volkanovskimu. Tipujeme jednotku.

UFC Fight Night: Ortega vs Rodriguez - karta, program, zápasy (výsledky)

Na fight card máme aktuálne potvrdených dohromady 12 zápasov. Okrem hlavných hviezd večera sa nám predstavia napr. aj také mená ako Amanda Lemos, Matt Schnell, Miesha Tate či Abubakar Nurmagomedov, bratranec slávneho Khabiba, ktorý bol nedávno uvedený do Siene slávy UFC. Kompletný zoznam zápasov a po skončení turnaja aj výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke:

UFC FIGHT NIGHT: ORTEGA vs. RODRÍGUEZ
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Featherweight Brian Ortega (zranenie) 1(4:11) Yair Rodríguez (TKO)
Women's Strawweight Michelle Waterson 2(1:48) Amanda Lemos (SUB)
Welterweight Li Jingliang (TKO) 2(4:38) Muslim Salikhov
Flyweight Matt Schnell (TSUB) 2(4:24) Su Mudaerji
Featherweight Shane Burgos (BODY) 3(5:00) Charles Jourdain
Women's Flyweight Lauren Murphy (BODY) 3(5:00) Miesha Tate
Preliminary card
Bantamweight Ricky Simón (SUB) 2(3:28) Jack Shore
Middleweight Dalcha Lungiambula 2(0:28) Punahele Soriano (KO)
Featherweight Bill Algeo (TKO) 2(1:50) Herbert Burns (vzdal)
Lighty Heavyweight Dustin Jacoby (KO) 1(3:13) Da Un Jung
Middleweight Dwight Grant 3(5:00) Dustin Stoltzfus (BODY)
Women's Strawweight Jessica Penne 3(5:00) Emily Ducote (BODY)

Ako sledovať UFC Fight Night: Ortega vs. Rodriguez naživo - priamy prenos, PPV, livestream online

UFC Fight Night na Long Islande sa začína pre nás vo výbornom čase. Zápasy Preliminary card štartujú už o 17:00 hod a aj priamy prenos z hlavnej časti turnaja pobeží na televízii Premier Sport 1 v sobotnom večernom "prime time" o 20:00 hod.

Ak náhodou prístup k tejto platenej televízii nemáte a iné možnosti pre vás taktiež nepripadajú do úvahy, môžete si kúpiť aj oficiálny UFC Fight Pass. Ide o bežný PPV (pay-per-view) prístup na sledovanie turnajov.

Výhodnejšie však pre vás bude využiť ponuku Fortuna TV. Ak ste registrovaným zákazníkom tejto stávkovej kancelárie, vsadíte si týždeň pred podujatím akýkoľvek tiket a máte na hráčskom konte pozitívny finančný zostatok, nič vám nebráni sledovať akýkoľvek športový livestream. Naživo si tak vychutnáte aj UFC Fight Night: Ortega vs. Rodriguez.

Zaujala vás táto možnosť? Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz a dostanete aj stávku bez rizika až do 30 EUR, navyše aj 30 free spinov do online kasína, no a iba teraz vďaka FightLive.sk aj polročné predplatné streamovacej služby VOYO, ktorá vysiela naživo UFC a mnohé ďalšie športy, celkom zadarmo!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (Fortuna)

UFC 277: Klein vs. Bahamondes - dátum, informácie a tip

Ľudovít Klein sa prvý augostový víkend v roku 2023 stretne so súperom, ktorý proti nemu nemohol nastúpiť pred rokom.

Martin Buday

UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski - info, termín, tip na výsledok

Meno svojho druhého súpera a tiež dátum zápasu pozná aj Martin Buday❗✨ Slovenský nováčik v UFC sa 13. augusta stretne s Lukaszom Brzeskim.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...