UFC Fight Night: Muradov vs. Meerschaert - ako sledovať livestream

Ďalší súboj Makhmuda Muradova v UFC už klope na dvere. V noci zo soboty na nedeľu sa česko-uzbecký fighter postaví Geraldovi Meerschaertovi. V článku nájdete návod, ako ho sledovať naživo.

Makhmud Muradov Foto: OKTAGON MMA

UFC Fight Night: Muradov vs. Meerschaert - informácie a livestream

V noci zo soboty 28. augusta na nedeľu 29. augusta 2021 sa v Las Vegas uskutoční ďalší turnaj formátu UFC Fight Night. Tentokrát s ťahákom Edson Barboza vs. Giga Chikadze. V programe hlavnej karty budú bojovať aj Makhmud Muradov a Gerald Meerschaert. Ich súboj by sa mal začať po 4:00 hod v nedeľu ráno a vy si ho rozhodne nenechajte ujsť. Kliknite sem a sledujte galavečer UFC Fight Night naživo na TV Tipsport!

Okrem Muradova s Meerschaertom a Barbozu s Chikadzem toto podujatie ponúkne aj finálové zápasy turnajov The Ultimate Fighterstrednej a bantamovej váhe, ktoré boli na fight card doplnené dodatočne. Atraktivita tejto akcie tak stúpa.

Makhmud Muradov na TV Tipsport.

Ako sledovať UFC Muradov vs. Meerschaert naživo na TV Tipsport

Registrovaní a prihlásení zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport môžu už pravidelne sledovať MMA naživo prostredníctvom livestreamov a slávna organizácia UFC, samozrejme, nie je výnimkou. Podmienkou je mať v priebehu uplynulého mesiaca vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur a prístup k živým prenosom máte neobmedzený.

V prípade, že účet na Tipsporte ešte nemáte, zaregistrujte sa hneď teraz a získate okamžitý prístup k všetkým športovým prenosom v ponuke na 7 dní bez akýchkoľvek podmienok a navyše aj 20-eurový bonus na prvé stávky. Ako ho využijete je na vás. Môžete si ním predplatiť TV Tipsport vždy na mesiac dopredu alebo ho využiť napr. na live stávky počas sledovania víkendového galavečera UFC.

UFC Vegas 35 (UFC on ESPN 30) - fight card, program a zápasy

Na karte zápasov nočného turnaja v APEX Center v Las Vegas je potvrdených 12 súbojov. Duel Macha Muradova s domácim Američanom Meerschaertom bude otvárať program ostro sledovanej "main card", ktorá odštartuje v nedeľu ráno od 4:00 hod SELČ. Takže si nezabudnite nastaviť budík.

sipka Prečítajte si našu analýzu a tip na výsledok zápasu Muradov vs. Meerschaert

UFC FIGHT NIGHT: BARBOZA vs. CHIKADZE - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Main card (nedeľa 29.8. od 4:00 h)
Featherweight Edson Barboza (TKO) vs. Giga Chikadze
Middleweight Bryan Battle (submisia) vs. Gilbert Urbina
Bantamweight Ricky Turcios (na body) vs. Brady Hiestand
Welterweight Kevin Lee vs. Daniel Rodriguez (na body)
Middleweight Andre Petroski (TKO) vs. Michael Gillmore
Middleweight Makhmud Muradov vs. Gerald Meerschaert (submisia)
Preliminary card (nedeľa 29.8. od 1:00 h)
Middleweight Alessio di Chirico vs. Abdul Razak Alhassan (KO)
Middleweight Sam Alvey vs. Wellington Turman (na body)
Light Heavyweight Dustin Jacoby (TKO) vs. Darren Stewart
Women’s Flyweight JJ Aldrich (na body) vs. Vanessa Demopoulos
Featherweight Jamall Emmers vs. Pat Sabatini (submisia)
Bantamweight Mana Martinez (na body) vs. Guido Cannetti

UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze / Muradov vs. Meerschaert - priamy prenos v televízii, PPV a Tipsport naživo

Aktuálny turnaj UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze bude v priamom prenose od 4:00 hod ráno vysielať aj televízia Premier Sport 1. Naživo si ho môžete pozrieť aj na internetovej platforme VOYO, ktorá ponúka tiež záznam z podujatia.

Poslednou alternatívou ako vidieť Muradova v jeho štvrtom vystúpení v najlepšej organizácii sveta je oficiálny UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť ako PPV (pay-per-view). Vyšlo by vás to však zrejme zbytočne draho.

S Tipsportom si môžete staviť na víťazstvo českými fanúšikmi milovaného uzbeckého bojovníka a tak zároveň sledovať jeho počínanie proti "GM3" z Wisconsinu naživo celkom zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Makhmud Muradov

UFC Fight Night: Muradov vs. Meerschaert - livestream a tip

Uzbecký bojovník Makhmud Muradov sa pripravuje na ďalšieho súpera v UFC 🔥 Už 28. augusta sa v klietke postaví proti Geraldovi...

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii 🌎 Súboj sa uskutoční...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.