UFC Fight Night: Muradov vs. Meerschaert - livestream a tip

Uzbecký bojovník Makhmud Muradov sa pripravuje na ďalšieho súpera v UFC. Už 28. augusta sa v klietke postaví proti Geraldovi Meerschaertovi.

INFORMÁCIE - KURZY - FIGHT CARD A VÝSLEDKY - LIVESTREAM

Makhmud Muradov Foto: ČTK/Černý Vít

UFC Fight Night: Makhmud Muradov vs. Gerald Meerschaert - informácie, dátum a miesto

Makhmud Muradov a Gerald Meerschaert sa stretnú na turnaji UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze, ktoré sa uskutoční v sobotu v noci 28. augusta 2021. Hlavná časť turnaja však bude prebiehať už v nedeľu 29. augusta. Dejiskom je známe APEX Center v Las Vegas. Kliknite sem a sledujte tento turnaj UFC Fight Night naživo celkom zadarmo!

Sledujte UFC.

Muradov vs. Meerschaert (UFC Fight Night) - analýza, kurzy a tip

Uzbecko-český fighter Makhmud Muradov nastúpi na svoj štvrtý zápas v slávnej UFC vo výbornej forme. Veď naposledy prehral ešte v roku 2016 a odvtedy zlikvidoval 14 súperov v rade. S bilanciou 25 výhier (17 knokautov) - 5 prehier je "Mach" výrazným favoritom tohto stretnutia aj podľa zverejnených kurzov.

Gerald Meerschaert má v UFC oveľa viac skúseností, veď tam pôsobí už 5 rokov. V kariére však pozbieral aj viac prehier ako Uzbek a v poslednom období je pomerne nekonzistentný. Američan s bilanciou 32 výhier - 14 prehier vyniká predovšetkým v grapplingu, na submisiu vyhral až 24 zápasov.

TIP: Makhmud Muradov zvíťazí s kurzom 1,17 sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Makhmuda Muradova.

Na základe aktuálnej formy aj očakávaní odborníkov a bookmakerov by bolo veľkým prekvapením, keby Muradov tento zápas nezvládol. Ako ostrieľaný striker bude určite na súpera útočiť z postoja a snažiť sa eliminovať jeho pokusy o takedowny. Práve na zemi by mal Meerschaert jedinú šancu. Očakávame však, že to Muradov zvládne.

Po poslednom víťazstve v UFC nad Andrew Sanchezom bol Makhmud v Abu Dhabi vo výbornej nálade. Pozrite si rozhovor, ktorý poskytol bezprostredne po zápase s uzbeckou vlajkou na pleciach.

sipka Návod ako sledovať zápas Muradov vs. Meerschaert naživo

Kurzy na všetky zápasy UFC on ESPN 30: Barboza vs. Chikadze

V nasledujúcej tabuľke nájdete aj aktuálne kurzy na všetky potvrdené zápasy z nadchádzajúceho turnaja UFC Fight Night, na ktorom sa predstaví aj Makhmud Muradov.

UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze (UFC Vegas 35) - fight card, program, zápasy (výsledky)

Súboj Makhmuda Muradov s Geraldom Meershaertom je na hlavnej karte turnaja, program ktorej by sa mal začať v sobotu okolo polnoci. Vrcholom podujatia je, samozrejme zápas Edson Barboza vs. Giga Chikadze, ale predstavia sa aj Sean Brady proti Kevinovi Leemu alebo Talian Alessio Di Chirico proti ruskému "čiernemu vlkovi" Aliaskhabovi Khizrievovi. Program podujatia sa stále dopĺňa a bude aktualizovaný.

Makhmud Muradov zaznamenal prvú prehru v UFC

Uzbecký fighter Mach Muradov vo svojom štvrtom zápase v UFC prehral. Zaznamenal tak prvú porážku po piatich rokoch. A to napriek tomu, že v úvode zápasu s Geraldom Meerschaertom mal mierne navrch.

Američan sa snažil zápas dostať na zem pri každej príležitosti, no Muradov to odmietal. Keď to nešlo takto Meerschaert vyskúšal takedown aj po tvrdom údere v závere 1. kola. To mu však ešte nevyšlo.

V prvej polovici 2. kola však Geraldovi vyšla výborne. Trafil súpera niekoľko krát za sebou, dostal sa mu na zemi na chrbát a keď chytil "rear-naked choke", bolo rozhodnuté. Meerschaert vyhral po submisii.

UFC FIGHT NIGHT: BARBOZA vs. CHIKADZE - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Main card
Featherweight Edson Barboza (TKO) vs. Giga Chikadze
Middleweight Bryan Battle (submisia) vs. Gilbert Urbina
Bantamweight Ricky Turcios (na body) vs. Brady Hiestand
Welterweight Kevin Lee vs. Daniel Rodriguez (na body)
Middleweight Andre Petroski (TKO) vs. Michael Gillmore
Middleweight Makhmud Muradov vs. Gerald Meerschaert (submisia)
Preliminary card
Middleweight Alessio di Chirico vs. Abdul Razak Alhassan (KO)
Middleweight Sam Alvey vs. Wellington Turman (na body)
Light Heavyweight Dustin Jacoby (TKO) vs. Darren Stewart
Women’s Flyweight JJ Aldrich (na body) vs. Vanessa Demopoulos
Featherweight Jamall Emmers vs. Pat Sabatini (submisia)
Bantamweight Mana Martinez (na body) vs. Guido Cannetti

Kde sledovať zápas Muradov vs. Meerschaert (UFC) - priamy prenos a livestream

Priamy prenos s plnohodnotným česko-slovenským komentárom bude opäť dostupný na internetovej platforme VOYO a pravdepodobne aj v televízii Premier Sport, ktorá UFC vysiela pravidelne.

Zakúpiť si môžete aj oficiálny UFC Fight Pass cez pay-per-view, čím získate originálny prenos s HD kvalitou obrazu a pôvodným zvukom aj komentárom. Vyjde vás však pomerne draho a preto odporúčame oveľa lepšiu alternatívu, ktorá je celkom zadarmo.

Vďaka stávkovej kancelárii Tipsport si budeme môcť živý prenos z tohto turnaja pozrieť prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport celkom zadarmo. Stačí byť registrovaným hráčom a mať v priebehu posledných siedmich dní vsadený tiket.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr už v októbri na UFC Fight Night

Prvý slovenský bojovník v slávnej UFC Ľudovít "Lajoš" Klein podpísal zmluvu na tretí zápas v elitnej MMA organizácii 🌎 Súboj sa uskutoční...

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák je na prahu slávnej UFC. Martina Budaya delia od podpisu zmluvy s najlepšou svetovou MMA organizáciou dve víťazstvá. Nebude to...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.