UFC Fight Night: Krylov vs. Spann - zápasy, kurzy, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Aj tento víkend je v Las Vegas na programe turnaj UFC Fight Night, tentoraz s poradovým číslom 220. Čo uvidíme v hlavnom a ostatných zápasoch? Prečítajte si najdôležitejšie informácie, našu analýzu, pozrite si kurzy a tipujte.

INFORMÁCIEANALÝZAFIGHT CARDLIVESTREAM

Ryan Spann (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,8/10

  • Dátum a čas: 25. február 2023, 22:00 hod
  • Miesto konania: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Hlavný zápas Krylov vs. Spann zápas bol zrušený

Tento turnaj výrazne poznačilo najmä zrušenie hlavného zápasu na poslednú chvíľu kvôli chorobe Nikitu Krylova, o ktorej informoval dokonca až počas priebehu turnaja.

Vrcholom galavečera bol teda súboj Brendana Allena s Andrém Munizom. Prvý menovaný napokon v jednom z výkonov večera zvíťazil v treťom kole po submisii. Allen utiahol Muniza do "rear-naked choke".

Augusta Sakai v ťažkej váhe porazil Don'Tale Mayesa na body. Tatiana Suarez škrtila Montanu De La Rosa do "gilotíny" a Mike Malott na hlavnej karte taktiež zdolal Yohana Lainessa v submisii.

Kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night 220 nájdete TU sipka

UFC Fight Night: Krylo vs. Spann - informácie, prewiew, termín, miesto

Víkend plný bojových športov doplní aj tradičné podujatie UFC Fight Night v americkom Las Vegas. V sobotu 25. februára 2023 sa v Apex Centre uskutoční turnaj tohto druhu s poradovým číslo 220. V hlavnom zápase si zmerajú sily špičkoví borci z poloťažkej váhy Nikita Krylov a Ryan Spann. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 220
🥊️ Hlavný zápas: Nikita Krylov - Ryan Spann
🗓️ Dátum a čas: 25. február 2023, 22:00 hod
🛰️ Miesto: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

Analýza: Nikita Krylov vs. Ryan Spann (UFC) - kurzy a tip

Ukrajinec Nikita Krylov (30) je veľmi kontroverznou osobnosťou aj v súvislosti s pretrvávajúcou ruskou vojenskou okupáciou Ukrajiny. Narodil sa v Luhansku a hlási sa k ruským separatistom, ktorí sa snažia odtrhnúť túto časť Ukrajiny, vyhlásiť v nej nezávislosť, prípadne ju pripojiť k Rusku. S ruskými farbami už počas vojenského konfliktu dokonca provokoval aj v kyjevskom gyme, kde sa pripravoval, a tak bol, samozrejme, vyhnaný a presťahoval sa do Moskvy.

Pokiaľ ide o jeho profesionálnu kariéru v zmiešaných bojových umeniach, je veľmi bohatá. Na konte má neskutočných 38 zápasov s bilanciou 29 výhier a 9 prehier. Je veľmi komplexným bojovníkom, to znamená, že dokáže súpera rovnako dobre knokautovať aj uškrtiť. V roku 2018 sa stal šampiónom organizácie Fight Nights Global a hneď na to prestúpil do UFC.

Tam to mal tak trochu ako na hojdačke, no po sérii dvoch prehier v druhej polovici roka 2022 nakoniec vyhral dva zápasy v rade, keď porazil Alexandra Gustafssona aj Volkana Oezdemira. V budúcnosti by to mohol byť možno i jeden z adeptov na titul v poloťažkej váhe.

Ryan Spann (31) je rodák z Tennessee, konkrétne z Memphisu. Skvelý grappler s tetovaním "Supermana" na hrudi je bývalým šampiónom organizácií Hero FC a Legacy Fighting Alliance. Aj on debutoval v UFC v roku 2018, no zmluvu si vybojoval tradičným spôsobom cez Dana White's Contender Series.

V prestížnej svetovej súťaži sa mu darí zatiaľ veľmi dobre. Má tam výbornú bilanciu a poraziť ho dokázali iba Johnny Walker a Anthony Smith. V novembri minulého roku v New Yorku knokautoval Dominicka Reyesa už po 80 sekundách.

A je dôležité podotknúť, že muž známy ako grappler a wrestler si v posledných rokoch začína budovať aj povesť nebezpečného knokautera. Celkovo má Spann v profi MMA bilanciu 21 výhier – 7 prehier. Pričom 6-krát vyhral KO, 12-krát v submisii a 3-krát na body.

TIP: Spann zvíťazí (kurz 2,22) sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

FORTUNA KURZY: KRYLOV vs. SPANN
KRYLOV 1 (1,60) Remíza X (45,00) SPANN 2 (2,22) ⭐

I keď papierovým favoritom podľa bookmakerov je Krylov a vyzerá byť nebezpečný, my v tomto prípade tipujeme dvojku. Ryan Spann má v UFC lepšie výsledky, konzistentnejšie výkony a najmä sa výrazne zlepšuje po všetkých stránkach. Bude to každopádne tvrdá bitka dvoch veľkých chlapov, ale veríme na víťazstvo "Supermana".

Fight card turnaja UFC Fight Night 220: Krylov vs. Spann - program, zápasy, bojovníci (výsledky)

Pozrime sa aj na fight card víkendovej UFC Fight Night v Las Vegas. Tento turnaj sa oplatí sledovať nie len kvôli zaujímavému top súboju, ale aj z ďalších dôvodov. Jedným z ich je určite veľmi kvalitný hlavný predzápas Andre Muniz vs. Brendan Allen v strednej váhe, no a potom tu máme aj atraktívny stret dvoch ťažkých váh Augusto Sakai vs. Don'Tale Mayes.

Bojovať uvidíme aj niekoľko sympatických, no neľútostných dám. Tatiana Suarez sa postaví Montane De La Rosa, do boja zasiahne aj Kanaďanka Jasmine Jasudavicius, no tešiť sa môžeme aj na usmievavú Hailey Cowan a jej súperku Ailin Perez.

UFC FIGHT NIGHT: KRYLOV vs. SPANN - FIGHT CARD a VÝSLEDKY
Main card
Middleweight André Muniz 3(4:25) Brendan Allen (SUB)
Heavyweight Augusta Sakai (BODY) 3(5:00) Don'Tale Mayes
Women's Flyweight Tatiana Suarez (SUB) 2(2:51) Montana De La Rosa
Welterweight Mike Malott (SUB) 1(4:15) Yohan Lainesse
Preliminary card
Lightweight Erick Gonzalez 1(4:59) Trevor Peek (KO)
Women's Flyweight Jasmine Jasudavicius (BODY) 3(5:00) Gabriella Fernandes
Lightweight Jordan Leavitt (TKO) 1(2:27) Victor Martinez
Lightweight Joe Solecki (TSUB) 2(4:55) Carl Deaton III
Catchweight (130 lb) Ode' Osbourne (BODY) 3(5:00) Charles Johnson
Lightweight Rafael Alves 3(5:00)
Nurollo Aliev (BODY)

Sledujte naživo UFC ESPN+ 78 (Krylov vs. Spann) - livestream zadarmo, priamy prenos, PPV

Tradične aj tento turnaj bude vysielať v priamom prenose platená televízia Premier Sport 1. V noci zo soboty na nedeľu (26.2.) od 01:00 hod si tak môžete zapnúť TV prijímač alebo sa prihlásiť do streamovacej služby VOYO, ktorá bude podujatie taktiež vysielať naživo. Samozrejme, zakúpiť si môžete aj oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass.

Ak ste zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, UFC Fight Night môžete cez víkend sledovať naživo cez livestream na Fortuna TV úplne zadarmo. Stačí splniť jednoduché podmienky: vsadiť si tento týždeň ľubovoľný tiket a v sobotu večer si nechať na hráčskom konte aspoň malý finančný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz aj ako nový zákazník a dostanete okamžitý prístup ku všetkým livestreamom vrátane víkendovej UFC a tiež skvelé tri vstupné bonusy, s ktorými si potom môžete na bojové športy vsadiť prakticky zadarmo i celkom bez rizika až za 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jake Paul (vs. Tommy Fury)

Box: Jake Paul vs. Tommy Fury - informácie, livestream a kurzy

Jake Paul ide znova do ringu 🥊️ konečne vyzve Tommyho Furyho, s ktorým sa mal stretnúť už v auguste minulého roka ⭐ Kedy a kde❓

Phil De Fries (KSW)

KSW 79: Liberec - informácie, dátum, zápasy, livestream

Elitná poľská MMA organizácia KSW expanduje❗ Získala do svojich radov viacero českých i slovenských bojovníkov a teraz zavíta do Liberca❤️

Gábor Boráros

Fabriq MMA 2: Nitra - preview, fight card, analýza a tip

Je tu druhý turnaj organizácia Fabriq MMA✌ Amatéri aj hviezdni profesionálni tentokrát prichádzajú do Nitry. Pripravte sa na skvelé...