Box: Jake Paul vs. Tommy Fury - informácie, livestream a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jake Paul ide znova do ringu. konečne vyzve Tommyho Furyho, s ktorým sa mal stretnúť už v auguste minulého roka. Kedy a kde? Prečítajte si všetky dôležité informácie tomto súboji.

INFORMÁCIE – KURZYKARTANAŽIVO

Jake Paul (vs. Tommy Fury) Foto: Profimedia

Výsledky: Jake Paul prvýkrát prehral, Tommy Fury bol nad jeho sily

Konečne to prišlo. YouTuber Jake Paul pocítil chuť svojej prvej prehry v boxerskom ringu. Napriek tomu, že v súboji s Tommym Furym mal niekoľkokrát víťazstvo takmer na dosah a súpera dokonca poslal k zemi, Angličan vydržal celých osem kôl a to dokonca s viditeľnou prevahou. Fury vyhral na body.

Pozrite si kompletné výsledky tohto podujatia TU sipka

Jake Paul vs. Tommy Fury - informácie, dátum a miesto

Pôvodne sa mali stretnúť už 6. augusta 2022, no britský boxer Tommy Fury nezískal povolenie na pobyt v USA. Zápas bol teda zrušený, no obaja borci sa napokon predsa len dohodli na novom termíne. Súboj sa uskutoční v nedeľu 26. februára 2023 v Rijáde v Saudskej Arábii. Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na víťaza zápasu aj s bonusom od Tipsportu

Box sleduj priebeh zápasu tu

JAKE PAUL POROVNANIE TOMMY FURY
26 rokov vek 23 rokov
6–0 bilancia 8–0
4–0 knokauty 4–0
185 cm výška 183 cm
193 cm dosah 203 cm
ortodoxný postoj ortodoxný

Box: Jake Paul vs. Tommy Fury - analýza, kurzy a tip

Jake Paul (26) už v boxerskom ringu získal skalpy youtubera AnEsonGib-a, basketbalovej legendy Natea Robinsona, ex-šampióna Bellatoru Bena Askrena a dvakrát po sebe zdolal aj legendu UFC Tyrona Woodleyho. V októbri minulého roka dokonca porazil legendárneho brazílskeho fightera Andersona Silvu. Milionársky youtuber, influencer, rapper a herec tak už dokázal, že sa môže porovnávať aj s profíkmi.

Štyri zo šiestich zápasov (bilancia 6–0) doteraz vyhral KO/TKO. Box trénuje už pár rokov. Snaží sa zlepšovať. A progres je na jeho výkonoch badať. "Problémové dieťa" z Clevelandu bude v tomto súboji favoritom. Po jeho posledných výsledkoch stávkové kancelárie očakávajú, že si poradí znova.

Aj Tommy Fury (23) však knokautuje svojich súperov veľmi rád. I keď posledné tri zápasy (vs. Daniel Bocianski, vs. Anthony Taylor, vs. Jordan Grant) vyhral na body, z ôsmich zápasov (8–0) ukončil polovicu knokautom. Tommy je o 2 cm nižší ako jeho súper, no má o 10 cm dlhší dosah, čo šikovní boxeri v ringu dokážu využiť.

Mladší nevlastný brat slávneho Tysona Furyho je stále len na začiatku svojej kariéry, ale určite nechce urobiť svojmu menu hanbu. Zatiaľ si počína vynikajúco, no prehru s youtuberom by v nedeľu pri rodinnom obede asi nevysvetlil.

Náš TIP: Jake Paul zvíťazí (kurz 1,65sipka Stavte si v Tipsporte

TIPSPORT KURZY: JAKE PAUL vs. TOMMY FURY
JAKE PAUL 1 (1,65) ⭐ TOMMY FURY 2 (2,09)

Kým pred vlaňajším pôvodným termínom zápasu mal byť podľa bookmakerov papierovým favoritom Tommy Fury, tentokrát sa šance otočili. Stávkové kancelárie veria o niečo viac Jakeovi Paulovi. Ten je buď boxerským supertalentom, alebo jednoducho zvíťaziť musí. Tak či onak, tipujte radšej jednotku.

Paul vs. Fury (box) - fight card, program, zápasy a výsledky

Fight card tohto boxerského eventu je už zaplnená. Program ďalších sprievodných zápasov na podujatí a po skončení turnaja aj výsledky nájdete v tejto tabuľke.

BOX: JAKE PAUL vs. TOMMY FURY - FIGHT CARD (VÝSLEDKY)
Cruiserweight Jake Paul 8/8 Tommy Fury (BODY)
Cruiserweight
(o titul WBC)
Ilunga Makabu (c) 12/12 Badou Jack (TKO)
Welterweight Ziyad Almaayouf (BODY) 4/4 Ronald Martinez
Cruiserweight Muhsin Cason 1/8 Taryel Jafarov (VZD)
Super lightweight Bader Samreen (TKO) 1/8 Viorel Simion
Super lightweight Adam Saleh 1/4 Stuart Kellogg (VZD)
Heavyweight Salman Hamada (TKO) 1/3 Daniel Plange

Ako sledovať naživo box Jake Paul vs. Tommy Fury - priamy prenos, livestream a PPV

Podujatie zastreší spoločnosť Most Valuable Promotions. Oficiálnym vysielateľom budú ESPN+ aj BT Sport Box Office, takže určite nájdete aj PPV (pay-per-view) prenos.

Livestream na webe stávkových kancelárií s najväčšou pravdepodobnosťou očakávať nemôžeme, no kurzy sú vypísané už teraz. Zájdite na web Tipsportu sipka zaregistrujte sa teraz ako nový zákazník a tipujte box a ďalšie bojové športy dokonca aj zadarmo so vstupným bonusom 20 EUR k prvému vkladu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Phil De Fries (KSW)

KSW 79: Liberec - informácie, dátum, zápasy, livestream

Elitná poľská MMA organizácia KSW expanduje❗ Získala do svojich radov viacero českých i slovenských bojovníkov a teraz zavíta do Liberca❤️

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...