Fabriq MMA 2: Nitra - preview, fight card, analýza a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Je tu druhý turnaj organizácia Fabriq MMA. Amatéri aj hviezdni profesionálni tentokrát prichádzajú do Nitry. Pripravte sa na skvelé predstavenie.

INFORMÁCIE
BORÁROS vs. MEDVEDOVSKY
FIGHT CARDVSTUPENKYLIVESTREAM

Gábor Boráros Foto: Profimedia

Výsledky: Boráros v kontroverznom zápase jednoznačne zvíťazil

V hlavnom zápase večera Gábor Boráros bez väčších problémov knokautoval Kirilla Medvedovskyho už po 9 sekundách v druhom kole. Prvé kolo však bolo veľmi podozrivo pasívne a niektoré stávkové kancelárie zaznamenali podozrivý počet stávok práve na víťazstvo v druhom kole.

V ďalších zápasoch na hlavnej karte sa tešili Magomed Kadimagomedov, Michal Plesník, Peter Gabal, Stevan Nikolič, Eric Spicely aj Braňo Zuzák.

Medzi amatérmi uspeli mladíci Viktor Červinský, Marcel Šimo, Radomír Chovan, Patrik Križan, Ľubomír Račák a Róbert Guth.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Fabriq MMA 2: Nitra sipka

Fabriq MMA: Nitra - informácie (Attila Végh), dátum, čas a miesto

Druhý turnaj novej organizácia Fabriq MMA sa koná v sobotu 25. februára 2023 v Nitre. Galavečer v Mestskej športovej hale štartuje už od 17:00 hod. Vy môžete byť pri tom osobne alebo to všetko sledovať v priamom prenose z pohodlia vášho domova. sipka Stavte si na Fabriq MMA až za 70 EUR bez rizika a sledujte turnaj NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

INFORMÁCIE FABRIQ MMA 2: NITRA
🥊️ Hlavný zápas: Gábor Boráros - Kirill Medvedovsky
🗓️ Dátum a čas: 25. február 2023, 17:00 hod
🛰️ Miesto: Mestská športová hala, Nitra
💻 Livestream Fortuna TV, Oktagon.TV

Fabriq MMA 2: Gábor Boráros vs. Kirill Medvedovsky - analýza, kurzy a tip

Jedným z najpútavejších zápasov večera bude určite ten, v ktorom sa predstaví hviezdny Gábor Boráros (30). Rodák z Dunajskej Stredy nechýbal ani na prvom turnaji tejto organizácie, ktorý sa uskutočnil v novembri 2022 v Trnave. Tam porazil v submisii Roberta Oganesyana, čo bolo jeho prvé víťazstvo po dvoch rokoch.

Predtým sa Borárosovi skutočne dlhšie nedarilo. V rámci Oktagon MMA prehral trikrát v rade, keď postupne od septembra 2020 nestačil na Tata Primeru, Matúša Juráčka a Mickaela Lebouta. Pomerne skúsený fighter s veľmi dynamickým štýlom a obrovskou silou má v profi MMA bilanciu 19 výhier – 10 prehier – 1 remíza. Vylepší si ju v Nitre?


To bude závisieť aj od výkonu, ktorý proti nemu predvedie Izraelčan Kirill Medvedovsky (30). Bojovník, ktorý má za sebou pôsobenie aj v slávnych organizáciách ako Bellator či ACB, sa posledné roky márne snaží vrátiť na víťaznú vlnu.

Medvedovsky ťahá od roku 2020 sériu šiestich prehier v rade a vo všetkých týchto zápasoch bol knokautovaný už v prvom kole. Spadá do toho aj súboj s Leom Brichtom na turnaji Oktagon 23. Aj pre sa izraelský grappler dostal už do negatívny čísel. Jeho aktuálne štatistiky v profi MMA sú 12 výhier – 13 prehier.

Náš TIP: Boráros zvíťazí (kurz 1,23sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

FORTUNA KURZY: BORÁROS vs. MEDVEDOVSKY
BORÁROS 1 (1,23) ⭐ Remíza X (45,00) MEDVEDOVSKY 2 (3,81)

Boráros je papierovým favoritom tohto zápasu a skutočne všetko nasvedčuje tomu, že v catchweight zápase by mal mať váhovú, silovú a napokon aj kvalitatívnu prevahu, keďže Medvedovsky evidentne už dlhodobo nie je vo svojej koži. Trochu sa síce obávame toho, že Gábor si môže proti skúsenému súperovi opäť vybrať jeden zo svojich smolných večerov, ale napriek tomu tipujeme jednotku.

FABRIQ MMA 2: Nitra - fight card, bojovníci, program, zápasy (výsledky)

Fight card nitrianskeho turnaja Fabriq MMA 2 sa ešte môže meniť a dopĺňať, no zloženie väčšiny zápasov je už pevné. Okrem Borárosa s Medvedovskym sa môžeme tešiť aj na ďalšie známe mená ako Miroslav Brož, Roman Paulus, Peter Gabal, Erik Spicely a ďalších profesionálnych či amatérskych bojovníkov.

FABRIQ MMA 2: NITRA - FIGHT CARD, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main fight
Catchweight Gábor Boráros (TKO) 2(0:09) Kirill Medvedovsky
Main card
Catchweight 82 kg Miroslav Brož (TKO) 2(1:42) Denis Farkaš
Catchweight Michal Konrád 1(2:08) Magomed Kadimagomedov (TKO)
Lightweight Tomáš Cigánik 3(5:00) Peter Gabal (BODY)
Lightweight Denis Gondžala 1(4:48) Stevan Nikolič (SUB)
Middleweight Eric Spicely (SUB) 1(0:54) Nikola Zlatev
Catchweight Branislav Zuzák (SUB) 2(1:09) Matej Šurin
Prelims (amatérske zápasy)
Welterweight Filip Linek vs. Viktor Červinský (BODY)
Lightweight Marcel Šimo (BODY) vs. Marek Karlík
Catchweight 88 kg Radomír Chovan (BODY) vs. Radoslav Lachký
Free Prelims (amatérske zápasy)
Light Heavyweight Patrik Križan (SUB) vs. Július Kurinec
Catchweight 68 kg Ľubomír Račák (TKO) vs. Martin Maťuš
Welterweight Ján Švagerko vs. Róbert Guth (SUB)

Vstupenky (lístky) na turnaj Fabriq MMA 2: Nitra - online predaj a ceny

Do nitrianskej Mestskej športovej haly sa v sobotu 25. februára môžete prísť pozrieť aj osobne. Podujatie sa začína už od 17:00 hod a určite sa zabavíte. Lístky sú dostupné v online predaji v sieti ticketportal.sk a tie najlacnejšie získate už za 15 EUR. Najlepšie miesta na ploche si môžete kúpiť za 195 EUR.

Tak ako to bolo na prvom turnaji v Trnave, aj v Nitre by mal fanúšikov večerom sprevádzať v úlohe moderátora slávny slovenský raper Rytmus.

Ako a kde sledovať Fabriq MMA: Nitra - livestream zadarmo na Fortuna TV a PPV priamy prenos na Oktagon.TV

Okrem tradičného plateného PPV (pay-per-view) prenosu, ktorý pobeží na platforme Oktagon.TV, kde si prístup môžete zakúpiť už od 9,99 EUR, máte opäť aj možnosť sledovať zápas Fabriq MMA zadarmo. To platí pre zákazníkov stávkovej kancelárie Fortuna.

Prostredníctvom Fortuna TV totiž pobeží online livestream z jednotlivých zápasov pre všetkých registrovaných a prihlásených zákazníkov, ktorí splnia jednoduché podmienky – sedem dní pred turnajom vsadený aspoň jeden tiket a v čase konania turnaja na tipérskom účte finančný zostatok aspoň pár centov.

Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz a využite možnosť sledovať Fabriq MMA aj mnohé ďalšie športové prenosy zadarmo. Teraz si navyše na tento turnaj môžete ako noví zákazníci vsadiť až za 70 EUR celkom bez rizika!

Stavte si na Fabriq MMA 2 až za 70 EUR bez rizika a sledujte turnaj NAŽIVO!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Phil De Fries (KSW)

KSW 79: Liberec - informácie, dátum, zápasy, livestream

Elitná poľská MMA organizácia KSW expanduje❗ Získala do svojich radov viacero českých i slovenských bojovníkov a teraz zavíta do Liberca❤️

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Sledujte Fabriq MMA 2 naživo na Fortuna TV!

Stavte si až za 70 eur bez rizika a sledujte Fabriq MMA 2 zadarmo!

Sobotný galavečer Fabriq MMA 2 v Nitre môžete sledovať naživo celkom zadarmo a staviť si naň bez rizika až za 70 eur❗ Ako na to?