KSW 79: Liberec - informácie, dátum, zápasy, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Elitná poľská MMA organizácia KSW expanduje. Získala do svojich radov viacero českých i slovenských bojovníkov a teraz zavíta do Liberca. Prečítajte si najdôležitejšie informácie o tomto podujatí.

INFORMÁCIE
DE FRIES vs. DUFFEE
PEŠTA ❌ OMIELANCZUK
ZÁPASYNAŽIVO

Phil De Fries (KSW) Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja KSW 75: 9,2/10

  • Dátum a čas: sobota, 25. február 2023, 19:00 hod
  • Miesto konania: Liberec, Česká republika
  • Ponuka stávok: KSW môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: De Fries titul opäť obhájil, Humburger vyhral, Možný neuspel

Dlhodobý šampión ťažkej váhy KSW, britský fighter Phil De Fries, v Liberci opäť obhájil svoj opasok. Náhradníka Američana Todda Duffeeho knokautoval už v prvom kole.

V hlavnom predzápase bojoval český vojak Dominik Humburger proti Brazílčanovi Jorgemu Buenovi o udržanie si svojej neporaziteľnosti. "Hambáč" uspel, vyhral na body.

Slovenský kickboxer Tomáš Možný nastúpil do najťažšieho MMA zápasu v kariére. S Poliakom Arkadiuszom Wrzosekom držal krok, no po dobrom výkone v troch kolách napokon prehral na body.

Prekvapením sa možno skončil zápas Daniela Omielanczuka, ktorý dostal technický knokaut od Michala Kitu v treťom kole.

Ďalší dvaja Česi neuspeli. David Hošek dostal TKO od Švéda Andreasa Gustafssona už v prvom kole, Petra Částková podľahla Poľke Natalii Baczynskej-Krawiec v troch kolách na body.

Druhý slovenský zástupca na turnaji, Matyas Viszlay, porazil na body Frederica Komuenhu.

Kompletný výsledky turnaja KSW 79 v Liberci nájdete TU sipka

KSW 79 - informácie, dátum a miesto

Prvý turnaj poľskej organizácie na území Českej republiky, KSW 79, sa uskutoční 25. februára 2023 v Home Credit Aréne v Liberci. Začiatok galavečera je naplánovaný na 19:00 hod a okrem iného sa môžeme tešiť na viacero českých i slovenských hviezd. Kliknite sem, stavte si a sledujte KSW 79 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW KSW 79
🥊️ Hlavný zápas: Phil De Fries - Todd Duffee (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 25. február 2023, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Liberec, Česká republika
💻 Livestream Fortuna TV, VOYO, KSWTV.com

V hlavnom zápase bude titul v ťažkej váhe obhajovať britský obor Phil De Fries. Poznáme aj zloženie ďalších dvoch highlightových zápasov v ťažkej váhe. Hviezdny český bojovník Viktor Pešta sa mala v Liberci postaviť silnému Poliakovi Danielovi Omielanczukovi, no nakazil sa koronavírusom a zo zápasu musel odstúpiť. Čerstvá akvizícia KSW, Slovák Tomáš Možný, vyzve iného Poliaka, Arkadiusza Wrzoseka.

KSW 79: Phil De Fries vs. Todd Duffee 2 - zápas o titul, stávky, kurzy, tip na výsledok

Britská legenda Phil De Fries bude v Liberci obhajovať opasok šampióna ťažkej váhy už ôsmykrát. Od roku 2018 ho v KSW stále nikto nedokázal poraziť. Skúsený grappler, ktorý sa vie celkom dobre obracať aj v postoji, jednoznačne patrí medzi najväčšie MMA hviezdy starého kontinentu. Má za sebou pôsobenia v organizáciách Strike and Submit, Supremacy FC, M-1, M4tC, Bellator i UFC.

Tridsaťšesťročný rodák zo Sunderlandu s profi bilanciou 22 výhier – 6 prehier už má na konte skalpy takých mien ako Ricardo Prasel, Darko Stošić, Tomasz Narkun, Michal Kita, Karol Bedorf či Michal Andryszak.

Todd Duffee je 37-ročný Američan z Indiany, ktorý má za sebou UFC aj ďalšie organizácie a teraz ho čaká debut v KSW. Je to ortodoxný postojár, o čom svedčia jeho štastistiky: 9 výhier (z toho 9 knokautov) – 3 prehry. No a v roku 2012 práve v UFC už porazil aj Phila De Friesa.

Tohto borca však v posledných rokoch trápia aj vážne zranenia, kvôli ktorým vynechal niekoľko aktívnych rokov svojej kariéry. Aj preto má na konte na svoj vek pomerne málo zápasov. Teraz sa vracia do klietky po trojročnej pauze a rehabilitácii spôsobenej zranením ramena a operáciou kolena. V akej forme teda v Liberci bude, je otázne.

Náš TIP: Phil De Fries zvíťazí (kurz 1,22sipka Stavte si a sledujte vo Fortune!

FORTUNA KURZY: DE FRIES vs. DUFFEE
DE FRIES 1 (1,22) ⭐ Remíza X (50,00) DUFFEE 2 (3,91)

Myslíme si, že v tomto prípade je favorit celkom jasný. De Fries už pokoril nejedného "frajera" a Duffee sužovaný zraneniami po trojročnej pauze by preňho nemal byť ťažkým sústom. Akýkoľvek iný výsledok ako jednotka by bol obrovským prekvapením.

KSW 79: Viktor Pešta vs. Daniel Omielanczuk - zrušený zápas

Tridsaťdvaročný Viktor Pešta vlani vymenil Oktagon za prestížnu PFL, no neuspel ani raz v dvoch doterajších zápasoch. A tak to teraz chcel skúsiť v poľskej organizácii s debutom na domácej pôde proti Daielovi Omielanczukovi.

Viktor Pešta Foto: Profimedia

Skvelý striker s bilanciou 18 výhier – 8 prehier však musel odstúpiť kvôli chorobe. Krátko pred turnajom totiž ochorel na Covid-19. Omielanczuk dostal nového súpera, ktorým je nebezpečný Michal Kita sipka Vsaďte si na tento zápas vo Fortune!

KSW 79: Liberec - fight card, zápasy, bojovníci, program (výsledky)

Karta zápasov turnaja KSW 79 v Liberci je už kompletná. Zoznam všetkých bojovníkov, program zápasov a po skončení podujatia aj výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke:

KSW 79: LIBEREC - FIGHT CARD, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Heavyweight
(o titul)
Phil de Fries (TKO) 1(3:46) Todd Duffee
Middleweight Dominik Humburger (BODY) 3(5:00) Jorge Bueno
Heavyweight Arkadiusz Wrzosek (BODY) 3(5:00) Tomáš Možný
Heavyweight
Michal Kita (TKO) 3(2:06) Daniel Omielanczuk
Welterweight Jivko Stoimenov 1(3:52) Brian Hooi (TKO)
Middleweight David Hošek 1(2:33) Andreas Gustafsson (TKO)
Lightweight Murilo Delfino 2(0:19) Ramzan Jembiev (KO)
Women's Flyweight Petra Částková 3(5:00) Natalia Baczynska-Krawiec (BODY)
Middleweight Frederico Komuenha 3(5:00) Matyas Viszlay (BODY)

Ako sledovať naživo KSW 79: Liberec (Home Credit Aréna) - vstupenky, lístky, priamy prenos, livestream, PPV

Chcete si prísť pozrieť tento hviezdny bojový galavečer do libereckej Home Credit Arény v sobotu 25. februára na vlastné oči? Vstupenky nájdete v online predaji v sieti ticketportal.cz prípadne na poľskom portáli ebilet.pl. Ceny začínajú na 550 Kč (23 EUR) a tie najdrahšie VIP miesta až za 8350 Kč (350 EUR).

Ak sa nedostanete do arény, ešte stále máte niekoľko možností, ako si tento turnaj pozrieť naživo z pohodlia domova, alebo odkiaľkoľvek chcete. Prvou z nich je priamy je živý prenos na streamovacej službe VOYO, ktorú môžete mať mesačne za 5,99 EUR. Ďalšou možnosťou je oficiálny PPV (pay-per-view) stream na platforme KSWTV.com.

Ide to však aj zadarmo. A to vďaka online livestreamu prostredníctvom Fortuna TV, ktorý je pre všetkých zákazníkov Fortuny dostupný zadarmo. Stačí mať na tipérskom účte akýkoľvek kladný zostatok a týždeň pred podujatím vsadený aspoň jeden tiket. Ak si svoje konto vo Fortune založíte tu a teraz, dostanete aj trojitý vstupný bonus: 30 EUR kredit + 30 EUR stávka bez rizika + 30 free spinov do kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...