UFC Fight Night: Kattar vs. Emmett - info, zápasy, tip, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Najlepšia svetová MMA prichádza do Texasu, kde sa v aréne Moody Center v Austine uskutoční turnaj UFC Fight Night s headlinovým zápasom Calvin Kattar vs. Josh Emmett.

INFORMÁCIE
ANALÝZA a KURZYZÁPASY a VÝSLEDKY
LIVESTREAM

Calvin Kattar a Dana Whyte (UFC) Foto: Dawid S Swierczek/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 18. júna 2022, 22:00 hod
  • Miesto konania: Austin, Texas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Výsledky: Emmett v najlepšom zápase večera porazil Kattara na body

Hlavný bod programu turnaja v Austine napokon naplnil naše očakávania, no nie tie papierové. Favorizovaný Calvin Kattar síce predviedol skvelý výkon a aj on sa zaslúžil o to, že hlavný zápas dostal právom aj cenu "Fight of the Night", no po piatich kolách sa z víťazstva na body tešil celkom jednohlasným rozhodnutím Josh Emmett.

V hlavnom "predzápase" napokon chýbal Donald Cerrone, a tak boli "dvojkami" galavečera Kevin Holland a Tim Means. Prvý menovaný zápas rozhodol už po necelých 90 sekundách druhého kola, keď súpera utiahol na "D'Arce choke".

Pred limitom sa tešil aj Joaquin Buckley, keď jeho súpera Alberta Duraeva lekár zastavil po druhom kole a Buckley vyhral TKO.

Rusko-gruzínsky súboj vyhral Damir Ismagulov, ktorý zdolal Gurama Kutateladzeho na body po "split decision".

Jediný priamy knokaut, ktorý sme mohli vidieť na hlavnej karte, vykúzlil Gregory Rodrigues, ktorý "vypol" Juliana Marqueza už v prvom kole.

A tiež v prvom kole sa skončil aj catchweight súboj, v ktorom Adrian Yanez doslova umlátil Tonyho Kelleyho po 3 minútach a 49 sekundách.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night v Austine

UFC Fight Night: Kattar vs. Emmett - informácie, dátum a miesto

Viac ako 15-tisícová hala Moody Center v texaskom Austine uvidí v noci zo soboty 18. júna na nedeľu 19. júna 2022 pomerne nabitý turnaj UFC Fight Night s hlavným zápasom dvoch špičkových borcov perovej váhy Calvin Kattar vs. Josh Emmett. Nenechajte si to ujsť! Kliknite sem, stavte si s parádnym bonusom a sledujte UFC Fight Night: Kattar vs. Emmett naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Calvin Kattar vs. Josh Emmett - analýza, kurzy a tip

Bude to súboj dvoch mimoriadne skúsených amerických borcov, ktorí majú v UFC za sebou už niekoľko dobrých rokov, no k titulovému zápasu sa zatiaľ nedostali. Jeden z nich sa však po tejto bitke môže k tejto príležitosti dostať blízko.

Calvin Kattar je 34-ročný rodák z Methuen v Massachusetts, ktorého prezývajú "The Boston Finisher", no Bostonský maratón zrejme nikdy neodbehol. Súvisí to skôr s jeho spôsobom boja. Je to drsný chlapík, ktorý obľubuje súboje v postoji, tvrdé údery a knokauty. Napriek tomu, že rozdal už 11 KO, sám nebol knokautovaný ešte ani raz. Pred limitom vlastne prehral v celej svojej kariére iba jeden jediný zápas.

Kattar je v UFC od roku 2017 a strieda lepšie zápasy s horšími. Naposledy bojoval v januári tohto roku s Gigom Chikadzem, ktorého porazil na body. Bol to prvý zápas po ročnej pauze, ktorú si dal po mimoriadne tvrdej bitke s Maxom Hollowayom v januári 2021, kde naopak na body prehral. Jeho celková bilancia je 23 výhier – 5 prehier.

Josh Emmett má 37 rokov, pochádza z Phoenixu v Arizone a prischla mu prezývka "The Fighting Falmer", pretože tak trochu pripomína postavu fiktívnu postavu Snežného Elfa z príbehu hry Skyrim. Je to veľmi komplexný bojovník, ktorý sa môže pýšiť skvelými štatistikami: 17 výhier – 2 prehry. Je rýchly, nebezpečný v postoji, má smrtiace údery a ešte nikto ho nedokázal ukončiť ani v submisii.

Emmett má navyše v súčasnosti veľmi dobrú formu. V UFC vyhral štyri zápasy v rade, keď postupne zdolal Michaela Johnsona, Mirsada Bektica, Shanea Burgosa a naposledy v decembri naňho nevyzrel ani Dan Ige. Je veľmi ťažké hľadať jeho slabinu.

TIP: Josh Emmett zvíťazí (kurz 2,83sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Tipnite si výsledok zápasu Calvin Kattar vs. Josh Emmett vo Fortune!

Napriek tomu, že papierovým favoritom je Calvin Kattar, my sa s ohľadom na aktuálnu formu oboch bojovníkov a tiež pri porovnaní ich bojových štýlov prikláňame skôr k Joshovi Emmettovi. Podľa nášho názoru je v postoji porovnateľne dobrý ako jeho súper, je skúsenejší a po tom, čo za posledné dva roky prešiel štyroch borcov celkom jednoznačne, vyzrie aj na Kattara.

UFC Fight Night: Kattar vs. Emmett - fight card, program, zápasy, výsledky

V Austine cez víkend okrem Calvina Kattara a Josha Emmetta však uvidíme aj ďalších zaujímavých bojovníkov a napínavé súboje. Napr. sa predstaví aj Donald Cerrone, ktorého vyzve Joe Lauzon. Kevin Holland bude bojovať s Timom Meansom, uvidíme aj dva ženské zápasy a ešte oveľa viac. Kompletnú fight card turnaja nájdete v nasledujúcej tabuľke, kde po skončení doplníme aj výsledky:

UFC FIGHT NIGHT: KATTAR vs. EMMETT - KARTA, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Featherweight Calvin Kattar 5(5:00) Josh Emmett (BODY)
Welterweight Kevin Holland (SUB) 2(1:28) Tim Means
Middleweight Joaquin Buckley (TKO) 2(5:00) Albert Duraev
Lightweight Damir Ismagulov (BODY) 3(5:00) Guram Kutateladze
Middleweight Julian Marquez 1(3:18) Gregory Rodrigues (KO)
Catchweight (137,5 lb) Adrian Yanez (TKO) 1(3:49) Tony Kelley
Preliminary card
Women's Flyweight Jasmine Jasudavicius 3(5:00) Natália Silva (BODY)
Welterweight Court McGee 1(1:34) Jeremiah Wells (KO)
Featherweight Ricardo Ramos (KO) 1(1:12) Danny Chavez
Women's Strawweight Maria Oliveira (BODY) 3(5:00) Gloria de Paula
Bantamweight Eddie Wineland (TKO) 1(0:59) Cody Stamann
Middleweight Phil Hawes (TKO) 2(4:25)
Deron Winn
Middleweight Roman Dolidze (KO) 1(1:13) Kyle Daukaus

Ako sledovať naživo UFC Fight Night (UFC on ESPN 37): Kattar vs. Emmett - priamy prenos v TV, livestream online a PPV

Správnemu fanúšikovi MMA určite neuniklo, že priame prenosy zo všetkých turnajov UFC pravidelne vysiela televízia Premier Sport 1 a sú taktiež súčasťou športovej ponuky na streamovacej platforme VOYO. Tá okrem živého prenosu ponúka tiež možnosť prehrať si podujatie kedykoľvek neskôr zo záznamu.

Medzinárodný PPV (pay-per-view) prístup známy ako UFC Fight Pass predáva organizácia oficiálnou cestou stále. To znamená, že prenosy z jednotlivých turnajov si môžete jednoducho kúpiť alebo predplatiť na niekoľko mesiacov dopredu aj touto cestou.

My vám však odporúčame skôr livestreamy na Fortuna TV. Prístup k UFC prenosom na webe stávkovej kancelárie Fortuna je dostupný všetkým registrovaným zákazníkom, ktorí majú akýkoľvek kladný zostatok na svojom hráčskom konte.

Ak ešte svoje konto nemáte, zaregistrujete sa vo Fortune hneď teraz a čaká na vás nielen okamžitý prístup ku všetkým športovým streamom, ale aj vstupný bonus vo forme kreditu prvá stávka bez rizika až za 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.