UFC Fight Night: Costa vs. Vettori - informácie, kurzy, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu večer 23. októbra sa v Las Vegas uskutoční ďalšia edícia UFC Fight Night s poradovým číslom 196. V hlavnom zápase proti sebe nastúpia Paulo Costa a Marvin Vettori.

INFORMÁCIE - KURZY a TIP - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

Klietka - UFC Fight Night Zdroj: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night 196: 8,4/10

  • Dátum a miesto: 23. októbra 2021, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Costa vs. Vettori - informácie, dátum a miesto

Turnajový večer UFC Fight Night 196 sa začne v sobotu 23. októbra 2021 od 19:00 hod SELČ. Dejiskom bude opäť známe UFC Apex Centre v Enterprise, metropolitnej časti Las Vegas. Program zápasov na Preliminardy card odštartuje súboj ženskej perovej váhy Livinha Souza vs. Randa Markos. Vrchol s Paulom Costom a Marvinom Vettoriom sa očakáva zhruba polhodinu až hodinu po polnoci. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Paulo Costa vs. Marvin Vettori - analýza, kurzy a tip

V hlavnom zápase galavečera nás v strednej váhe čaká konfrontácia dvoch rôznych svetov. Brazílska škola MMA proti tej európskej. Ortodoxný striker proti vybornému wrestlerovi. Spája ich jedno - obaja prehrali zápas o titul s Israelom Adesanyom.Môže to byť mimoriadne pestrý a zaujímavý duel.

Zatiaľ neúspešný uchádzač o titul v strednej váhe Paulo Costa (30) prezývaný "Borrachinha", čiže v preklade "guma" alebo "vymazávač" už vo svojej profesionálnej kariére v klietke vymazal 13 súperov. Jedenásti dostali taký knokaut, že si na celý zápas možno doteraz nepamätajú.

A s bilanciou 13 - 1 ide rodák z Belo Horizonte z pozície dvojky v rebríčku svojej divízie UFC potvrdiť, že je stále vážnym kandidátom na titul, ktorý sa mu v septembri minulého roka v Abu Dhabi rozplynul pred očami po tvrdých ranách úspešného obhajcu Israela Adesanyu. Costa má čierny opasok v jiu-jitsu, na zemi však v boji veľa času netrávi. Likviduje súperov svojimi silnými a rýchlymi päsťami.

Na druhej strane klietky bude stáť rodák z talianske Trento, multifunkčný a všestranný bojovník Marvin Vettori (28). Ten sa pokúsil Adesanyovi uchmatnúť titul v júni tohto roka, ale ani on nepochodil. Talian síce vydržal celých päť kôl a nenechal sa knokautovať ako Costa, no prehral na body celkom jednoznačne.

Vettoriho bilancia je 17 výhier - 5 prehier - 1 remíza. Na rozdiel od Costu iba dvakrát triumfoval spôsobom KO/TKO. Až 9-krát vyhral po submisii a 6-krát to uhral na body. Marvina ešte nikdy nikto neukončil predčasne, napokon ani Adesanya, všetkých 5 prehier prišlo až po plnom časovom limite a rozhodnutí bodových arbitrov.

TIP: Marvin Vettori zvíťazí (kurz 1,63sipka Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Vettoriho.

Costa sa nepochybne na tento zápas pripravoval aj na zemi. Je to zvláštne, že ako Brazílčan s čiernym opaskom v jiu-jitsu tieto techniky v boji prakticky nevyužíva a predčiť ho môže Talian. Vettori má síce v BJJ iba hnedý opasok, ale trénuje súčasne toľko rôznych bojových umení, že prečítať ho bude nemožné.

"The Italian Dream" ešte nikdy nedostal knokaut a keďže vydržal aj proti Adesanyovi, predpokladáme, že prvé KO v kariére mu nedá ani Costa. Vettori v sobotu v noci zvíťazí.

UFC Fight Night 196 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Na karte zápasov bolo dohromady 14 súbojov. Ten hlavný medzi Paulom Costom a Marvinom Vettorim sa napokon konal v poloťažkej hmotnostnej kategórii, pretože Brazílčan neurobil váhu a Talian bol veľkorysý. Vettori však súpera napokon potrestal športovo, keď po piatich kolách vyhral na body.

Zaujímavé to bolo aj v hlavnom predzápase medzi Grantom Dawsonom a Rickym Glennom. Vyrovnaná bitka sa napokon skončila vzácnou bodovou remízou. Ďalšie výsledky nájdete v tabuľke.

UFC FIGHT NIGHT: COSTA vs. VETTORI - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Main card
Light Heavyweight Paulo Costa vs. Marvin Vettori (na body)
Lightweight Grant Dawson (remíza) vs. Rick Glenn (remíza)
Women's Bantamweight Jessica-Rose Clark (na body)
vs. Joselyne Edwards
Featherweight Alex Caceres (submisia) vs. Seung Woo Choi
Welterweight Dwight Grant vs. Francisco Trinaldo (na body)
Light Heavyweight Nicolae Negumereanu (TKO) vs. Ike Villanueva
Preliminary card
Middleweight Jun Yong Park vs. Gregory Rodrigues (KO)
Lightweight David Onama vs. Mason Jones (na body)
Women's Strawweight Tabatha Ricci (na body) vs. Maria de Oliveira Neta
Middleweight
Jamie Pickett (na body) vs. Laureano Staropoli
Lightweight Khama Worthy vs. Jai Herbert (TKO)
Flyweight Jeff Molina (TKO)
vs. Daniel Lacerda
Women's Strawweight Livinha Souza vs. Randa Markos (na body)
Bantamweight Jonathan Martinez (na body) vs. Zviad Lazishvili

Kde sledovať UFC Fight Night: Costa vs. Vettori - livestream, priamy prenos a PPV

Livestream z UFC Fight Night už tradične nebude chýbať v ponuke športových prenosov na TV Tipsport. Stačí mať za posledný mesiac vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur a môžete sledovať sobotňajší galavečer naživo. Ak sa na webe Tipsportu zaregistrujete teraz, dostanete okamžite prístup k živým športovým prenosom na 7 dní a tiež bonus 20 eur na prvé stávky.

Priamy prenos môžete sledovať aj v televízii, na platenej športovej stanici Premier Sport 1 s česko-slovenským komentárom. Turnaj vysiela naživo aj internetová platforma VOYO, kde si celé podujatie môžete pozrieť aj kedykoľvek neskôr zo záznamu.

Alternatívou je aj oficiálny UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo na webe UFC.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein

Ľudovít Klein prehral v UFC druhý zápas v rade

Slovenský MMA zápasník Ľudovít Klein vo svojom treťom vystúpení v prestížnej organizácii UFC podľahol Američanovi Nateovi Landwehrovi. Čaká...

Martin Buday

Martin Buday sa stal druhým Slovákom v UFC!

Slovensko má ďalšieho bojovníka v UFC. Martin Buday celkom jednoznačne vyhral svoj "kvalifikačný" zápas na turnaji Dana White's Contender...

Jan Blachowicz - UFC

UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira - info, fight card, livestream

Koniec októbra prináša veľké podujatie UFC 267 v Abu Dhabi ⭐ Turnaj s dvoma titulovými zápasmi spĺňa všetko, čo si môžeme priať.