UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira - info, fight card, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Koniec októbra prináša veľké podujatie UFC 267 v Abu Dhabi. Turnaj s dvoma titulovými zápasmi spĺňa všetko, čo si môžeme priať.

INFORMÁCIE – FIGHT CARD a VÝSLEDKY – PROCHÁZKA
KURZY a TIP – LIVESTREAM

Jan Blachowicz - UFC Zdroj: Dokshin Vlad/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC 267: 9,8/10

  • Dátum a miesto: 30. októbra 2021, Abu Dhabi, Spojené arabské emiráty
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira - informácie, dátum a miesto

Veľkolepý galavečer UFC 267, ktorý sa v sobotu 30. októbra začne pre nás v ideálnom čase už od 16:30 hod, zastreší 18-tisícová Etihad Arena v Abu Dhabi, hlavnom meste Spojených arabských emirátov. Tešiť sa môžeme na dva titulové zápasy a celkovo špičkové obsadenie. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC 267 naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 267 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Jan Blachowicz už nie je šampiónom poloťažkej váhy UFC. V noci zo soboty na nedeľu ho o opasok prekvapujúco pripravil Glover Teixeira vo Výkone večera. Skúsený Brazílčan nasadil Poliakovi už v polovici druhého "rear-naked choke" a to bol jednoznačný rozsudok.

Nového šampióna má aj bantamová váha. Petr Yan totiž udolal Coryho Sandhagena na body po piatich kolách. Okrem toho sa na hlavnej karte tešili aj Islam Makhachev, Alexander Volkov, Khamzat Chimaev (výkon večera) a Magomed Ankalaev. Kompletné výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke.

UFC 267: BLACHOWICZ vs. TEIXEIRA - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Light Heavyweight (title) Jan Błachowicz
vs. Glover Teixeira (submisia)
Bantamweight (interim title) Petr Yan (na body) vs. Cory Sandhagen
Lightweight
Islam Makhachev (submisia) vs. Dan Hooker
Heavyweight
Alexander Volkov (na body) vs. Marcin Tybura
Welterweight
Li Jingliang vs. Khamzat Chimaev (submisia)
Light Heavyweight Magomed Ankalaev (na body) vs. Volkan Oezdemir
Preliminary card
Women's Strawweight
Amanda Ribas (na body) vs. Virna Jandiroba
Featherweight Ricardo Ramos vs. Zubaira Tukhugov (na body)
Middleweight
Albert Duraev (na body) vs. Roman Kopylov
Welterweight Elizeu Zaleski dos Santos (na body) vs. Benoit St. Denis
Light Heavyweight
Michal Oleksiejczuk (TKO)
vs. Shamil Gamzatov
Featherweight Makwan Amirkhani vs. Lerone Murphy (KO)
Middleweight
Andre Petroski (submisia) vs. Hu Yaozong
Flyweight Tagir Ulanbenkov (na body) vs. Allan Nascimento

UFC 267: Jiří Procházka pripravený ako náhradník do hlavného zápasu

O vzájomnom zápase medzi českým samurajom Jiřím Procházkom a Janom Blachowiczom sa špekuluje od začiatku roka. Teraz je však rodák z Hostěradic k tomu skutočne najbližšie. Ak by na poslednú chvíľu odstúpil Teixeira, Procházka bude bojovať o titul v poloťažkej váhe. Naskočiť však môže aj namiesto Blachowicza. Čech bude každopádne v Abu Dhabi prítomný a pre každý prípad pripravený.

Fortuna dokonca už pred niekoľkými mesiacmi vypísala predbežné kurzy na možný zápas Procházka vs. Blachowicz v tomto kalendárnom roku. Vsadiť si teda na Procházku proti poľskému šampiónovi pokojne môžete!

UFC 267: Jan Blachowicz vs. Glover Teixeira - analýza, kurzy a tip

Teraz sa však venujme oficiálnemu zápasu o titul, za predpokladu, že nastúpia obaja hlavní aktéri blížiaceho sa večera v Emirátoch. Poliak a Brazílčan sa zatiaľ v klietke proti sebe nestretli. Obaja sú však veleskúsení veteráni, ktorí toho už zažili veľa.

Jan Blachowicz (38) si svoj opasok v UFC vybojoval takto pred rokom práve v Abu Dhabi, keď Dominicka Reyesa zmlátil v druhom kole na TKO. Že to nebola žiadna náhoda potvrdil v marci tohto roku, keď ustál obhajobu proti ambicióznemu a mimoriadne silnému Israelovi Adesanyovi.

Teraz sa "Tešínsky princ" vracia na miesto činu, aby pred celým svetom opäť potvrdil, že je právoplatným kráľom poloťažkej váhy UFC. Blachowicz ťahá šnúru piatich víťazných zápasov v rade a jeho celková bilancia v profi MMA je 28 výhier - 8 prehier. Je to tvrdý a mimoriadne komplexný bojovník.

JAN BLACHOWICZ POROVNANIE GLOVER TEIXEIRA
38 rokov vek 41 rokov
188 cm výška 188 cm
93 kg váha 93 kg
28 - 8 bilancia 32 - 7
8 KO/TKO 18
9 submisie 9
11 výhry na body 5

Tvrdý chlapík je aj Glover Teixeira (41). Aj po štyridsiatke stále túži v UFC po opasku, ktorý mu zatiaľ uniká. Najbližšie bol k nemu v roku 2014. V Baltimore však v titulovom zápase podľahol Jonovi Jonesovi na body.

Aj Teixeira má za sebou päť víťazných zápasov a v profi kariére dokonca ešte lepšiu bilanciu: 32 výhier - 7 prehier. Je to mimoriadne nebezpečný striker, ktorý najčastejšie víťazi KO alebo TKO. Podobne ako Blachowicz, aj on sa vie výborne obracať na zemi. Napokon Brazílčania to majú v krvi.

Náš TIP: Jan Blachowicz zvíťazí (kurz 1,34sipka Stavte si a sledujte naživo vo Fortune

Tipujeme víťazstvo Blachowicza.

Najmä víťazstvami nad Adesanyom a Reyesom "Janek" dokázal, že je aktuálne najsilnejším mužom v poloťažkej váhe na svete. Brazílsky fighter má však všetky potrebné kvality, aby ho minimálne potrápil. Bude to vyrovnaný zápas, ktorý sa prakticky môže rozhodnúť akýmkoľvek spôsobom: knokautom, na zemi aj na body. Blachowicz by ho však mal vyhrať.

Ako sledovať naživo UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira - livestream, priamy prenos a PPV

Galavečer UFC 267 z Abu Dhabi budete môcť v sobotu 30. októbra sledovať naživo aj prostredníctvom livestreamu na webe stávkovej kancelárie Fortuna. Ak ste registrovaným zákazníkom a máte na svojom hráčskom konte akýkoľvek kladný zostatok, prístup k živému prenosu na Fortuna TV máte garantovaný.

Na televízny priamy prenos sa môžete tešiť, ak máte k dispozícii platený kanál Premier Sport 1. Posadíte sa do obývačky a vychutnáte si plnohodnotný prenos s česko-slovenskými komentátormi a kvalitným obrazom. To isté nájdete aj v ponuke športových live prenosov na internetovej platforme VOYO, ktorá stojí mesačne 5,99 eur. Tam si môžete turnaj pozrieť naživo alebo kedykoľvek aj zo záznamu.

Oficiálny UFC Fight Pass je možné zakúpiť si prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo na webe organizácie. Je to však pomerne drahá alternatíva, ktorú odporúčame až vtedy, ak vám padnú predchádzajúce spomínané možnosti.

1️⃣ Kedy sa uskutoční turnaj UFC 267?

Turnaj UFC 267 s hlavným titulovým zápasom Jan Blachowicz vs. Glover Teixeira sa koná 30. októbra 2021 v Abu Dhabi, takže sa začne už popoludní od 16:30 hod.

2️⃣ Kto je favoritom hlavného zápasu Blachowicz vs. Teixeira?

Papierovým, ale aj očakávaným favoritom je obhajca titulu v poloťažkej váhe. Analýzu, štatistiky, porovnanie oboch borcov aj náš tip na výsledok nájdete TU.

3️⃣ Ako sa dá UFC 267 sledovať naživo?

Možností, ako si pozrieť tento veľkolepý galavečer naživo je niekoľko. Dostupné budú livestreamy na webe, televízny prenos i ďalšie možnosti. Návod na sledovanie UFC 267 naživo nájdete vyššie v tomto článku.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jiří Procházka (UFC)

Jiří Procházka – český fighter, ktorý si podmanil UFC

Je najlepším českým bojovníkom v prestížnej UFC, prvým Čechom, ktorý získal titul v UFC a je na najlepšej ceste zapísať sa navždy do...

Jan Blachowicz (UFC)

Jan Blachowicz - profil poľskej hviezdy UFC

Rodák z Tešína Jan Blachowicz je v súčasnosti jednoznačne najlepším poľským MMA bojovníkom. Je úradujúcim šampiónom poloťažkej váhy v UFC.

Český samuraj Jiří Procházka

Jiří Procházka vs. Jan Blachowicz - zápas už v tomto roku?

Jiří Procházka sa po víťazstve nad Dominickom Reyesom vyšvihol na druhé miesto v rebríčku poloťažkej váhy UFC a už čoskoro sa môže dostať k...